Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe een PDF Printer Toevoegen in Windows

author name

2022-06-15 16:22:07 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

Het toevoegen van een PDF printer is een zeer belangrijke stap en om ervoor te zorgen dat je een verscheidenheid aan taken kunt uitvoeren met behulp van PDF's. Er zijn meerdere opties voor het toevoegen van een PDF printer voor Mac, Windows en mobiele toepassingen. Dit artikel laat je een gedetailleerde handleiding zien hoe een PDF Printer toe te voegen met PDFelement.

Hoe een PDF Printer Toevoegen met PDFelement

Om een PDF Printer toe te voegen aan Windows met PDFelement moet je onderstaande volgen.

Stap 1: Open het PDF Bestand

Open eerst het PDF bestand door op de "Open Bestanden" knop te klikken of gewoon het bestand naar het programma te slepen.

how to add pdf printer

Stap 2: Selecteer het Print Scherm

Als de PDF is geopend, selecteer "Bestand" en "Print".

how to add a pdf printer

Step 3: Printer Toevoegen

Als het scherm opent in de "Print" selectie verschijnt er een drop-down menu met daarin de option voor "Printer"".

Klik op de "Printer" knop om een printer toe te voegen met deze optie, klik gewoon en er verschijnt een nieuw scherm om een nieuwe printer toe te voegen.

add pdf printer to windows 7

PDFelement maakt dit makkelijk voor Windows, dus gebruikers hoeven alleen de automatische installatie optie te selecteren bij het downloaden van de software van internet en de printer wordt automatisch toegevoegd aan de lijsten met printers van hun computer die toegankelijk zijn vanaf alle documenten of het bedieningspaneel met afdrukopties, inclusief screenshots van desktops.

Het toevoegen van een PDF printer in Windows is een naadloos proces met PDFelement. Het biedt veel standaardfuncties, waaronder afdrukfuncties, bewerken, aantekeningen maken, dialogen in grote volumes en het maken van boekjes. Het is hooggewaardeerde software die zowel door grote bedrijven als door particulieren wordt gebruikt.

  • Het kan PDF converteren naar meerdere populaire andere formaten.
  • Het kan PDF maken van een enkel bestand of meerdere PDF bestanden.
  • Het kan PDF beschermen tegen diefstal door wachtwoorden, redactiegebieden, watermerken, toestemming, etc. toe te voegen.
  • Het kan PDF tekst, lettertypen, kleuren, afbeeldingen, koppelingen bewerken, net zoals je bestanden in Word bewerkt.
  • Het kan makkelijk pagina's draaien, invoegen, bijsnijden, samenvoegen, combineren en verwijderen.
  • Het ondersteunt zowel Windows, Mac en iOS platformen.


Hoe een Adobe PDF Printer Toevoegen aan Windows

Over het algemeen kan het toevoegen van een PDF printer in Windows of Mac op meerdere manieren worden gedaan. Dit is een handleiding over het toevoegen van een PDF printer aan Windows, met Adobe PDF Printer als voorbeeld.

Stap 1: Licentievoorwaarden
Zorg er eerst voor dat aan alle systeem- en licentievereisten wordt voldaan. Voor de versie van de PDF printer, zal het je vertellen met welke systemen het compatibel is.

Stap 2: Ga naar "Controlepaneel"
Je "Controlepaneel" geeft je toegang tot de belangrijkste hardware en software van je computer.

Stap 3: Selecteer "Printer Toevoegen"
Selecteer "Apparaten en Printers" en selecteer dan "Printer Toevoegen" dat je in staat stelt handmatig de printer van je keuze toe te voegen.

how to add adobe pdf printer

OPMERKING 1: Houd er rekening mee dat sommige versies van PDF lezers niet hetzelfde zijn als PDF printers, en de versies die afdrukmogelijkheden mogelijk maken, moeten meestal worden gekocht, verzameld via een gratis proefversie of worden verzameld via open bron-software met de installatie van extra code-leesprogramma's.

OPMERKING 2:Als personen bijvoorbeeld Adobe PDF Printer downloaden, wordt de software automatisch uitgevoerd en geïnstalleerd. De bovenstaande instructie is echter bedoeld voor handmatige installatie in het geval dat iemand problemen ondervindt, zodat mensen weten hoe ze PDF printers in het algemeen moeten installeren, en voor personen om te weten hoe ze fysieke printers moeten installeren. Adobe PDF Printer vereist dat particulieren de printerversie kopen zodat gebruikers bestanden naar PDF kunnen converteren en PDF's op de computer kunnen lezen.


Voordelen van het Toevoegen van een PDF Printer

PDF Printers zijn een noodzakelijk onderdeel van de normale bedrijfsvoering en hebben ook meerdere toepassingen voor particulieren. Computers die met deze functies zijn geïnstalleerd, kunnen documenten van hogere kwaliteit en beveiligd maken met verschillende functies, waaronder wachtwoordbeveiliging, ondertekeningsmogelijkheid, integratie van e-formulieren, gemarkeerde tekst voor eenvoudige navigatie, het maken van boekjes die in PDF readers worden weergegeven als documenten die kunnen worden gelezen als een fysiek boek en grote batches waarmee individuen een groot aantal documenten naar PDF kunnen converteren met een hogere snelheid dan wanneer ze alleen op een computer werken, bijvoorbeeld via internetsites die geen downloads nodig hebben om het te gebruiken.

De voordelen van het toevoegen van een PDF printer stellen particulieren dus in staat sneller te werken en toegang te krijgen tot voorzieningen van standaard PDF software die niet beschikbaar zijn bij het gebruik van online-gebaseerde conversietools die geen download bieden. Hoewel er algemene beperkingen zijn voor PDF-printers, afhankelijk van het merk, de versie en de prijs, zijn de normen voor een soepele werking en functies over het algemeen gestabiliseerd voor goedkopere en professionele opties. Hoewel computers niet worden geleverd met PDF-afdrukmogelijkheden, is het een handig en bijna intuïtief aspect van computergebruik dat personen de broodnodige voorsprong geeft om hoogwaardige documenten te produceren die kunnen worden gedeeld en beschermd op meerdere platforms.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Hoe een PDF Printer Toevoegen in Windows