PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Metadata in een PDF zijn de gegevens die alle persoonlijke informatie over het bestand bevatten, zoals de titel, naam van de auteur, aanmaakdatum, wijzigingsdatum, onderwerpdatum, toepassing die werd gebruikt om dit PDF bestand te maken, de grootte van het PDF bestand, het aantal pagina's in het PDF bestand en alle tags die aan het bestand zijn gekoppeld. Metadata bevat eigenlijk alle eigenschappen van het bestand. De meeste mensen weten echter niet eens waar metagegevens in het PDF bestand worden opgeslagen en hoe u deze kunt openen of verwijderen. Deze stapsgewijze handleiding helpt u om metadata uit het PDF bestand te verwijderen.

Hoe Metadata uit een PDF Verwijderen

Naast Adobe Acrobat Pro, is PDFelement andere software om de metadata uit het PDF bestand te verwijderen. U kunt de metadata selecteren en deze afzonderlijk verwijderen. U kunt ook de privacy instellingen van het PDF bestand wijzigen zodat het niet kan worden getraceerd.

PDFelement is niet alleen goedkoper in vergelijking met Adobe Acrobat Pro, het is ook heel eenvoudig in gebruik. Gebruikers hoeven niet door gecompliceerde instellingen te navigeren, gewoon naar de eigenschappen van het PDF bestand gaan en de metadata verwijderen met behulp van de backspace toets op uw toetsenbord. Hier is een stapsgewijze handleiding over hoe u de metadata uit het PDF bestand kunt verwijderen met behulp van PDFelement.

ocr adobe acrobat pro

Stap 1. Open PDF Bestand in het Programma

Klik op de knop "Bestand openen" en selecteer het PDF bestand waarvan u de metadata wilt verwijderen.

verwijder metadata

Stap 2. Verwijder Metadata van PDF Bestand

Nadat de PDF is geopend, klikt u op de knop "Bestand" en selecteert u "Eigenschappen". Het toont de metadata van het PDF bestand aan de linkerkant van het scherm. Selecteer de informatie die u wilt verwijderen en gebruik de knop "Backspace" of "Delete" op het toetsenbord om deze informatie te verwijderen.

pdf metadata verwijderen

Hoe Metadata uit een PDF Verwijderen in Adobe® Acrobat®

Deze functie is alleen aanwezig in de professionele versie, dus u zult de Pro versie moeten aanschaffen. Nadat u de software hebt gekocht, download en installeert u deze op uw computer. Voer het uit als beheerder en open het PDF bestand waarvan u de metagegevens wilt verwijderen.

Stap 1. Verwijder de Metadata

Klik op de "Verwijder verborgen informatie" die aanwezig zal zijn onder de Verborgen Informatie. Het opent een ander deelvenster aan de linkerkant van het scherm. Controleer in dit nieuwe deelvenster de gegevens die u wilt verwijderen. In dit geval selecteren we "Metadata verwijderen". Klik vervolgens op de knop "Verwijderen" die net boven deze optie zit. Wacht een paar seconden en Adobe Acrobat Pro verwijdert alle metadata uit uw PDF bestand.

adobe acrobat verwijder metadata

Stap 2. Bewaar het Bestand

Vergeet na het verwijderen van de metadata uw PDF bestand niet op te slaan. Gebruik "Ctrl + S" of klik in het tabblad "Bestand" en klik op "Opslaan" om dit PDF bestand te bewaren.

adobe acrobat pro verwijder metadata

Vergelijking van PDFelement 6 en Adobe Acrobat

Product Functies PDFelement Probeer Gratis Probeer Gratis Acrobat Standard DC
verwijder metadata van pdf
Home > Hoe kan ik > How Metadata van een PDF Verwijderen
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen