PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Vergeleken met Word bestanden is PDF een documentformaat dat professioneler is en vaak in veel formele situaties wordt gebruikt. In dit geval is een digitale handtekening om veilige en professionele redenen algemeen aanvaard. Hoe kan ik een elektronische handtekening toevoegen aan een PDF document? In dit artikel gaan we kijken hoe u een handtekening in een PDF invoegt met PDFelement.

Voor het toevoegen van een handtekening aan een PDF bestand, zeker een import PDF document, heeft u een professioneel PDF hulpmiddel nodig, zoals PDFelement. Hoewel niet zo bekend als Adobe® Reader en Adobe® Acrobat®, kan het voor u een gecertificeerde standaard digitale handtekening invoegen, wat uw workflow met collega's, klanten en partners uiteraard zal versnellen.

toevoegen handtekening aan pdf

Onderstaande gaat over het gebruik van PDFelement om een digitale handtekening toe te voegen aan PDF bestanden. Tevens bespaart het ondertekenen van documenten door middel van een digitale handtekening veel energie bij het printen en scannen van documenten. Laten we eens kijken hoe u een handtekening kunt toevoegen door middel van PDFelement.


Hoe een Handtekening Toevoegen

Stap 1: Downloaden en Installeren

Klik op bovenstaande downloadknop om het installatiepakket te downloaden. Na het downloaden, wordt u gevraagd om de app te starten, klik dan op Uitvoeren en u volgt het dialoogvenster om deze te installeren. Als dit niet het geval is, dubbelklik dan op het .exe bestand om het PDF hulpmiddel op uw computer te installeren.

voeg handtekening toe aan pdf document

Stap 2: Open het Bestand, Navigeer naar Beveiligd Menu

Klik op de snelkoppeling op uw bureaublad om het PDF hulpmiddel te starten. Klik op het menu "Bestand openen" om door uw bestanden naar het PDF document te bladeren waaraan u een handtekening wilt toevoegen. Nadat u deze hebt geopend, gaat u naar het menu "Beveiligen" om een handtekening toe te voegen aan het PDF document.

hoe een pdf ondertekenen

Stap 3: Voeg Handtekening aan PDF toe

Klik in het menu "Beveiligen" op "Document ondertekenen". Beweeg uw muis over het PDF document en klik in het gebied om te ondertekenen waar de handtekening moet worden toegevoegd. Wanneer u dit doet, verschijnt een dialoogvenster met de naam "Document ondertekenen".

hoe een handtekening toevoegen aan een pdf

Stap 4: Maak een Nieuwe Handtekening ID

Gebruikers die voor de eerste keer een PDF handtekening met PDFelement toevoegen, moeten op de knop Nieuwe ID klikken om een nieuwe ID te maken. In het vak "Nieuwe ID" bladert u, als u al een digitale ID heeft, naar PDFelement. Als u geen digitale ID hebt, maakt u er een met uw naam, e-mailadres, bedrijfsnaam, enz. Wanneer u klaar bent met het importeren of maken van een digitale id, wordt u teruggestuurd naar "document ondertekenen" en wordt uw ID info getoond in het veld. Klik op Ondertekenen en uw handtekening wordt toegevoegd aan het PDF bestand.

hoe een digitale handtekening toevoegen aan een pdf

Opmerking: Rekening houdend met de autoriteit van uw digitale handtekening, raden wij u aan PDF documenten te ondertekenen met een op certificaten gebaseerde digitale id. Met PDFelement kunt u uw eigen certificaat ID aanmaken, maar de algemene uitvoering is het gebruik van een certificaat ID die is uitgegeven door een derde machtsautoriteit. Met een op certificaten gebaseerde digitale id kunnen ontvangers controleren of het PDF bestand dat u hebt ondertekend, authentiek is of niet.

Home > Hoe kan ik > Eenvoudige Manier Om een Handtekening Toe te Voegen Aan PDF Documenten
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen