Top

Top 5 Manieren om Makkelijk PDF in Excel te Openen

author name

2022-06-15 16:22:09 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

Kun je een PDF bestand openen in Excel? Nee. Een PDF bestand kan niet rechtstreeks in Excel worden geopend, aangezien het PDFformaat niet door Excel wordt ondersteund. Gelukkig zijn er verschillende oplossingen waarmee je PDF in Excel kunt openen. Lees verder en leer over alle methoden om PDF te openen in Excel 2021/2019/2016/2013/2010/2007.

Methode 1. Hoe PDF in Excel Openen en Bewerken

De eerste methode is om het PDF bestand naar Excel formaat te converteren, zodat het in Excel kan worden geopend. Het enige dat je nodig hebt, is een PDF bewerker die PDF gemakkelijk in Excel kan omzetten.

PDFelement PDFelement kan niet alleen PDF bestanden bewerken, maar ook PDF converteren naar bewerkbare Excel, Word, TXT en meer. Met OCR ondersteuning kan het gescande PDF naar Excel bestanden converteren, zodat je ze in Excel kunt openen en bewerken.

Stap 1. Laad PDF

Open PDFelement en klik op de knop "Bestanden Openen" op het startscherm. Daar kun je een PDF selecteren om deze te openen.

open pdf in excel

Stap 2. Open PDF in Excel

Klik op de knop "Naar Excel" in het menu "Converteren" om de conversie te starten.

how to open pdf in excel

Stap 3. De Conversie Aanpassnen

Het systeem geeft onmiddellijk een conversievenster weer. Je kunt de map selecteren waarin je het geconverteerde bestand wilt opslaan. Daarnaast kun je ook enkele instellingen wijzigen door op de knop "Instellingen Converteren" te klikken. Klik op "Toepassen" en vervolgens op "Opslaan" als je klaar bent. Daarna kun je het Excel bestand direct openen.

how to open pdf file in excel

PDFelement is een uitstekende tool voor PDF oplossingen die miljoenen gebruikers over de continenten heeft verzameld. Het programma biedt een makkelijke, snelle en betaalbare manier om prachtige PDF bestanden en formulieren te maken. Je kunt meerdere PDF bestanden tegelijkertijd converteren, waardoor onnodige verwerkingswachtrijen worden voorkomen. Download PDFelement vandaag nog en krijg de PDF ervaring waar je al die tijd altijd naar hebt verlangd.

Belangrijkste functies

 • Hiermee kunnen gebruikers PDF bestanden wijzigen in verschillende soorten bestandsindelingen, zoals PowerPoint, Excel, afbeeldingen, platte tekst, Word, etc.
 • Gebruikers kunnen PDF bestanden moeiteloss openen en printen.
 • Met behulp van de OCR functie kunnen gebruikers gegevens in een gescand PDF bestand bewerken en zoeken.
 • Hiermee kunnen gebruikers formulieren maken, formulieren invullen en eenvoudig delen.
 • Gebruikers kunnen invulbare formulieren gebruiken om makkelijk gegevens op te halen.
 • Het stelt gebruikers in staat om hun documenten te delen via middelen zoals een e-mailbijlage.
 • Biedt betere documentbeveiliging met behulp van wachtwoorden en machtigingen.
 • Maakt een enkel PDF bestand van verschillende bestandsformaten..
 • Het biedt een veilig platform om tekst, afbeeldingen en links op PDF bestanden te bewerken..
 • Gebruikers kunnen recensies verzamelen en opmerkingen toevoegen aan teksten in PDF bestanden

  Video over Hoe PDF Openen in Excel


  Methode 2. Open PDF Bestand Bijgevoegd in Excel

  Hoewel Microsoft Excel een PDF bestand niet rechtstreeks kan openen, kun je een PDF bestand in een Excel spreadsheet als hyperlink bijvoegen, zodat het PDF bestand vanuit Excel wordt geopend wanneer iemand op de link klikt.

  Stap 1. Toevoegen van een PDF Bestand aan Excel

  Klik met de rechtermuisknop op de cel waaraan je de PDF wilt toevoegen, selecteer Koppeling (Hyperlink als je Excel 2010 of ouder gebruikt.) Selecteer Bestaand Bestand of Webpagina en kies het PDF bestand dat je wilt openen. Klik op OK om te bevestigen.

  Stap 2. Open PDF Bestaand in Excel

  Om het PDF bestand nu in Excel te openen, klik je gewoon op de cel en het bijgevoegde bestand wordt geopend.

  open pdf in excel


  Methode 3. Open PDF Bestand Ingebed in Excel

  Er is een andere manier om je te helpen PDF in Excel te openen, namelijk het invoegen van een PDF bestand in het Excel bestand als een object.

  Stap 1. Open Excel

  Open eerst je doel Excel bestand en klik dan op de "Invoegen" > "Object" knop.

  open pdf in excel

  Stap 2. PDF Invoegen

  Selecteer het tabblad "Maken van Bestand" en klik vervolgens op de knop "Bladeren" om je doel PDF bestand te selecteren. Je kunt de optie "Weergeven als Pictogram" in het Excel bestand selecteren. Wanneer je ingesloten PDF in Excel wilt openen, kun je dubbelklikken op het PDF document en het wordt direct geopend door je standaard PDF programma.

  how to open pdf in excel


  Methode 4. Open PDF in Excel (Office 365)

  Ben je een Office 365 gebruiker, dan open je eenvoudig gegevens uit een PDF bestand in Excel. Hier zijn de stappen.

  Stap 1. Open een Excel blad, ga naar Data > Ophalen Data. In het drop-out menu selecteer van Bestand > PDF Bestand.

  Stap 2. Selecteer een PDF bestand dat je wilt openen en klik op Importeren. Vervolgens worden alle pagina's en tabellen in het PDF bestand geïmporteerd. Zoek de pagina of tabel die je in Excel wilt openen en klik op Laden om de pagina in Excel te openenl.

  open pdf in excel


  Methode 5. Open PDF in Excel via PDF naar Excel Converter Pro

  Wondershare PDF Converter Pro is de PDF tool die we zullen gebruiken om PDF in Excel te openen. Het kan elk formaat naar PDF formaat converteren en vice versa. Het heeft ook een gelijktijdige conversie om je tijd te besparen. Zowel Windows als Mac versies werken goed. Hieronder nemen we de Windows versie als voorbeeld en laten we zien hoe je deze opent in Excel.

  Stap 1. Importeer PDF bestanden

  StaKlik na het starten op "PDF-bestanden toevoegen" in het primaire venster om op uw computer te zoeken naar de PDF-bestanden die u in Excel wilt openen. Nadat je ze hebt gevonden, voeg je ze toe aan deze PDF toepassing. Om meer te doen in korte tijd, raaden we je aan een lijst met PDF bestanden toe te voegen voor gelijktijdige conversie. Tot 200 PDF bestanden worden tegelijkertijd ondersteund.

  open pdf file in excel

  Stap 2. Instellen van Geavanceerde Voorkeuren voor PDF to Excel

  Klik op de kleine "Geavanceerde Instellingen" knop in de rechterbovenhoek van het primaire venster. In het nieuwe venster kun je kiezen voor:

  • Elke pagina in één Excel blad: bewaar de waarden zonder opmaak of bewaar de waarden met opmaak.
  • Combineer alle pagina's in één Excel blad.
  how to open embedded pdf in excel

  Stap 3. Open PDF in Excel

  Voordat je PDF opent in Excel, kun je specifieke PDF-pagina's of paginabereiken selecteren om te openen. Klik op de geselecteerde paginakolom in elke PDF itembalk. Hier kun je PDF-pagina's of PDF paginabereiken kiezen die je wilt openen. Klik op "Converteren" om de conversie van PDF naar Excel te zien. Vervolgens verschijnt er een klein mappictogram op elke PDF itembalk, klik om de uitvoermap te openen. Je kunt dan deze uitvoerdocumenten openen met Microsoft Excel.

  open embedded pdf in excel

  FAQ: Hoe Ingebedde PDF Documenten Repareren die Niet Openen in Excel

  Als je in Excel op een bijgevoegde PDF document klikt en het bestand kan niet worden geopend en je krijgt een foutmelding: Kan de brontoepassing voor dit object niet starten. Awanneer je dit probleem hebt, volgen hier 2 tips die je kunnen helpen.

  1. Wijzig Beveiligde Weergave

  Open het Excel bestand en klik op Bestand > Opties > Vertrouwenscentrum > Instellingen van het Vertrouwenscentrum > Beveiligde weergave en schakel deze opties uit: Beveiligde weergave inschakelen voor bestanden die afkomstig zijn van internet, Beveiligde weergave inschakelen voor bestanden op mogelijk onveilige locaties, Beveiligde weergave inschakelen voor Outlook bijlagen. Schakel ook de optie uit in Privacy -- Microsoft Office documenten die afkomstig zijn van linksn naar verdachte websites.

  2. Update Je PDF Reader

  Zorg ervoor dat je PDF Reader is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Als dit nog steeds niet werkt, installeer dan een andere PDF Reuder, als PDFelement.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Top 5 Manieren om Makkelijk PDF in Excel te Openen