PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play
Wondershare PDFelement

Organiseer PDF Pagina's.
Het is Eenvoudig.

Sorteren, toevoegen, roteren, overzetten, splitsen, snijden en verwijderen van PDF pagina's met PDFelement in een oogwenk, van overal.

Bekijk de Video

Het manipuleren van pagina's in PDFelement is intuïtief eenvoudig en snel.

Met PDFelement is het supereenvoudig om je PDF bestand te organiseren in een professioneel ogend document. Herschik PDF pagina's en organiseer die pagina's snel, gemakkelijk en zo vaak als je wilt.

Leer Meer >>
Splitsen van PDF Pagina's

Als je slechts een deel van die grote of lange PDF nodig heeft, kun je deze eenvoudig opsplitsen in meerdere afzonderlijke hoofdstukken of afzonderlijke pagina'.

Verwijderden van PDF Pagina's

Onmiddellijk verwijderen van ongewenste PDF pagina's van je document en je bestand heropslaan.

PDF pagina's opnieuw ordenen

Het is eenvoudig om pagina's in een PDF bestand te verplaatsen. Sleep miniaturen en zet ze neer om PDF pagina's in de juiste volgorde te ordenen en te organiseren zoals je dat wilt.

Roteren van PDF Pagina's

Je kunt een enkele of alle PDF pagina's in staande of liggende modus zetten en vervolgens de PDF pagina's permanent opslaan.

PDF Pagina's Bijsnijden

Als PDF snijder kan PDFelement je helpen PDF pagina's bij te snijden om het formaat van pagina's te wijzigen, en het zichtbare gebied van pagina's aan te passen met gespecialiseerde tools, zoals TrimBox, CropBox, BleedBox, ArtBox.

PDF Pagina's Invoegen

Wanneer je een of meer pagina's aan een PDF bestand moet toevoegen, kun je een enkel PDF bestand of meerdere bestanden van blanco pagina's of andere toevoegen aan het huidige PDF bestand waar je maar wilt.

PDF Pagina's Combineren

Wil je meerdere pagina's van veel PDF bestanden combineren in één? Kopieer de gewenste pagina's en plak ze in een nieuwe lege PDF om dat te doen. Bovendien helpt PDFelement je bij het combineren van meerdere PDF pagina's in één enkele afbeelding. (Alleen voor Windows)

Pagina's Ophalen van PDF

Als je alleen oneven pagina's nodig heeft, kun je de oneven pagina's erafhalen naar een nieuw PDF document. Het is natuurlijk makkelijk om alle pagina's of zelfs pagina's te extraheren.

Geniet van Meer Krachtige Paginafuncties

replace pages
Pagina's Vervangen

Je kunt een pagina, meerdere pagina's of een hele PDF pagina vervangen door andere PDF Pagina('s). (Alleen voor Windows)

print pages
Pagina's Printen

Druk geselecteerde of specifieke pagina's van een PDF bestand af. Typ in het deelvenster Afdrukbereik wanneer je met de rechtermuisknop op de pagina's klikt, het aantal pagina's dat je wilt afdrukken.

OCR Pages
OCR Pagina's

Converteer geselecteerde gescande pagina's naar bewerkbare en doorzoekbare tekstbestanden.

page labels
Instellen Pagina Labels

Paginalabels zijn een manier om de pagina's van een PDF een naam te geven en/of te nummeren die kunnen worden onderscheiden van bladwijzers en bestandsnamen. Ze verschijnen op het tabblad Miniaturen. (Alleen voor Windows)

Neem deel voor meer nieuws, trends en updates!
linkedinfacebooktwitteryoutube