Top

Hoe een beveiligde PDF bewerken

author name

2022-06-15 16:22:20 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

Als een PDF beveiligd is, dan kunt u het niet bewerken tenzij u het wachtwoord kent. En er zijn twee soorten wachtwoorden: open wachtwoord en toestemming wachtwoord. We zullen u de stappen tonen om beveiligde PDF's te bewerken met PDFelement bij verschillende situaties. Als uw PDF-bestand beveiligd is met een open wachtwoord om te voorkomen dat het wordt geopend, en u kent het wachtwoord, open het dan met PDFelement en voer het wachtwoord van het PDF-document in. Klik vervolgens op de knop Bewerken om de inhoud van het PDF-bestand te bewerken. Als uw PDF-document beveiligd is met een wachtwoord en u kent het wachtwoord, dan kunt u het openen in PDFelement, klik op de knop Bewerken inschakelen om het wachtwoord voor de toestemming in te voeren en klik op de knop Bewerken om de inhoud te bewerken. Als u het wachtwoord niet kent, kunt u Wondershare PDF Password Remover gebruiken om eerst het wachtwoord te verwijderen en vervolgens PDFelement gebruiken om het nieuwe PDF-document te bewerken zonder wachtwoordmachtigingen.

Beveiligde PDF met wachtwoord bewerken

PDFelement is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk hulpprogramma met vele functies voor het bewerken van met wachtwoord beveiligde PDF's, met een open wachtwoord of een wachtwoord voor toestemming als u deze kent. Bovendien biedt het een breed scala aan bewerkingsopties: u kunt PDF-tekst en -afbeeldingen bewerken, pagina's toevoegen, tekst markeren of commentaar geven op een PDF. Het is geïntegreerd met een OCR-functionaliteit die uw gescande PDF zal digitaliseren en bewerkbaar en doorzoekbaar zal maken.

Stap 1. Open de beveiligde PDF

Start PDFelement op uw computer. Klik op de knop Bestanden openen om het gewenste PDF-bestand in het programma te importeren. Als dit PDF-bestand beveiligd is met een open wachtwoord, dan krijgt u een venster pop-up met de vraag om het wachtwoord, dan voert u het juiste wachtwoord in.

how to edit secured pdf

Stap 2. Beveiligde PDF bewerken

Als uw PDF-bestand beveiligd is met een wachtwoord, zal het programma om een wachtwoord vragen om het PDF-bestand te kunnen bewerken. Nadat u het juiste wachtwoord hebt ingevoerd, klikt u op de knop Bewerken in de bovenste werkbalk. U kunt vervolgens de inhoud bewerken of nieuwe tekst invoegen en de lettergrootte, kleur en meer wijzigen. U kunt ook afbeeldingen vergroten, verkleinen, verplaatsen en roteren.

how to edit protected pdf

Met PDFelement kunt u ook een PDF-bestand maken van verschillende PDF's, waaronder lege documenten, afbeeldingen, HTML, schermafbeeldingen en vensterafbeeldingen. U kunt uw PDF-bestand ook opslaan als Microsoft Office-bestand, afbeelding, EPUB-bestand en andere populaire indelingen. Het is ook een snelle PDF-vuller, waarmee u PDF-formulieren kunt invullen en bewerken, maar ook maken.


Beveiligde PDF bewerken zonder wachtwoord

Als de PDF is beveiligd met een open wachtwoord, en u hebt het wachtwoord niet of bent het wachtwoord vergeten, dan is het onmogelijk om deze beveiligde PDF te openen of te bewerken.

Als de beveiligde PDF is beveiligd met een wachtwoord en u weet het wachtwoord niet, dan kunt u Wondershare PDF Password Remover gebruiken om het wachtwoord te verwijderen, zodat u de beveiligde PDF kunt bewerken met PDFelement.

Stap 1. Een beveiligde PDF laden

Open PDF Password Remover op uw computer. Vervolgens moet u het beveiligde PDF-bestand dat u wilt decoderen toevoegen door te klikken op de knop Bestanden toevoegen.

edit secured pdf

Stap 2. Verwijder bewerkingsbeperking

Stel uw doel uitvoermap in. Om te decoderen, klikt u op de knop Starten. PDF Password Remover zal automatisch de beperkingen voor het kopiëren, bewerken en afdrukken van de PDF verwijderen. Dan zal het gegenereerde nieuwe PDF-bestand bewerkbaar zijn, en u kunt het bovenstaande PDFelement programma of een andere PDF-editor gebruiken om het PDF-document te bewerken. Hier zijn de oplossingen om een beveiligde PDF te kopiëren.

how to edit password protected pdf

Na het verwijderen van wachtwoordrestricties zal het PDF-bestand bewerkbaar zijn, en kunt u het PDF-bestand zonder enige belemmering bewerken, afdrukken of kopiëren. PDFelement is uw beste keuze om u te helpen bij het bewerken van een PDF.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Hoe een beveiligde PDF bewerken