PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Wondershare
Document Cloud

Werk samen, onderteken documenten en vereenvoudig uw workflow met dit cloudgebaseerde platform ingebed in de meest complete PDF-productiviteitsoplossing: PDFelement Pro DC. Krijg controle over uw documenten op elk apparaat, met gegarandeerde cloudprivacy op Windows, macOS, Linux en mobiele systemen.

Verbeter uw workflow in Document Cloud

Cloudopslag

Geniet van uitgebreide opslagruimte met Wondershare Document Cloud (gratis 1 GB, tot 100 GB). Toegang tot uw clouddocumenten vanaf elk apparaat, altijd en overal. Wij bieden ook hoge normen van privacybescherming zodat u veilig kunt werken.
Kom meer te weten

Elektronische handtekening

Wondershare Document Cloud maakt elektronische handtekeningen sneller, eenvoudiger en veiliger in alle browsers. Individuen kunnen op elk moment en vanaf elke locatie juridisch bindende overeenkomsten en contracten ondertekenen besturingssysteem zonder u te registreren voor een account of software te downloaden.
Kom meer te weten
document cloud electronic signature
initiate electronic signature process

Start

Upload elk contract of overeenkomst vanaf uw lokale apparaat, maak uw eigen handtekening en definieer invulbare tekstvelden. Stuur vervolgens het PDF-document naar elke ontvanger om het proces te starten ondertekeningsproces.
sign documents with electronic signature

Ondertekenen

Alle ontvangers ontvangen een e-mail waarmee ze het document vanaf elk apparaat kunnen openen en ondertekenen. Het is veilig en gemakkelijk.
track status of documents

Bijhouden

U ontvangt meldingen wanneer iemand uw PDF-documenten ondertekent, en u kunt ook het ondertekeningsproces en de details ervan volgen, waaronder: het e-mailadres van de ondertekenaar, tijdstempels en IP adressen.

Gezamenlijke annotaties en opmerkingen

Verzamel live beoordelingen en feedback van meerdere mensen over alle documenten die u hebt gedeeld. Met Wondershare Document Cloud kunt u de tekst en berichten markeren, onderstrepen en doorhalen opmerkingen voor uw teamleden en klanten op uw PDF-documenten. Vergroot uw samenwerking en communicatie met dit robuuste platform.
Kom meer te weten

Bestanden delen

Deel bestanden met uw team en klanten met links en gepersonaliseerde e-mailmeldingen. Bepaal bewerkings- en commentaarmachtigingen voor alle documenten. Document Cloud helpt u uw bestanden georganiseerd en gearchiveerd voor gemakkelijke toegang.
Kom meer te weten
pdfelement pro dc

PDFelement Pro DC

Wondershare Document Cloud is ingebed in andere Wondershare-producten zoals PDFelement 8.0, om interactie tussen meerdere terminals te realiseren. Bouw een brug tussen jou, je team en Wondershare en verbeter uw documentproductiviteit als nooit tevoren!
Kom meer te weten
December 17, 2020
Wondershare Document Cloud biedt een breed scala aan extra functies die het van een eenvoudig opslagplatform tot een krachtiger hulpmiddel in uw werk- en privéleven maken.
pocketlint logo
December 29, 2020
Al met al, als u de productiviteit op een veilige en efficiënte manier wilt verhogen, is Wondershare Document Cloud de juiste stap.
windowsreport logo
July 8, 2021
Als je veel klanten hebt waarvan de handtekening moet worden gezet, en dat op een beveiligd platform, dan is Wondershare Document Cloud een uitstekend platform.
thw windows club logo
July 13, 2021
Wondershare Document Cloud is geweldige software voor degenen wier werk veel documentuitwisseling en interactie met PDF-documenten in de Cloud omvat.
the windows club logo

Doe mee met de trend en begin samen te werken met uw team in de cloud!

Free Trial
Koop nu