PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Bewerken is het proces van het verwijderen of verbergen van bepaalde gedeelten informatie in een deel van een document. Het bewerken van gevoelige inhoud in uw PDF bestand is belangrijk omdat u uw PDF tegen onbevoegde personen beschermt. Om het PDF bestand te bewerken moet u delen om te bewerken of lijnen zoeken die u wilt bewerken. Maar hoe kunt u PDF in batch bewerken? In dit artikel concentreren we ons op hoe we gescande PDF bestanden kunnen bewerken zodat u tijd en moeite bespaart met PDFelement.

PDFelement is uw alles-in-een PDF oplossing waarmee u PDF's kunt openen, wijzigen, annoteren, aanmaken, bewerken, converteren en nog veel meer. U kunt de bestaande tekst, afbeeldingen en pagina's toevoegen, wijzigen of verwijderen naar uw wensen. Daarnaast heeft het een ingebouwde OCR om ieder gescande PDF document om te zetten in een bewerkbare tekst.

pdf in batch bewerken

De bewerken functie in PDFelement laat u zowel een tekst als afbeelding selecteren om te bewerken of kan de Zoekoptie gebruiken om dezelfde tekst op verschillende pagina's tegelijkertijd te bewerken. U kunt zelfs de Eigenschappen gereedschappen gebruiken om de kleur van het Bewerken veld te veranderen, aangepaste tekst te bedekken en bewerkingscodes toevoegen om een korte omschrijving te geven van wat er verborgen zit onder die bedekking.


Hoe u een PDF Bestand in Batch kunt Bewerken

Stap 1. Importeer PDF

Start PDFelement. Klik op de "Open Bestand" knop om de PDF te openen die u wilt bewerken.

importeer pdf

Stap 2. Markeer Items voor Bewerking

Ga naar het "Beschermen" tabblad en klik op "Markeer voor Bewerking". Selecteer de tekst die u wilt bewerken.

markeer voor bewerking

Stap 3. Bewerking Toepassen

Indien nodig, wijzig het uiterlijk van de bewerking. Klik als laatste op "Bewerkingen Toepassen" om de wijziging te bewaren.

bewerking toepassen
Home > Hoe kan ik > De Makkelijkste Manier om PDF Bestanden te Wijzigen
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen