Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe JPG naar PDF samenvoegen in Windows 2022

author name

2022-06-15 16:22:20 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

In de normale kantoorwerkzaamheden worden heel veel beeldbestanden gegenereerd als gevolg van onderzoek en het scannen van documenten. Na verloop van tijd slibben deze afbeeldingsbestanden de opslagruimte op uw bureaublad dicht, wat kan resulteren in verminderde prestaties van uw computer. Hoe organiseert u ze in een enkel bestand voor presentatie? In dit artikel zal ik u een oplossing bieden om een JPG naar PDF bestand samen te voegen met PDFelement.

Hoe JPG naar PDF samenvoegen

Als u geen exemplaar van PDFelement hebt, is de eerste stap het downloaden van het uitvoerbare bestand voor Windows- en Mac-computers. PDFelement werkt naadloos op Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, 8.1 en Windows 10 en Mac OS X versie 10.12 en later, inclusief 10.15 Catalina. Zodra de download is voltooid, opent u de betreffende map en voert u het installatiebestand van PDFelement uit.

Stap 1. Open JPG Afbeeldingsbestand

Start PDFelement en klik op de knop PDF samenvoegen in het beginvenster. Met deze optie kunt u verschillende bestandstypen selecteren en openen die u wilt combineren tot één PDF-bestand.

merge jpegs into pdf

Stap 2. Afbeeldingen samenvoegen naar PDF

In het pop-up venster Combineren kunt u de optie Bestanden toevoegen kiezen om meer JPG of JPEG bestanden van uw harde schijf te selecteren om te combineren. Zodra uw bestanden zijn geladen, klikt u op de knop Toepassen rechtsonder. Uw uiteindelijke PDF document wordt gegenereerd.

combine jpegs into pdf

Stap 3. Samengevoegd PDF-document bewerken (optioneel)

Zodra uw JPG- of JPEG-afbeeldingsbestanden zijn samengevoegd en opgeslagen als één PDF-document, hebt u de mogelijkheid om het document verder te bewerken. PDFelement biedt uitstekende bewerkingshulpmiddelen waarmee u het maximale uit uw documenten kunt halen. U kunt tekst, afbeeldingen, watermerken en wachtwoorden toevoegen en wijzigingen aanbrengen in de algemene lay-out van uw document zonder dat u daarvoor extra PDF-bewerkingssoftware nodig hebt.

merge jpg into pdf

PDFelement is een revolutionair stukje software dat u helpt een foto samen te voegen naar een PDF-bestand. PDFelement is een multifunctionele toepassing met ongeveer een half dozijn verschillende functies. Het stelt u in staat om afbeeldingen, tekst en de structuur van PDF-bestanden te wijzigen. U kunt tekst markeren, notities toevoegen en tekst onderstrepen met eenvoudige ingebouwde annotatie-hulpmiddelen.

PDFelement gebruikt OCR-technologie om tekst, afbeeldingen en opmaak uit gescande PDF-bestanden te halen, zodat u de documenten gemakkelijk kunt doorzoeken en bewerken. Het programma kan ook snel en efficiënt bestanden converteren naar de PDF-indeling of een PDF naar andere indelingen converteren.


Hoe JPG naar PDF samenvoegen

Wondershare PDF Converter Pro is niet alleen een professionele PDF converter, maar kan ook gebruikers helpen om binnen een paar seconden afbeeldingen naar een PDF-bestanden samen te voegen. Hieronder zijn een paar stappen over hoe u afbeeldingen naar een PDF samenvoegt.

Stap 1: Open het bestand

Nadat u Wondershare PDF Converter Pro hebt gestart, gaat u naar het tabblad Bestand naar PDF en klikt u op Toevoegen om de afbeeldingsbestanden toe te voegen.

how to save a screenshot as a pdf

Stap 2: Converteer JPG naar PDF

Nadat u afbeeldingsbestanden hebt toegevoegd aan deze PDF-converter, klikt u op de knop Converteren om de conversie van afbeeldingsbestanden naar PDF te starten.

how to save screenshot as pdf

Stap 3: JPG naar PDF samenvoegen

Wanneer u de afbeeldingsbestanden hebt geconverteerd naar PDF-bestanden, gaat u naar PDF samenvoegen en klikt u op Toevoegen om de geconverteerde afbeeldingsbestanden toe te voegen. Klik op de knop Samenvoegen om de JPG naar PDF samen te voegen.

how to save screenshot as pdf

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Hoe JPG naar PDF samenvoegen in Windows 2022