PDFelement
PDFelement
Openen in de App Store
Openen in Google Play
OPEN OPEN

Kies uw plannen van PDFelement

{{buttonText}}

PDFelement Pro
Voor Teams

Teamplan biedt u de flexibiliteit om licenties voor groepen en teams te verstrekken, te volgen en te beheren.

/jaar
Automatisch verlengen, op elk moment annuleren icon
Eenmalige prijs icon
Teambeheer - Toewijzen, intrekken en beheren van eindgebruikers via Wondershare ID
Tekst en afbeeldingen in PDF-bestanden bewerken
Annoteer en becommentarieer PDF-bestanden
Batch PDF-bestanden converteren
Optische karakter erkenning (OCR)
Documenten comprimeren en optimaliseren
Batchprocesdocumenten
Onderteken en beveilig PDF

Voor zaken

Vul dit formulier in als u een businessplan
voor meer dan 10 gebruikers wilt kopen.

Voor-en achternaam
zakelijke E-mail
Land / Regio
Bedrijf
Selecteer producten
Aantal gebruikers

Zie wat onze gebruikers vaak vragen

 • We bieden een gratis proefversie van onze software met watermerk die identiek werkt aan de betaalde versie, zodat klanten precies weten wat ze krijgen voordat ze een aankoop doen. Het is vanwege dit 'try-before-you-buy'-systeem dat Wondershare alleen onder de geaccepteerde technische omstandigheden een 30 dagen geld-terug-garantie biedt. Klik hier voor meer informatie over ons restitutiebeleid.

 • Download Insurance biedt de productdownloadservice. Het kan u verzekeren dat u het gekochte programma downloadt wanneer u het binnen 24 maanden opnieuw moet installeren.

 • 1. Eeuwigdurende vergunning
  Een eeuwigdurende licentie is een licentie die niet verloopt en die toegang tot de huidige versie van PDFelement voor onbepaalde tijd blijft autoriseren.

  2. Jaarabonnement
  Een jaarabonnement geeft u jaarlijks toegang tot het product en de diensten zodra uw betaling is verwerkt. Het jaarlijkse tarief dat op het moment van aankoop is vermeld, wordt in één keer in rekening gebracht, plus toepasselijke belastingen. Uw jaarabonnement wordt automatisch verlengd op uw jaarlijkse verlengingsdatum totdat u opzegt. Verlengingstarieven kunnen worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gebracht van elke wijziging in uw tarief met de mogelijkheid om te annuleren onder deze voorwaarden.

 • 1. Individuele licentie is alleen voor een enkele gebruiker, als u meerdere individuele licenties aanschaft, krijgt slechts één gebruiker toegang tot het product. Teamlicentie is voor situaties met meerdere gebruikers, als meer dan 1 gebruiker PDFelement nodig heeft, koop dan een Teamlicentie en u kunt gebruikers in uw Wondershare ID-account beheren om te beslissen wie het product gaat gebruiken.

  2. Individuele licentie en Teamlicentie bieden hetzelfde product.

 • Uw jaarabonnement geeft u ononderbroken toegang tot nieuwe versies en releases van uw rechtmatige software: PDFelement Standard of PDFelement Pro desktopsoftware — inclusief toegang tot ons technische productondersteuningsteam, factureringsondersteuning en gratis, onbeperkte productupgrades tijdens uw geldige periode.

all shop cards
All prices subject to applicable local taxes.