PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Een betaalbare PDF-editor voor Windows, Mac en mobiel.

PDF op meerdere manieren bewerken.

404
PDF naar bewerkbaar Word
PDF-afbeelding omzetten naar bewerkbare/doorzoekbare tekst.
404
PDF-pagina's bewerken
PDF-pagina's splitsen, combineren, verwijderen, roteren
404
PDF-formulier bewerken
Formulieren invullen en invulbare formulieren maken.

Beste PDF-bewerkingssoftware voor iedereen.

404

Ik moet de werkstukken van mijn leerlingen vaak bewerken - door aantekeningen te maken, tekst te veranderen, pagina's te verplaatsen, enz. Ik vind dat PDFelement al die ingewikkelde dingen kan doen.

—— Ayla, Docent
404

Als universiteitsstudent moet ik elke week veel teksten lezen. Met dit programma kan ik pdf-bestanden bewerken en combineren terwijl ik onderzoek doe. Ik kan alleen relevante pagina's naar mijn klasgenoten sturen.

——Tim, Student
404

Door de pandemie zijn er veel online lessen. Ik wil minder papier gebruiken, dus ik gebruik alleen de bewerkings- en annotatiefuncties om dia's te bewerken die zijn omgezet naar pdf. Het helpt echt met mijn leren.

——Emily, Student
404

Ik moet informatie invoeren op ontvangen facturen. De bewerkingstool van PDFelement is naadloos voor het toevoegen van tekst, of andere aanpassingen. Ik hoef ze dus niet uit te printen om wijzigingen aan te brengen.

—— Adam Black, Accountant
404

PDFelement is zeer intuïtief en bespaart me veel tijd wanneer ik een fout moet herstellen in een boekhoudkundig document zoals facturen.

——Isaac, Assistent financiën
404

PDFelement is van vitaal belang voor mijn werk. De mogelijkheid om PDF's bewerkbaar te maken en werken te wijzigen en corrigeren is belangrijk voor mij om contracten en nalevingsdocumenten te bewerken.

——Emily, Actuaris
404

De bewerkingsfuncties van PDFelement zijn zeer eenvoudig te gebruiken zonder veel leermomenten. Helpt me enorm bij het maken van offertes en documenten.

—— Melanie, Bouwkundig Schatter
404

Op mijn werk moet ik vaak nieuwe prijslijsten en brochures met logo's maken. Met PDFelement kan ik logo's toevoegen aan PDF-documenten en ze komen er heel mooi uit.

——Leonardo, Huisontwerper
404

Ik heb een snelle software nodig waarmee ik mijn tekeningen in PDF kan bewerken. PDFelement geeft me de mogelijkheid om PDF inhoud te bewerken, toe te voegen en te verwijderen.

——Gavin, Bouwkundig ingenieur
404

In mijn advocatenpraktijk moet ik veel documenten samenstellen, PDF vermindert de hoeveelheid handmatig werk en maakt het supergemakkelijk om tekst toe te voegen of te verwijderen in PDF.

—— Nevaeh, Advocaat
404

Ik gebruik PDFelement praktisch elke dag. Bewerken en annoteren van overeenkomsten en SOP's in .pdf, plus dat zou met dezelfde functies van de telefoon kunnen werken.

——Vanessa, Servicebeheerder
404

PDFelement is mijn meest gebruikte software. Ik maak juridische documenten in Libre en druk ze af naar PDFelement waar ik ze aanpas en publiceer.

——Emmett, Advocaat

FAQ's over PDF-editor.

  • U kunt de eigenaar van het PDF-bestand vragen om de bewerkingstoestemming van het bestand te wijzigen. Als dat niet lukt, kunt u proberen de alleen-lezen PDF om te zetten naar een Word-document. Dan kunt u het bestand bewerken met Microsoft Word.

  • Open Microsoft Word, klik op Bestand > Openen en selecteer het PDF-bestand dat u wilt bewerken. Word zal de PDF automatisch omzetten in een bewerkbaar Word-bestand.

  • U hebt een OCR-tool nodig om tekst uit gescande PDF's te herkennen. In PDFelement kunt u naar Gereedschap > OCR gaan om gescande PDF om te zetten in een bewerkbare versie.

pdfelement

Gebruiksvriendelijke PDF-tools die iedereen overal en altijd kan gebruiken.