PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PDF is tegenwoordig het meest gebruikte formaat voor contracten, ontvangsten en facturen. Om een werkprocedure uit te voeren, moet u uw PDF-contracten en belangrijke bestanden ondertekenen en naar uw partners verzenden. Het elektronisch of digitaal ondertekenen van een PDF-document bespaart u veel tijd. In dit artikel wordt weergegeven hoe u een PDF-document voor Windows ondertekent PDFelement zonder afdrukken.

U kunt PDFelement gebruiken om een PDF elektronisch te ondertekenen. Het is een nuttige tool die veel functies biedt, zoals het bekijken, creëren, bewerken, beveiligen, converteren en delen van PDF-bestanden. Hiermee kunt u branchestandaard e-handtekening en gecodeerde digitale handtekening maken en toevoegen, waardoor de procedure zonder stress verloopt en uw werkstroom met uw collega's, klanten en partners wordt versneld.

ondertekenen pdf

PDFelement is een goed ontworpen en goed gepresenteerde applicatie die verschillende uitgebreide bewerkingsfuncties biedt, waardoor tekst kan worden aangepast, afbeeldingen kunnen worden toegevoegd en alle andere kenmerken van een PDF-document kunnen worden bedacht. Deze prachtige PDF-editor is ook in staat conversie uit te voeren tussen PDF-bestanden en vele andere soorten bestanden, inclusief alle standaard Microsoft Office-bestanden.


Hoe ondertekenen PDF-documenten met PDFelement

Stap 1. Voeg uw PDF toe aan het programma

Start PDFelement op uw computer en laad vervolgens de PDF waarvan u een handtekening wilt toevoegen. U kunt op de knop "Bestand openen" in het startscherm klikken of naar "Bestand" > Open" gaan om uw bestand te importeren.

ondertekenen pdf

Stap 2. Log in PDF met E-handtekening

U kunt gewoon uw naam op een stuk blanco papier ondertekenen en een scanner gebruiken om het te scannen of gewoon een foto ervan maken. Sla die momentopname op als een afbeelding. Klik in het menu "Opmerking" op "Aangepaste stempel maken" door de vervolgkeuzelijst "Stempel maken" in de lijst te openen. Klik vervolgens op uw handgeschreven handtekening in de optie "Stempels" onder het menu "Commentaar" en plaats deze in de PDF.

pdf signature

Stap 3. Digitaal ondertekenen van een PDF

Om PDF te ondertekenen met digitaal bord, moet je naar het tabblad "Beschermen" gaan en op "Document ondertekenen" klikken. Als u geen digitale ID hebt, maakt u er een met uw naam of e-mailadres of bedrijfsnaam, enzovoort. Als u klaar bent, wordt u teruggeleid naar 'Document ondertekenen' met uw ID-gegevens die in het vak worden weergegeven. Klik op 'Aanmelden' en uw handtekening wordt toegevoegd aan het PDF-bestand.

ondertekenen een pdf

Andere beste PDF-ondertekeningssoftware om PDF-handtekening te maken

1. Adobe® Acrobat®

Adobe® Acrobat® is de tool waarmee je je PDF op alle apparaten kunt bewerken, invullen, ondertekenen en delen. Met Adobe Acrobat kunt u nieuwe PDF's maken, teksten en afbeeldingen in een PDF bewerken, PDF naar andere bestandsindelingen exporteren en PDF's overal vandaan volgen. Met de vul- en tekentool kun je een handtekening typen of tekenen, een afbeeldingbestand van je handgeschreven handtekening toevoegen. U kunt ook een digitale handtekening met een te certificeren ID toevoegen.

Adobe zal echter binnenkort stoppen met het ondersteunen van Acrobat XI in oktober. Dat betekent dat uw bestand en gegevens mogelijk onveilig zijn vanwege een gebrek aan de nieuwste updates van Adobe. In dit geval is het beter voor u om dit te vinden van de beste alternatieven voor Adobe Acrobat.

pdf signing tool

2. Nitro Pro

Nitro Pro integreert functies voor het maken, bewerken en converteren van PDF's. U kunt wijzigingen aanbrengen in zowel standaard- als gescande PDF-bestanden, PDF converteren van of naar afbeeldings- en documentindelingen. Bovendien helpt het u PDF's te beschermen met uw handtekening. U kunt niet alleen uw document elektronisch ondertekenen, maar ook een certificeerbare digitale handtekening toevoegen.

pdf ondertekening software

3. Foxit Reader

Foxit Reader is een alles-in-één PDF-software. Hiermee kunt u niet alleen PDF-bestanden maken van meerdere bestandsindelingen, PDF-bestanden weergeven met een intuïtieve interface, maar kunt u ook uw PDF laten ondertekenen om de documentbeveiliging te verbeteren. U kunt PDF ondertekenen in uw eigen handschrift of een elektronische handtekening aan uw document toevoegen. Deze software ondersteunt alleen Windows-besturingssysteem.

pdf signing applicatie

4. PDFpen

Met PDFpen kunt u PDF's gemakkelijk bewerken, ondertekenen en exporteren. Het biedt u meerdere manieren om uw document te ondertekenen. U kunt kiezen voor het toevoegen van digitale handtekeningen, gescande handtekeningen en rechtstreeks ondertekenen met trackpad. Bovendien kunt u wijzigingen aanbrengen, typefouten corrigeren, formulieren invullen en belangrijke informatie extraheren met OCR om een scan om te zetten in bewerkbare tekst. Het ondersteunt Mac OS X.

beste pdf-ondertekenaar
Home > Hoe kan ik > Hoe ondertekenen een PDF-document in Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen