PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Een eenvoudig PDF-samenvoeggereedschap om bestanden samen te voegen

PDF Samenvoegtoepassing voor iedereen

404
Commerciële documenten in verschillende formaten combineren tot PDF

Ik heb een heleboel commerciële documenten om te combineren in één pdf document. Die bestanden variëren, xls. tiff. pdf. etc. PDFelement kan dit allemaal aan.

——Ada, Ontwerper
404
Powerpoint-bestanden en rekeningen combineren

Hiermee kan ik pdf-bestanden bewerken en combineren, terwijl ik onderzoek doe. Ik kan alleen relevante pagina's naar studenten en klasgenoten sturen.

—— Richard, onderwijzer
404
Combineer contracten, offertes en facturen

Met PDFelement kan ik gemakkelijk bestanden bewerken, ordenen en combineren, waardoor ik kostbare tijd voor planning en voorbereiding bespaar.

——Daniel, IT ingenieur

FAQ's over PDF-samenvoegsoftware.

  • Met de functie Samenvoegen in PDFelement kunt u meerdere PDF's tot één PDF samenvoegen. Voeg in het venster Samenvoegen alle PDF-bestanden toe die u wilt samenvoegen, kies vervolgens een uitvoermap en klik op de knop Toepassen om alle PDF-bestanden samen te voegen.

  • PDFelement kan ook meerdere afbeeldingen combineren tot één PDF. Klik op "PDF samenvoegen". Er verschijnt een nieuw venster op het scherm, selecteer de afbeeldingen die u wilt samenvoegen. Klik op Toepassen om ze in één klik tot PDF te combineren.

  • Om PPT-bestanden samen te voegen tot PDF, opent u Combineren in PDFelement en voegt u alle PPT-bestanden toe die u wilt combineren. Zodra u klaar bent, klikt u op de knop Toepassen om het proces te starten.

pdfelement

Gebruiksvriendelijke PDF-tools die iedereen overal en altijd kan gebruiken.