PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Embark on an immersive reading journey now.

Beter dan een boek lezen.

Toevoegen of bewerken
Voeg een opmerking, tekst, afbeelding, link, PDF-formulier, watermerk, achtergrond, koptekst, voettekst of batesnummer toe of bewerk deze zodat u in de toekomst snel en gemakkelijk kunt zoeken.
Meerdere PDF-bestanden bekijken
Bekijk meerdere PDF-bestanden in afzonderlijke vensters om efficiënter te werken en tijd te besparen.
Vergrootglas
Bij het lezen van het PDF-document kunt u inzoomen op de inhoud om er zeker van te zijn dat u de gegevens nauwkeurig leest.

Een slimme en gratis PDF-lezer voor iedereen

Opleiding

Als universiteitsstudent en als onderwijsassistent op een openbare school voor K-12, moet ik elke week veel teksten lezen. PDFelement helpt me om het proces van lezen, aantekeningen maken, enzovoort, efficiënter te maken.

—— Kevin, Onderwijsassistent
Marketing

Ik lees en becommentarieer (annoteer) vaak documenten. Bovendien is de workflow met de leesmodus steeds efficiënter. ,

——Josephine, Verkoop
Bouw

Ik gebruik het om mijn .dwg te lezen en te converteren naar .pdf en om de definitieve tekeningen te bewerken. Tijdens het lezen is de vergrootglasfunctie erg handig om kleine wijzigingen te vinden die ooit zijn aangebracht.

——Matthew, Bouwer

Veelgestelde vragen over PDF Converter

 • Met Wondershare PDFelement kunt u comfortabel een PDF-bestand lezen als een boek op Windows 7, 8, 10, en 11. Tik gewoon op de knop Pagina in de menubalk en kies of u oneven, even, blanco of alle pagina's wilt bekijken. Bovendien kunt u pagina's omslaan, roteren, invoegen en verwijderen. U kunt ook handmatig de paginagrootte en labels instellen.

 • Met veel tekst-naar-spraak converters kunt u een PDF op de iPhone hardop voorlezen. Hieronder vindt u enkele aanbevelingens:

  • Ingebouwde tekst-naar-spraak voor iOS
  • NaturalReader tekst naar spraak
  • Voice Dream Reader
  • vBookz PDF Voice Reader
  • PDF tekst naar spraak eBook Aloud
 • Met PDFelement kunt u moeiteloos PDF-diavoorstellingen bekijken. Om dat te doen, uploadt u uw PDF-bestand naar PDFelement en tikt u op Weergeven. Tik vervolgens op "Twee pagina's naast elkaar weergeven" om PDF als een diavoorstelling op de Mac te bekijken. U kunt PDF-pagina's ook naast elkaar bekijken met scrollen ingeschakeld. Dit maakt het erg handig tijdens het uitvoeren van uw bedrijfswerkzaamheden of school presentaties, omdat u de PDF niet hoeft te converteren naar PPT.

 • PDFelement is de perfecte gratis PDF-reader. Met deze gratis PDF-software kunt u PDF-bestanden scannen en bewerken, inclusief gecodeerde bestanden. Na het uitvoeren van OCR op uw PDF-bestand, kunt u het bewerken met opmerkingen, feedback, handtekening, afbeelding overlays, en nog veel meer. U kunt uw PDF-bestand ook bekijken als een boek door de paginagrootte aan te passen of als een PowerPoint-presentatie bekijken. Kortom, het is meer dan een eenvoudige PDF-viewer.

 • Met Wondershare PDFelement kunt u moeiteloos PDF-bestanden delen op uw iPhone of iPad. Volg deze stappen:

  Stap 1. Download en installeer PDFelement in de App Store. Het is gratis, trouwens.

  Stap 2. Kies een PDF-bestand dat u via e-mail wilt delen.

  Stap 3. Tik ten slotte op Meer en kies Delen om het PDF-bestand naar een e-mailadres te exporteren.

pdfelement

Gebruiksvriendelijke PDF-tools die iedereen overal en altijd kan gebruiken.