PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

In de normale kantoorpraktijk worden vele afbeeldingsbestanden gegenereerd als resultaat van onderzoek en het scannen van documenten. Na verloop van tijd nemen deze afbeeldingsbestanden alle opslagruimte op uw bureaublad in beslag, wat kan resulteren in verminderde prestaties van uw computer. Hoe zet u ze in een enkel bestand voor presentatie? In dit artikel bieden we u een oplossing om JPG in een PDF bestand samen te voegen met PDFelement.

PDFelement is een revolutionaire software waarmee u JPG of JPEG afbeeldingsbestanden kunt samenvoegen tot één mooi PDF bestand. PDFelement is een multifunctionele applicatie met ongeveer zes verschillende functies. Hiermee kunt u afbeeldingen, tekst en de structuur van PDF bestanden wijzigen. U kunt de tekst markeren, notities toevoegen en tekst onderstrepen met de eenvoudige ingebouwde annotatie gereedschappen.

voeg jpg tot pdf samen

PDFelement gebruikt OCR technologie om de tekst, afbeeldingen en formaat uit de gescande PDF bestanden te halen, waardoor u de documenten eenvoudig en efficiënt kunt doorzoeken en bewerken.


Hoe JPG en JPEG Bestanden Combineren in een PDF

Als u geen exemplaar van PDFelement heeft, moet u eerst het uitvoerbare bestand voor Windows en Mac computers downloaden. PDFelement werkt probleemloos op Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, 8.1 en Windows 10 en Mac OS X versie 10.7 en hoger, inclusief 10.11 El Capitan. Nadat het downloaden voltooid is, opent u de desbetreffende map en voert u het PDFelement installatiebestand uit.

Stap 1. Open JPG Afbeeldingbestand om samen te voegen met PDF

Start PDFelement en klik op de "Combineer PDF" knop in het Home venster. Deze optie maakt het mogelijk om verschillende soorten bestandstypen te openen die u wilt combineren in een enkel PDF bestand.

voeg jpegs in pdf samen

Stap 2. Combineer JPG Afbeeldingen Om een PDF Bestand te Maken

In het pop up Combineer venster kunt u de "Bestanden Toevoegen" optie kiezen om meer JPG of JPEG bestanden vanaf uw harde schijf te kiezen om te combineren. Als de bestanden eenmaal geladen zijn, klik op de "Volgende" knop aan de rechteronderkant. Uw uiteindelijke PDF bestand wordt gemaakt.

combineer jpegs in een pdf

Stap 3. Bewerk Samengevoegd PDF Document (Optioneel)

Zodra uw JPG- of JPEG- afbeeldingsbestanden zijn gecombineerd en opgeslagen als één PDF-document, heeft u de mogelijkheid om het document verder te bewerken. PDFelement biedt uitstekende bewerkingsgereedschappen waarmee u het meeste uit uw documenten kunt halen. U kunt tekst, afbeeldingen, watermerken en wachtwoorden toevoegen en wijzigingen aanbrengen in de algemene lay-out van uw document zonder dat u extra software voor het bewerken van PDF's nodig hebt.

samenvoegen jpg in een pdf
Home > Hoe kan ik > Hoe JPG naar PDF Samenvoegen in Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen