PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Nadat u uw PDF bestand hebt aangemaakt, zult u erachter komen dat er belangrijke punten zijn die u niet in het document hebt opgenomen. Dit betekent dat u inhoud aan uw document moet toevoegen. Dit kan lastig zijn als u geen software heeft waarmee u de teksten in het reeds bestaande PDF bestand kunt bewerken en invoegen. Dit artikel maakt uw werk eenvoudig bij het invoegen van tekst in PDF documenten met behulp van PDFelement.

PDFelement is gemaakt met een makkelijk te gebruiken interface waarmee u uw PDF bestanden kunt bewerken, aanmaken en converteren. Het wordt geleverd met diversen bewerkingshulpmiddelen, die u perfect in staat stellen om teksten toe te voegen, teksten te verwijderen, afbeeldingen aan te passen, te annoteren, te markeren en nog veel meer.

PDFelement is voorzien van geavanceerde OCR technologie die uw gescande bestanden digitaliseert en bewerkbaar maakt. Het converteert uw PDF bestanden sneller en behoudt de kwaliteit en layout van uw documenten. Een groot aantal invoer- en uitvoerformaten wordt prima ondersteund.


Hoe Tekst Toevoegen aan een PDF Document

Stap 1. Importeer de PDF in het Programma

Voordat u iets anders doet, moet u PDFelement downloaden en op uw computer installeren. Daarna moet u het starten. Met zijn eenvoudige gebruikersinterface kunt u makkelijk een PDF bestand aan het programma toevoegen door op "Bestand openen" te klikken. Het programma zal u naar de documentenmap leiden zodat u naar het PDF bestand kunt bladeren en deze selecteren om er teksten aan toe te voegen. Na het selecteren, klikt u op "Open".

invoegen tekstveld in pdf

Stap 2. Invoegen Tekst in PDF

Nadat u het PDF bestand hebt geopend, wordt deze in het programma weergegeven en klikt u daarna op het tabblad "Bewerken". Verplaats dan de cursor naar het veld dat u wilt toevoegen of voeg de teksten in. Klik op dat veld en deze zal worden geselecteerd. Ga verder en dubbelklik hierop. U kunt nu tekst in de PDF invoeren.

invoegen tekst in pdf

Stap 3. Invoegen Tekstveld in PDF

Als u een nieuw tekstveld aan een PDF wilt toevoegen, moet u op de knop "Tekst toevoegen" klikken. Klik daarna ergens in uw document om een tekstveld in te voegen en de inhoud in te voeren. Als u klaar bent, slaat u de wijzigingen op.

pdf invoegen tekst

Stap 4. Bewerk verder de PDF (Optioneel)

Ga naar "Bewerken" en wijzig de lettergrootte, de tekstkleur en de tekenstijl als u dit wilt. U ziet ook de knop "Bewerken" waarmee u afbeeldingen in de PDF kunt toevoegen of verwijderen.

Om een PDF te markeren, annoteren en tekeningen te markeren, kunt u naar het tabblad "Opmerking" gaan en een tekstveld, plaknotitie en annotaties selecteren en deze plaatsen in uw PDF. Bewaar daarna uw document om de aangebrachte wijzigingen te bewaren.

invoegen tekst pdf
Home > Hoe kan ik > Hoe Eenvoudig en Snel Tekst Invoegen in een PDF
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen