PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

De reden achter het converteren van meerdere PDF bestanden naar één afbeelding kan bedoeld zijn voor het gemak van het delen. Soms is het efficiënt om een afbeelding van het document te verzenden in plaats van de PDF bestanden, omdat het voor de ontvanger lastig is om PDF documenten te openen. Het huidige bericht laat het opslaan van meerdere PDF pagina's in één afbeelding zien met PDFelement.

PDFelement is een uitstekende keuze en een beter alternatief voor Adobe Reader. Met deze software kunt u volledig vanaf start PDF bestanden maken, bestaande PDF's bewerken en verschillende bestandsformaten naar PDF converteren. Gevuld met essentiële professionele hulpmiddelen, overtreft PDFelement van Wondershare zijn verwachting en zorgt ervoor dat de gebruiker alles tot zijn beschikking heeft.

Het volgende zijn belangrijke speciale eigenschappen van het programma:

  • Bewerken - Met dit hulpmiddel kunt u bewerken, afbeeldingen toevoegen en inhoud van een PDF pagina bewerken.
  • OCR - Het toonaangevende optische tekenherkenningshulpmiddel zorgt ervoor dat u eenvoudig een afbeeldingsdocument in een volledig bewerkbaar bestand kunt converteren.
  • Converteren & Aanmaken - Met dit hulpmiddel kunt u een PDF document converteren naar elk bestandsformaat, inclusief Word, Excel en PowerPoint, en elk document naar een PDF converteren.
  • Formulieren - Met deze optie kunt u vanaf start invulbare formulieren maken. Het helpt tevens om de invulbare velden in een PDF document automatisch te markeren.

3 Stappen om een PDF met Meerdere Pagina's te Bewaren als Een Afbeelding

PDFelement is beschikbaar op zowel het Windows- als Mac platforms. Na het downloaden kunt u de software installeren met behulp van de eenvoudige stappen die op het scherm verschijnen zodra u dubbelklikt op het uitvoerbare bestand. Hieronder volgen de stappen voor het exporteren van alle PDF pagina's naar een enkel afbeeldingsbestand.

Stap 1. Importeer PDF in PDFelement

Na het afronden van de installatie start u PDFelement door op het pictogram op het bureaublad te klikken. Nu kunt u een PDF document op verschillende manieren openen. U kunt de functie slepen en laten vallen gebruiken om het PDF bestand rechtstreeks in de hoofdinterface te openen. U kunt ook op de knop "Bestand openen" klikken om door de bestanden te bladeren en het gewenste bestand te selecteren.

exporteer meerdere pdf pagina's in een image

Stap 2. Bewerk Uw PDF (Optioneel)

  • Tekst Bewerken: Om te beginnen met het bewerken van de tekst, kunt u de optie "Bewerken" selecteren. Hier kunt u kiezen voor lijnmodus of alineamodus. U kunt extra zinnen toevoegen door de optie "Tekst toevoegen" te kiezen.
  • Afbeelding Bewerken: Als u nog steeds de optie "Bewerken" kiest, kunt u het object selecteren en de grootte of positie aanpassen door de blauwe punten rond het object te verslepen. U kunt een afbeelding toevoegen door op de optie "Afbeelding toevoegen" te klikken.
  • Pagina Bewerken: Op het tabblad 'Pagina' kunt u pagina's in een PDF bestand invoegen, verwijderen, bijsnijden, roteren, splitsen, uitpakken of vervangen.
bewaar meerdere pdf pagina's als een afbeeling

Stap 3. Exporteer Meerdere PDF Pagina's in Een Afbeelding (Manier 1)

Als u alle PDF pagina's naar één bestand wilt converteren, navigeert u naar het gedeelte met de miniatuur aan de linkerkant. Selecteer de eerste pagina en klik met de rechter muisknop om de optie "Alle pagina's toevoegen aan één afbeelding" te selecteren. PDFelement opent een dialoogvenster met de vraag om het paginabereik in te stellen en vervolgens het uitvoer afbeeldingsbestand en de locatie te kiezen. Klik op "Opslaan" om uw afbeelding te bewaren.

bewaar alle pdf pagina's als een afbeelding

Stap 4. Bewaar Meerdere PDF Pagina's in Een Afbeelding (Manier 2)

Er is een andere manier om meerdere PDF pagina's naar één afbeelding te converteren. U kunt eerst op "Naar anderen" en vervolgens "Converteren naar afbeelding" klikken in het tabblad "Start". En klik daarna in de pop-up op de knop "Instellingen" naast de opties voor het uitvoerformaat.

Vink de optie "Koppel alle pagina's aan één afbeelding" aan en u kunt tevens op de knop "Instellingen" ernaast klikken om de geëxporteerde afbeeldingseigenschappen aan te passen. Klik vervolgens op "OK" en dan op "Opslaan" om de conversie te voltooien.

bewaar alle pdf pagina's als een afbeelding
Home > Hoe kan ik > Hoe Eenvoudig Meerdere PDF Pagina's Bewaren als Een Afbeelding
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen