PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Converteren van PDF naar HTML bestanden inclusief HTML 5 onder Windows is geen gemakkelijke taak zoals bij ingebouwde programma's. Dus, gebruikers zullen een third party PDF naar HTML Converter moeten downloaden om deze taak af te ronden. Maar de meeste van hen geven niet de beloofde resultaten of zitten vol advertenties of malware. We hebben een lijst met de beste PDF naar HTML converters voor Windows samengesteld inclusief PDFelement.

PDFelement is de beste gratis PDF naar HTML converter waarmee u uw PDF naar HTML kan converteren, inclusief HTML 5. Om te beginnen is het zeer eenvoudig in gebruik en snel. Het gehele conversieproces wordt binnen een paar minuten uitgevoerd. Het enige wat u hoeft te doen is het bestand selecteren dat u geconverteerd wilt hebben, het uitvoer formaat en de uitvoer map selecteren en uw PDF zal worden geconverteerd naar wat u nodig hebt.

converteer pdf naar html

Belangrijkste functies:

  • Kan worden gebruikt om PDF naar allerlei soorten formaten te converteren, inclusief Word, Excel, PowerPoint, HTML en vele anderen.
  • De OCR in het programma kan automatisch detecteren of uw PDF is gescand, en u kunt de OCR functie uitvoeren om de PDF bewerkbaar te maken en naar HTML en andere formaten te converteren.
  • Met uitzondering van de converteer functie, kan het ook een PDF van HTML, Word, EPUB, Excel en andere formaten maken.
  • Het is tevens een professionele bewerkingstool waarmee gebruikers tekst kunnen toevoegen, met de vrije hand tekenen, bladwijzers, watermerken, achtergonden, redactie, annotatie enz. maken.
  • Combineer PDF en andere formaat bestanden; splits een enkele PDF in verschillende PDF bestanden; deel PDF door middel van meerdere methoden.

How PDF naar HTML Converteren

Stap 1. Open de PDF

Begin door de PDF naar HTML converter te downloaden en te installeren op uw computer. Start het programma en in de hoofd interface klikt u op de "Open Bestand" knop. Dit zal u vragen om het PDF bestand te selecteren dat u wilt converteren en toe te voegen aan PDFelement.

converteer pdf naar html

Stap 2. Kies HTML als Uitvoer Formaat

Dan, uw geselecteerde PDF zou zichtbaar moeten zijn in het programma. Ga naar het "Bewerken" tabblad en u zult een aantal bewerkingsopties zien in het bovenste menu.

Om de tekst in de PDF te bewerken, klikt u gewoonweg op "Bewerken". En dubbelklik dan op de tekst die u wilt bewerken. Het zelfde geldt voor het toevoegen van tekst, klik gewoon op "Toevoegen Tekst" en klik dan ergens in het document om het tekstveld toe te voegen. U kunt ook afbeeldingen bewerken en toevoegen in het bestand door te klikken op "Bewerken". De "Selecteer" optie is bruikbaar wanneer u een gedeelte van de tekst in het document wilt markeren.

converteer pdf naar html

Stap 3. Converteer PDF naar HTML

Als u eenmaal tevreden bent met de wijzigingen die u heeft gemaakt en klaar bent om de PDF te converteren klik u op de "Naar Anderen" optie in het "Home" tabblad. Uit het keuzemenu selecteert u "Converteer naar HTML".

Dit zal een popup venster openen. In dit venster, kies de uitvoer map en klik op "Instellingen" om het uitvoer bestand te bevestigen. Klik tenslotte op "Bewaren" en het bestand zal binnen een paar seconden worden geconverteerd. U kunt hem vinden in de uitvoer map.

converteer pdf naar html

Andere PDF naar HTML Converters op het Internet

1. VeryPDF PDF naar HTML Converter

Dit alleen voor Windows beschikbare hulpprogramma zal de PDF bestanden naar een enkele HTML pagina converteren in prima kwaliteit. De gebruikersinterface van het programma is old school en er zijn niet veel opties om in te stellen gedurende het conversieproces. Maar, deze tool kan worden gebruikt om de HTML pagina's aan te passen. Niet zoals andere PDF bewerkers, kunt u de titel, trefwoorden en achtergrondkleur voor de HTML bestanden toevoegen. Aan de andere kant, er is geen enkele professionele functie ingevoegd in het programma zoals OCR of batch conversie. Daarnaast is het niet beschikbaar voor Mac OS X.

pdf naar html converter

2. Adept PDF naar HTML Converter

Adept PDF naar HTML Converter is een andere PDF converter welke binnen seconden PDF naar HTML bestanden converteerd. De gebruikersinterface van de PDF naar HTML software is gewoon eenvoudig. Maar, het heeft niet de professionele functies zoals Batch conversie en OCR. Een andere beperking van het gebruik van deze dienst is dat de uitvoer kwaliteit van het PDF bestand niet geweldig is vergeleken bij de programma's die aangeboden worden door Wondershare.

pdf naar html5 converter

3. PDF naar HTML Converter

PDF naar HTML Converter is een professionele applicatie voor Windows waarmee u PDF bestanden naar HTML kunt converteren met de ondersteuning van OCR. Normaal gesproken neemt het conversieproces niet veel tijd in beslag en alles kan in maar drie stappen worden uitgevoerd. Aan de andere kant, de applicatie zegt gratis te zijn, maar, als u probeert de OCR functie te gebruiken, zult u moeten betalen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor Batch conversie en er is ondersteuning voor meer dan 45 talen in de software. Toen wij de software testten, was het uitvoer resultaat niet heel bevredigend.

pdf naar html converter
Home > Hoe kan ik > Hoe PDF naar HTML Bestand Converteren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen