PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Gemakkelijk aantekeningen maken in PDF op elk gewenst moment met
een krachtig PDF-annotatie- en opmaakprogramma.

De beste PDF-annotator voor iedereen.

Onderwijs

Vanwege de pandemie, zijn er veel online lessen. Ik wil minder papier gebruiken, dus ik gebruik gewoon markeerstift, onderstrepen, bewerkingsfuncties in PDFelements. Het helpt echt met mijn leren

——Paul, Student
IT Diensten

Ik lees en becommentarieer (annoteer) regelmatig documenten. De werkstroom in PDFelement hiervoor is vrij efficiënt.

——Wedell, IT Directeur
Gezondheidszorg

In mijn werk, gebruik ik programma's om mijn papierloze kantoor doelen te helpen. Het betekent dat ik alles kan verzenden om af te drukken en ik heb een pdf-bestand, een klein bestand om op te slaan, te e-mailen, op te slaan. Ik kan aantekeningen maken op de pdf als geheugensteun voor toekomstige controles enz.

——Shanna, Verzekeringsmedewerker

FAQ's over PDF markeer-app.

  • Er zijn verschillende manieren om aantekeningen te maken en markeringen toe te voegen aan PDF's. Ten eerste kunt u in PDF's aantekeningen maken met plakbriefjes, potloodtekeningen, tekstopmaak en tekstmarkeringen. Daarnaast kunt u onder Windows teksten onderstrepen, doorhalen en belangrijke gebieden markeren. En niet te vergeten de dynamische vormen, stempels en lijnen.

  • Adobe Acrobat is een van de meest gebruikte PDF-tools. Maar de $14,99 die maandelijks in rekening wordt gebracht, kan sommige gebruikers de kop kosten. Gebruik daarom PDFelement om hoogwaardige aantekeningen aan uw PDF-bestand toe te voegen. U kunt dynamische vormen, lijnen en potloodtekeningen toevoegen. Met deze software kunt u ook notities, bijlagen, feedback, e-handtekeningen, tekstmarkeringen en meer toevoegen. Het is het perfecte alternatief voor Adobe Acrobat.

  • Als u weet hoe u opmerkingen kunt toevoegen in Google Docs en MS Word, dan hebt u al een idee van PDF-annotatie. In een notendop is PDF-annotatie de praktijk van het toevoegen van afbeeldingen, teksten en objecten aan uw draagbare documentbestand. U gebruikt bijvoorbeeld de functies voor tekstmarkering om een bepaalde zin te markeren. U kunt dit ook doen met vormen, lijnen en tekstkleuren.

  • Google Drive is een gratis cloudservice waarmee u aantekeningen kunt maken en PDF's kunt bewerken in Chrome of een andere desktopbrowser. Om aantekeningen te maken bij een PDF op Google Drive, uploadt u gewoon het bestand en opent u het met Google Documenten. Vervolgens kunt u afbeeldingen, tekeningen, voetnoten, opmerkingen, teksten en meer invoegen. Vergeet niet dat Google Documenten de uitvoer van PDF's ondersteunt.

  • Wondershare PDFelement is de perfecte gratis software om aantekeningen te maken in PDF's zonder een cent te betalen. U kunt PDF's annoteren met teksten, lijnen, vormen, tekeningen, pijlen en meer. Merk echter op dat u mogelijk het betaalbare $79,99/jaar-plan moet kopen om meer functies te ontgrendelen en watermerken te verwijderen.

pdfelement

Gebruiksvriendelijke PDF-tools die iedereen overal en altijd kan gebruiken.