PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Als u PDF bestanden wilt delen over het internet bijvoorbeeld, moet u zich ervan verzekeren dat de bestanden beveiligd zijn zodat niemand ze kan benaderen en kopiëren zonder toestemming. U kunt uw PDF bestanden beveiligen met wachtwoorden die ervoor zorgen dat onbevoegde personen toegang hebben tot de bestanden of ze zelfs kunnen wijzigen en kopiëren. Dit artikel neemt met u door hoe u een PDF bestanden kunt beveiligen tegen kopiëren met PDFelement.

PDFelement is het beste hulpmiddel dat wachtwoorden gebruikt om onbevoegde personen ervan te weerhouden om toegang te hebben tot PDF bestanden en deze gaan wijzigen, printen of kopiëren. Daarnaast kan PDFelement de inhoud van een PDF bestand wijzigen zoals pagina's, kleur, lettertype en afbeeldingen en kunnen watermerken worden toegevoegd. Het heeft een ingebouwde OCR functie waarmee gescande PDF documenten kunnen worden bewerkt. Het is een bruikbaar programma dat tevens een PDF kan converteren naar andere formaten zoals PowerPoint, Excel, Word en Afbeeldingen. U kunt tevens PDF bestanden aanmaken vanuit afbeeldingen, een leeg document, HTML en een bestaande PDF.

bescherm pdf

2 Stappen om een PDF Bestand te Beschermen tegen Kopiëren

PDFelement gebruikt 2 wachtwoord opties om een PDF bestand te beveiligen. Een is "Open Wachtwoord" waarmee u een wachtwoord kunt instellen om ervoor te zorgen dat onbevoegde gebruikers uw bestanden niet kunnen benaderen en de andere is "Permissie Wachtwoord" om een wachtwoord in te stellen om ervoor te zorgen dat onbevoegde personen uw PDF bestanden niet kunnen kopiëren zelfs nadat ze toegang kregen. Volg onderstaande stappen om PDF bestanden te beveiligen door andere gebruikers het kopiëren van uw PDF te verbieden.

Stap 1. Open Uw PDF

Start PDFelement op uw computer, klik op de "Open Bestand" knop in het Home venster. Zoek daarna het bestand dat u wilt en klik op de "Open" knop om het PDF bestand dat u wilt beveiligen weer te geven. Het bestand opent daarna en is gereed om te worden beveiligd tegen kopiëren.

pdf kopieerbeveiliging

Stap 2. Beveilig PDF Bestanden tegen Kopiëren

Als u Windows OS gebruikt, klik op het "Beveiligen" tabblad in het hoofdmenu en klik dan op "Wachtwoord". Klik daarna op "Wachtwoord vereist om de beveiligingsinstellingen te wijzigen en toegang tot specifieke functies" optie. Vul uw wachtwoord in en bevestig deze. Klik tenslotte op "OK". U heeft met succes uw PDF bestanden beveiligd tegen kopiëren.

Beveilig pdf tegen kopiëren
Home > Hoe kan ik > Beste Manier om PDF Bestand te Beveiligen tegen Kopiëren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen