PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Abonnementen & Prijzen

pdfelement 9

Abbonementsopties.

Eeuwigdurende Abonnement Jaarlijks Abonnement
Betaling Eenmalige Kosten Jaarlijks Gefactureerd
Licentie Eigenaar Klant heeft het recht om de software te gebruiken. Klant least het recht om de software te gebruiken.
Facturatie en Account Ondersteuning Inclusief Inclusief

Meer dan 100,000 bedrijven kunnen het niet mis hebben.

our customers

Veel Gestelde Vragen.

We bieden een gratis proefversie met watermerk van onze software die identiek werkt als de betaalde versie, zodat klanten precies weten wat ze zullen krijgen voordat ze zich verbinden tot een aankoop. Dit is alleen vanwege het 'probeer-voordat-u-koopt' systeem dat Wondershare een 30-dagen geld-terug-garantie biedt onder de geaccepteerde technische omstandigheden. Klik alstublieft hier om meer te weten te komen over ons terugbetalingsbeleid.
1. Koop nu PDFelement V8.0 en ontvang V9.0 gratis in juli.
2. Voor het abonnementsplan wordt de geldige tijd van V9.0 berekend vanaf het moment dat u V8.0 koopt.
3. Wanneer V9.0 in juli wordt uitgebracht, wordt uw account direct geautoriseerd. U kunt upgraden naar V9.0 voor direct gebruik.
* Let op: als u rechtstreeks vanuit de software upgradet, behoudt u alleen V9.0. Je kunt V8.0 hier nog steeds downloaden voor verder gebruik.
Download Insurance biedt de downloadservice voor producten. Het kan u verzekeren dat u het aangeschafte programma downloadt wanneer u het binnen 24 maanden opnieuw moet installeren.

1. Eeuwigdurend Abonnement
Eeuwigdurend abonnement verloopt niet en het blijft onbeperkte toegang tot PDFelement geven. U kunt ook "Software Verzekering" aanschaffen bij jaarlijkse facturering die u toegang geeft tot ons technisch productondersteuningsteam, factureringsondersteuning en gratis, onbeperkte productupgrades.

2. Jaarlijks Abonnement
Jaarlijks bonnement geeft u het hele jaar lang toegang tot het product en diensten zodra uw betaling is verwerkt. Het jaarlijkse tarief dat op het moment van aankoop wordt vermeld, wordt in rekening gebracht, in één keer plus de toepasselijke btw. Uw jaar abonnement wordt automatisch verlengd, op uw jaarlijkse verlengingsdatum, totdat u annuleert. Verlengingspercentages zijn onderhevig aan verandering, maar u wordt van elke wijziging in uw tarief op de hoogte gebracht met de optie om onder deze voorwaarden te annuleren.

1. Individuele licentie is slechts voor één gebruiker, als u meerdere individuele licenties aanschaft, krijgt slechts één gebruiker toegang tot het product. Teamlicentie is voor situaties met meerdere gebruikers.Als meer dan 1 gebruiker PDFelement nodig heeft, koop dan een Teamlicentie en je kunt gebruikers beheren in je Wondershare ID-account om te beslissen wie het product gaat gebruiken.

2. Individuele licentie en teamlicentie bieden hetzelfde product.

Uw jaarplan geeft u ononderbroken toegang tot nieuwe versies en releases van uw rechthebbende software: PDFelement Standard of PDFelement Pro desktopsoftware - inclusief toegang tot ons technische productondersteuningsteam, factureringsondersteuning en gratis, onbeperkte productupgrades tijdens uw geldige periode.
Standaard is een abonnement ingesteld om automatisch te verlengen om ervoor te zorgen dat uw services en toegang tot het product niet worden onderbroken. Automatische verlenging zorgt ervoor dat alles van tevoren wordt geregeld en dat er tijd is om eventuele betalingsproblemen op te lossen. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht voordat uw kaart wordt belast.

De factureringsdatum van uw account is ingesteld op de dag dat u voor het eerst iets koopt met een abonnement bij Wondershare. Vanaf die dag is dat de datum waarop we uw betalingsoptie in rekening brengen als er openstaande kosten zijn, zoals een jaarlijkse facturering voor een softwareproduct.

Voorbeeld: Als u Wondershare PDFelment op 25 april koopt, is de factuurdatum van uw account de 25e van de maand volgend jaar. U wordt alleen in rekening gebracht voor de terugkerende betaling op de vervaldatum op basis van de betalingscyclus. De herhalingsdatum van uw abonnement begint op de dag dat u zich aanmeldt voor dat abonnement, en die datum kan voor elk abonnement anders zijn.

Wanneer u een abonnement op Wondershare-producten of -diensten hebt aangeschaft, brengen wij u kosten in rekening aan het begin van elke factureringscyclus, zodat u toegang tot het product of de diensten kunt behouden. Het abonnement kan automatisch worden opgezegd na mislukte pogingen om de klant in rekening te brengen, en u verliest de toegang tot het product of de diensten.
PDFelement wordt geleverd met een eeuwigdurende licentie, een 'traditioneel' model dat wordt gebruikt om de software te kopen. U betaalt vooraf uw softwarelicentie en hebt het recht deze voor onbepaalde tijd te gebruiken. Bovendien bieden we gratis productupdates.
Natuurlijk! De proefversie voor de persoonlijke en professionele editie is beschikbaar voor gebruikers met beperkingen tot specifieke premiumfunctionaliteiten. Bovendien verloopt de proefperiode nooit, dit geeft u de tijd om PDFelement op de proef te stellen en de voordelen ervan te zien.
We bieden een responstijdgarantie tussen 24-48 uur, afhankelijk van de wachtrij. U ontvangt een e-mail met een link om de software te downloaden, evenals de licentie-informatie voor het product.
We accepteren Paypal en alle gangbare creditcards, waaronder American Express, Mastercard en Visa. Zakelijke klanten die in aanmerking komen, kunnen ook betalen via een bankoverschrijving.
Nee! Geef ons gewoon uw basisinformatie - en we zijn klaar om te gaan.
OCR-functie is beschikbaar in PDFelement Pro en ondersteunt tientallen verschillende talen zoals Engels, Portugees, Japans, Spaans, Duits, Italiaans, Frans, Bulgaars, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Kroatisch, Catalaans, Grieks, Tsjechisch, Koreaans, Pools, Romaans , Russisch, Slowaaks, Thais, Turks, Oekraïens en Nederlands.
Als u niet tevreden bent met het product, bieden we een productkwaliteitsgarantie van 30 dagen en geven we uw geld terug als u onopgeloste technische problemen ondervindt, contact opnemen met ondersteuning >>
Nee! Er zijn van onze kant geen wettelijk bindende verplichtingen.
PDFelement is ontworpen voor eenvoud met gebruikers in gedachten. Het product heeft in 2019 de hoogste G2 Crowd-scores behaald voor gebruiksgemak, klantenondersteuning en gebruikerstevredenheid. Leer meer >>
Wanneer u het product koopt, moet u een Wondershare ID-account registreren. Na aankoop hoeft u dus alleen het gekochte product te downloaden en te installeren, het te starten en op de knop "Inloggen" te klikken, en vervolgens uw e-mailadres en wachtwoord te gebruiken om het product te ontgrendelen.

Ga vandaag nog aan de slag met PDFelement.

Gratis Proberen
Gratis Proberen
Verhoog vandaag uw productiviteit.
Volumelicentieprogramma
Top