PDFelement
PDFelement
Openen in de App Store
Openen in Google Play
OPEN OPEN

Kies uw plannen vanPDFelement

Overschakelen naar Mac

Jaarabonnement

€129
€89
Automatisch verlengen, op elk moment annuleren
1 jaar PDFelement-updates
1 jaar toegang tot alle functies
Gratis 20GB Document Cloud-opslag
Geen watermerk
Gratis technische ondersteuning

Probeerversie vs. Betaalde versie

Kenmerken Proef Betaald (geen limieten)
Niet geregistreerd Geregistreerd
Opslaan
Opslaan zonder watermerk
AI
AI-zijbalk * Mogelijk gemaakt door ChatGPT & Translate NIEUW 2.000 tokens (proefperiode van 14 dagen) 20.000 tokens
AI-tools (vertalen, pdf proeflezen, pdf samenvatten tot markdown, AI-geschreven detectie) NIEUW 3 pagina's (proefperiode van 14 dagen) 50 pagina's
Automatische bladwijzers NIEUW 14 dagen op proef
Bewerk
Bewerk 14 dagen op proef 14 dagen op proef
PDF converteren Halve pagina's van een pdf; tot 3 pagina's (14 dagen op proef)
Watermark 14 dagen op proef
Koptekst & Voettekst 14 dagen op proef
OCR PDF
Hulpmiddelen
Vraag eSign aan NIEUWE 1 keer (proefperiode van 14 dagen) 3 keer
Samenpersen
Schuivende Schermafbeelding
Herken Tafel 3 keer gratis (14 dagen op proef)
Combineer pdf Maximaal 3 bestanden binnen 20 MB (14 dagen op proef)
Batchproces Maximaal 3 bestanden binnen 20 MB (14 dagen op proef)
Vergelijken 14 dagen op proef
Creëren
PDF Maken 14 dagen op proef
PDF-sjabloon Gratis sjablonen beschikbaar (14 dagen op proef)
Notities Maken 3 keer gratis
Bekijk alle functies

Awards van PDFelement

PDFelement heeft G2 Crowd Report 2022 Summer Leader gewonnen - Leader of Document Generation, Leader of PDF Editor, Best Software Awards 2022 - Top 50 Office Products, 2022 Software Advice FrontRunners lijst - Best Contract Management Software awards!

award 1

Zeker

We waarderen uw privacy en beschermen uw financiële/persoonlijke informatie met geavanceerde codering en geavanceerde fraudebescherming.

Ondersteuningsdienst

Deskundige vertegenwoordigers die beschikbaar zijn om u binnen 24 uur te helpen via directe livechat en e-mailreactie.

Geldteruggarantie

Al onze producten worden geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Updates

Gratis software-update binnen de geldige periode van de software.

Zie wat onze gebruikers vaak vragen

 • Niet-geregistreerde proefversie:
  1. U hoeft zich niet te registreren of een account aan te maken om PDFelement te downloaden en te gebruiken. De niet-geregistreerde gratis proefversie biedt echter slechts beperkte functionaliteit, waaronder PDF maken, bekijken, beschermen en pagina's organiseren.
  2. De niet-geregistreerde proefversie voegt een watermerk toe aan uw PDF-bestand wanneer u het opslaat.

  Geregistreerde proefversie:
  1. U kunt zich aanmelden voor een gratis proefversie van 14 dagen om bijna alle functies van onze software te testen zonder dat u een creditcard nodig heeft.
  2. De geregistreerde proefversie voegt een watermerk toe aan uw PDF-bestand wanneer u het opslaat.
  3. Wanneer u het PDF-bestand naar andere indelingen converteert, worden slechts halve pagina's van uw PDF geconverteerd en maximaal 3 pagina's wanneer uw PDF-bestand meer dan 3 pagina's heeft.
  4. Met de geregistreerde proefversie kunt u maximaal 1.000 tekens vertalen.
  5. Wanneer u de functies Batchverwerking en PDF combineren gebruikt, worden slechts 3 bestanden verwerkt met een maximale bestandsgrootte van 20 MB.
  6. U kunt de gratis PDF-sjablonen alleen gebruiken in de geregistreerde proefversie.
  7. Geavanceerde functies zoals PDF comprimeren, scrollende schermafbeelding, XFA en OCR PDF zijn niet beschikbaar in de geregistreerde proefversie.

 • Download Insurance biedt de productdownloadservice. Het kan u verzekeren dat u het gekochte programma downloadt wanneer u het binnen 24 maanden opnieuw moet installeren.

 • 1. Eeuwigdurende vergunning
  Een eeuwigdurende licentie is een licentie die niet verloopt en die toegang tot de huidige versie van PDFelement voor onbepaalde tijd blijft autoriseren.

  2. Jaarabonnement
  Een jaarabonnement geeft u jaarlijks toegang tot het product en de diensten zodra uw betaling is verwerkt. Het jaarlijkse tarief dat op het moment van aankoop is vermeld, wordt in één keer in rekening gebracht, plus toepasselijke belastingen. Uw jaarabonnement wordt automatisch verlengd op uw jaarlijkse verlengingsdatum totdat u opzegt. Verlengingstarieven kunnen worden gewijzigd, maar u wordt op de hoogte gebracht van elke wijziging in uw tarief met de mogelijkheid om te annuleren onder deze voorwaarden.

 • 1. Individuele licentie is alleen voor een enkele gebruiker, als u meerdere individuele licenties aanschaft, krijgt slechts één gebruiker toegang tot het product. De teamlicentie is voor situaties met meerdere gebruikers, als meer dan 1 gebruiker PDFelement nodig heeft, koop dan de Teamlicentie en u kunt gebruikers beheren in uw Wondershare ID-account om te beslissen wie het product gaat gebruiken.

  2. Individuele licentie en Teamlicentie bieden hetzelfde product.

 • We bieden een gratis proefversie van onze software met watermerk die identiek werkt aan de betaalde versie, zodat klanten precies weten wat ze krijgen voordat ze een aankoop doen. Het is vanwege dit 'try-before-you-buy'-systeem dat Wondershare alleen onder de geaccepteerde technische omstandigheden een 30 dagen geld-terug-garantie biedt. Klik hier voor meer informatie over ons restitutiebeleid.

 • Er zijn geen extra kosten verbonden aan het uitproberen van de AI-functies, maar er zijn wel gebruikslimieten. Zowel de gratis proefversie als de betaalde versie hebben in eerste instantie een limiet van verschillende hoeveelheden AI-gebruik. Als je de limiet hebt bereikt, betaal je maandelijks $9,90 extra om 2 miljoen tokens vrij te spelen om alle AI-functies te kunnen blijven gebruiken. Voel je vrij om de AI-functies uit te proberen - het product zal je op de hoogte stellen wanneer je gratis quotum op is. U kunt zich ook direct abonneren op 2 miljoen tokens voor 9,90€/maand.

  Zoals aangegeven in de vergelijkingstabel, bevat de gratis proefversie 2.000 tokens en 3 AI pagina's; de betaalde versie bevat 20.000 tokens en 50 AI pagina's. De AI sidebar en Translate functies verbruiken AI tokens, en de AI Translate PDF, Proofread PDF, PDF to Markdown en PDF AI-Written Detect functies verbruiken AI pagina's. Lees meer over de PDFelement AI overeenkomst.

all shop cards
All prices subject to applicable local taxes.