Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Makkelijke Manier om een Handtekening Toe te Voegen aan PDF Documenten

author name

2022-06-15 16:22:07 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

PDF is een documentformaat dat veel wordt gebruikt in de zakenwereld. Hierdoor worden digitaal ondertekende PDF's nu algemeen aanvaard als veilige, professionele en juridisch bindende documenten. Vraag je je af hoe je elektronisch een handtekening aan PDF documenten kunt toevoegen? In dit artikel laten we je de stappen zien om een handtekening toe te voegen aan PDF met PDFelement.

Hoe een Handtekening Toevoegen aan PDF

Stap 1: Open het Bestand en Ga naar Menu Beschermen

Start PDFelement en klik dan het "Open Bestanden" menu om op je computer om naar het PDF document te bladeren waaraan je een handtekening wilt toevoegen. Ga na het openen naar het menu "Beveiligen" om een ​​handtekening aan het PDF document toe te voegen.

how to sign pdf

Stap 2: Handtekening Invoegen in PDF

Klik onder het "Beschermen" Menu op de "Document Ondertekenen" knop. Verplaats je cursor naar het gebied .

how to add signature to pdf

Step 3: Aanmaken van een Nieuw Handtekening ID

Wanneer je voor de eerste keer een handtekening aan een PDF toevoegt met PDFelement, klik je op de knop Nieuwe ID om een ​​nieuwe ID aan te maken. In het vak "Nieuwe ID" als je al een digitale ID heeft, blader dan naar het bestand op je computer en importeer het het naar PDFelement. Als je geen eerdere digitale ID hebt, maak er dan een aan met je naam, e-mailadres, bedrijfsnaam, etc. Wanneer je klaar bent met het importeren of aanmaken van een digitale ID, ga dan terug naar het venster "Document Ondertekenen" met je ID-info weergegeven in het vak. Klik op "Ondertekenen" om je handtekening aan het PDF bestand toe te voegen. Zo voeg je dus een PDF handtekening toe!

how to add digital signature to pdf

Opmerking: Rekening houdend met de autoriteit van je digitale handtekening, raden we je aan PDF documenten te ondertekenen met een op certificaten gebaseerde digitale ID. Met PDFelement kun je je eigen certificaat ID maken, maar de gebruikelijke aanpak is het gebruik van een certificaat ID dat is uitgegeven door een vertrouwde externe certificeringsinstantie. Met een op certificaten gebaseerde digitale ID kunnen ontvangers controleren of het door je ondertekende PDF bestand authentiek is of niet.


Videohandleiding over het Toevoegen van een Handtekening aan PDF

Om handtekeningen toe te voegen aan een PDF bestand, vooral een geïmporteerd PDF document, heb je een professionele PDF tool nodig, zoals PDFelement. Hoewel niet zo goed bekend als Adobe® Reader en Adobe® Acrobat®, laat PDFelement je een gecertificeerde, industriestandaard digitale handtekening toevoegen aan je documenten, wat natuurlijk je workflow met collega's, klanten en partners zal versnellenyou .

Hieronder bespreken we hoe je PDFelement kunt gebruiken om digitale handtekeningen aan PDF bestanden toe te voegen. Door documenten met digitale handtekeningen te ondertekenen, bespaar je veel tijd en energie, waardoor je niet langer documenten hoeft af te drukken en te scannen. Lees verder om te ontdekken hoe je handtekeningen kunt toevoegen met PDFelement.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Makkelijke Manier om een Handtekening Toe te Voegen aan PDF Documenten