PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Het beste van een PDF bestand is dat de ontvanger van het document de tekst niet op de computer kan wijzigen door middel van gewone PDF readers zodat de opmaak van het PDF bestand precies gelijk blijft. Maar wat moet je doen als je toch enkele wijzigingen moet aanbrengen in het document? Is dat mogelijk? Dit artikel geeft je PDFelement om PDF tekst eenvoudig te wijzigen.

Er zijn genoeg PDF tekstbewerkers beschikbaar op het internet waardoor u de PDF bestanden online kunt bewerken, een voorbeeld daarvan is PDFelement. Hiermee kunt u niet alleen de al aanwezige tekst in het PDF bestand wijzigen maar u kunt ook ongewenste tekst uit het PDF bestand verwijderen. U kunt ook de uitlijning van de tekst en de grootte wijzigen, vetgedrukt of schuin maken.

bewerk pdf tekst

Net als de tekst, kunnen afbeeldingen zowel uit het PDF bestand worden verwijderd of nieuwe afbeeldingen kunnen direct worden geplaatst. Een indrukwekkende functie in PDFelement is de OCR functie waardoor u de tekst in op afbeeldingen gebaseerde gescande PDF's kunt bewerken. U kunt ook iedere PDF converteren naar Word, PPT, Excel, afbeelding, EPUB enz.


Hoe PDF tekst Wijzigen in Windows

Stap 1. Open de PDF met PDFelement

Start de PDF editor op uw op Windows-gebaseerde computer en importeer het PDF bestand dat u wilt bewerken. Klik op de "Open" knop in het Home venster om het PDF bestand te openen en uploaden om te starten met het bewerken van de PDF tekst.

bewerk tekst in pdf

Stap 2. Bewerk Tekst in de PDF

Klik op de "Bewerken > Bewerken Tekst" knop in het bovenste menu. Dan, dubbelklik om de tekst te selecteren die u wilt wijzigen en gebruik uw toetsenbord om de tekst te vervangen met de nieuwe tekst. U kunt ook het lettertype, grootte, kleur van de tekst wijzigen vanuit de tekst wijzigingsbalk.

hoe tekst wijzigen in een pdf

Stap 3. Voeg Toe of Verwijder Tekst

Klik op de "Bewerken Tekst" knop en selecteer de tekst die u wilt verwijderen. Als laatste, druk op de "Backspace" of "Delete" toets op uw toetsenbord om de tekst te verwijderen. Klik op de "Toevoegen Tekst" knop en trek het venster waar u deze tekst wilt toevoegen.

pdf tekst editor

Andere Gratis PDF Tekst Editor op het Internet

1. AbiWord

AbiWord is en prijswinnende freeware PDF tekst editor welke in de laatste versie wordt geleverd. Deze tool levert een snelle manier om het PDF bestand te benaderen en zijn handelingen uit te voeren. AbiWord lijkt op Microsoft Word; afgezien van de uitmuntende functies zoals bestanden snel en makkelijk bewerken door de spelling van de woorden te controleren. Deze tool wordt geleverd met een heleboel lettertype opties en ondersteunt volledig het lezen en bewerken van de PDF documenten. U hoeft eenvoudigweg alleen maar een PDF document te openen en u kunt gratis de PDF tekst bewerken.

Voordelen:

 • Uitvoerig bewerken
 • Eenvoudig document beheer
 • Het is geheel gratis en ondersteunt vele talen

Cons:

 • Muiswiel werkt niet goed in Abiword bij het scrollen in documenten
beste gratis pdf tekst editor

2. Foxit Reader

Foxit Reader is een andere gratis PDF tekst editor waarmee u tekst kunt toevoegen en markeren, notities toevoegen, tekst onderstrepen, tekst doorhalen en nog meer. U kunt uw bestand bewaren na het bewerken. Hier kunt u nieuwe tekst toevoegen maar niet de bestaande tekst verwijderen. Deze tool heeft een aantrekkelijk gebruikersinterface, als toevoeging een ingebouwde PDF Printer die u kan helpen om een PDF bestand sneller aan te maken en staat bekend om deze basis functionaliteit.

Voordelen:

 • U kunt hem in een paar klikken instellen en bedienen
 • Biedt een veilige modus voor het bekijken van PDF's
 • Ingebouwde printer voor gebruikers is beschikbaar
 • Heeft een ideale interface die geheel gratis is

Nadelen:

 • Ondersteunt niet alle soorten PDF bestanden voor bewerking
 • Adware proces waar u geïrriteerd van raakt
 bewerk pdf tekst gratis

3. Expert PDF Editor – Bewerk PDF Tekst gratis

Expert PDF Editor is de gratis tool die gebruikt wordt om PDF bestanden te bekijken en te bewerken. Hij ondersteunt beperkte bewerking van PDF bestanden. U kunt tekst, tekstvelden, gemarkeerde tekst, stempels toevoegen en uw PDF bestanden ondertekenen. Gebruik Expert PDF Editor waarmee u een aantal unieke functies kunt hebben maar u kunt ook wat moeilijkheden in het gebruik ondervinden.

Voordelen:

 • Is een snelle en betrouwbare tool
 • Expert PDF Reader wordt geleverd met een eenvoudige interface en is geheel gratis
 • Ondersteunt ook het bewaren van bewerkte bestanden in vele verschillende formaten

Nadelen:

 • Heeft een beperking in tools om te Bewerken
 • U zal wat moeilijkheden ondervinden in het gebruik van deze bewerkingstool
pdf tekst editor gratis

4. PDF Eraser

PDF Eraser wordt beschouwd als de PDF tekst editor die je moet hebben welke uitstekende tools levert voor het bekijken en bewerken van PDF bestanden. PDF Eraser kan worden gebruikt om van alles in te voegen, van tekst tot afbeeldingen, en links tot handgetekende tekeningen in PDF documenten. Het is tevens een gratis PDF tekst editor. Een prominente functie is dat u eenvoudig iedere informatie in het PDF bestand kunt toevoegen of verwijderen.

Voordelen:

 • U kunt een PDF bestand aanpassen
 • Ondersteunt roteren van PDF pagina's

Nadelen:

 • Watermerk kan worden toegevoegd in het pdf bestand
gratis pdf tekst editor
Home > Hoe kan ik > Hoe PDF Tekst Efficiënt Bewerken
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen