PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Bent u op zoek naar een makkelijke manier om een gescande PDf te converteren naar een bewerkbaar Microsoft Excel bestand? De meeste documenten worden gescand om ze eenvoudig te bewaren en als u weet hoe u een gescande PDF kunt converteren naar Excel kunt u ze eenvoudig bewerkbaar maken. Om een gescande PDF naar Excel te converteren, heeft u een professionele OCR PDF Coverter nodig. Hier aanbevolen PDFelement om uw gescande PDF te converteren naar bewerkbaar Microsoft Excel bestand.

PDFelement is de beste PDF converter om gescande PDF's te converteren naar Excel. De ongelooflijke converteer eigenschappen laten u eenvuodig en snel gescande PDF's naar Excel omzetten in een paar minuten met de intuitieve interface. Het ondersteunt uitstekende OCR technologie om meerdere bestanden in verschillende talen aan te kunnen. U kunt zelfs batch conversies uitvoeren en grotere bestanden verwerken.


Converteer Gescande PDF naar Bewerkbaar Excel

Stap 1. Importeer het Gescande PDF bestand

Start gescande PDF naar Excel converter en klik op de "Open Bestand" knop om de gescande PDF te importeren. U kunt ook een gescand PDF bestand op het programma slepen vanuit uw lokale map.

Converteer Gescande PDF naar Excel

Stap 2. Gescande PDF Converteren naar Excel

Nu klikt u op de optie "Naar Ander > Naar Excel" onder het Home tabblad en het systeem zal meteen het dialoogvenster openen voor Excel conversie. Geef de instellingen in die u voor uw Excel pagina nodig heeft. Klik nu op de "Bewaar" knop en het systeem zal u een Excel bestand leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit van het gescande document.

Opmerking: Na het klikken op "Naar Excel", dient u op de "Instelling" knop te klikken om zeker te zijn dat de OCR functie is ingeschakeld.

Converteer Gescande PDF naar Excel
Home > Hoe kan ik > Beste Manier om Gescande PDF te Converteren naar Excel
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen