PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Intuïtief, eenvoudig en snel PDF-pagina's ordenen in PDFelement.

Meer functies voor batch-PDF's.

reorder-pdf-pages-icon@hd

PDF-pagina's opnieuw ordenen

Als u een PDF hebt met pagina's die niet in de juiste volgorde staan, kunt u de paginaminiaturen slepen en neerzetten om de PDF-pagina's in de juiste volgorde te zetten.

crop-pdf-pages-icon@hd

PDF-pagina's bijsnijden

Bijsnijden en verkleinen van pdf-pagina's, en het zichtbare gebied van pagina's aanpassen met gereedschappen als TrimBox en CropBox.

replace-pdf-pages-icon@hd

PDF-pagina's vervangen

U kunt één pagina, meerdere pagina's of zelfs het hele PDF-document vervangen door pagina's uit een andere PDF. (Alleen ondersteuning voor Windows)
(Alleen voor Windows)

Een gemakkelijke PDF organizer voor iedereen.

Grote documenten gemakkelijk opnieuw ordenen

"Hiermee kan ik gemakkelijk grote PDF-bestanden lezen en indien nodig opnieuw ordenen. Het is efficiënt en gemakkelijk te gebruiken."

—— Ezekiel, Manager Juridische Zaken
Eén pagina uit contracten extraheren

"Ik moet een enkele pagina uit contracten halen om een fysieke handtekening te krijgen, en deze vervolgens weer in het document invoegen. PDFelement voldoet aan al mijn behoeften en de prijs is redelijk."

—— Thomas, IT Manager
Onderzoekspapieren herschikken

"Na het maken van een PDF met de schermafbeeldingen van mijn cursusdia's, kan ik gemakkelijk pagina's toevoegen, verwijderen en opnieuw ordenen zonder over te schakelen naar andere software."

—— Audrey, Onderwijsassistent

Veelgestelde vragen over PDF-organiser.

  • Om één pagina uit een PDF-bestand op te slaan, kunt u de functie "PDF extraheren" in PDFelement gebruiken. Open een PDF met meerdere pagina's, klik op Pagina en selecteer de pagina die u als een afzonderlijk bestand wilt opslaan. Klik vervolgens op de knop Extraheren. De geselecteerde pagina wordt opgeslagen als een PDF-bestand.

  • Met PDFelement kunt u PDF-pagina's gemakkelijk in tweeën splitsen. Open een PDF-bestand en navigeer naar Pagina > Splitsen. Om het PDF-bestand in tweeën te splitsen, moet u het nummer van de middelste pagina in het bestand invoeren. Klik vervolgens op OK om te splitsen.

  • Nadat u een bestand in PDFelement hebt geopend, kunt u de volgorde van de pagina's wijzigen zoals u wilt. Navigeer naar Pagina en u ziet de miniaturen van alle PDF-pagina's. Sleep de miniaturen om de volgorde van de pagina's te wijzigen.

  • U moet de PDF roteren om een liggende PDF naar een staande PDF te converteren. Zo doet u dat met PDFelement: open het bestand, klik op Pagina en selecteer de pagina die u wilt roteren. Klik op de knop Draaien.

pdfelement

Gebruiksvriendelijke PDF-tools die iedereen overal en altijd kan gebruiken.