PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Het toevoegen van een PDF printer is een belangrijke stap in dit proces en zorgt ervoor dat mensen verschillende taken kunnen uitvoeren met behulp van PDF's. Er zijn meerdere opties om een PDF printer toe te voegen voor Mac, Windows en mobiele toepassingen. Vandaag in dit artikel een algemene handleiding voor het toevoegen van een PDF printer met PDFelement in Windows.

Het toevoegen van een PDF printer in Windows is een eenvoudig proces bij PDFelement. Het biedt vele standaardfuncties, waaronder printmogelijkheden, bewerken, annotaties, grote batch conversies, het maken van boekjes en conversies met hogere snelheid. Het is zeer gewaardeerde software die wordt gebruikt door grote bedrijven en particulieren.


  • Kan een PDF naar meerdere populaire andere formaten converteren.
  • Kan een PDF maken uit een enkel bestand of uit meerdere PDF bestanden.
  • Kan PDF beschermen tegen diefstal door het toevoegen van wachtwoorden, redactie gedeelten, watermerken, toestemming enz.
  • Kan PDF tekst, lettertypen, kleuren, afbeeldingen en links bewerken, net zoals u bestanden in Word bewerkt.
  • Kan eenvoudig pagina's roteren, invoegen, bijsnijden, samenvoegen, combineren en verwijderen.
  • Ondersteunt Windows, Mac, iOS platforms samen.

Hoe een PDF Printer Toevoegen met PDFelement

Voor het toevoegen van een PDF printer in Windows met behulp van PDFelement, moeten gebruikers deze simplele stappen volgen.

Stap 1: Open het PDF Bestand

Open als eerste het PDF bestand door op de knop "Bestand openen..." te klikken of sleep het bestand op het programma.

hoe een pdf printer toevoegen

Stap 2: Selecteer het Print Venster

Als de PDF is geopend, selecteert u "Bestand" en "Printen".

hoe een pdf printer toevoegen

Stap 3: Printer Toevoegen

Zodra dit scherm verschijnt uit de "Printen" selectie, verschijnt een vervolgkeuzemenu met de optie "Printer".

Klik op de knop "Printer" om een Printer toe te voegen en er verschijnt een nieuw pop-upscherm waarin u een nieuwe printer kunt toevoegen.

voeg pdf printer toe aan windows 7

PDFelement maakt dit makkelijk in Windows, dus gebruikers hoeven alleen de automatische installatieoptie te selecteren tijdens het downloaden van de software van internet en de printer wordt automatisch toegevoegd aan de lijst met printers op hun computer die te benaderen is vanuit alle documenten of het bedieningspaneel met de print opties, inclusief schermafbeeldingen van het bureaublad.


Hoe een Adobe PDF Printer toevoegen aan Windows

Over het algemeen kan het toevoegen van een PDF printer aan Windows of Mac op diverse manieren worden gedaan. Dit is een stapsgewijze handleiding over het toevoegen van een PDF printer in Windows, met behulp van Adobe PDF Printer als voorbeeld.

Stap 1: Licentie Vereisten
Controleer eerst of aan alle systeem- en licentievereisten is voldaan. De PDF printer zal u vertellen met welke systemen het compatibel is.

Stap 2: Ga naar "Configuratiescherm"
Uw "Configuratiescherm" geeft u toegang tot de belangrijkste hardware en software op uw computer.

Stap 3: Selecteer "Voeg Printer Toe"
Selecteer "Apparaten en printers" en selecteer vervolgens "Voeg een printer toe" waarmee u de printer van uw keuze handmatig kunt installeren.

hoe adobe pdf printer toevoegen

OPMERKING 1: Houd er rekening mee dat sommige versies van PDF lezers niet hetzelfde zijn als PDF printers en dat de versies die printen mogelijk maken meestal moeten worden gekocht, verkregen via een gratis proefversie of verkregen via open source software met de installatie van aanvullende code programma's.

OPMERKING 2: Als mensen bijvoorbeeld Adobe PDF Printer downloaden, wordt de software automatisch uitgevoerd en geïnstalleerd, maar de bovenstaande instructie is bedoeld voor handmatige installatie in het geval dat iemand problemen ondervindt, zodat mensen weten hoe PDF printers in zijn algemeenheid moeten worden geïnstalleerd en hoe ze fysieke printers moeten installeren. Adobe PDF Printer vereist dat mensen de printerversie kopen zodat gebruikers bestanden in een PDF kunnen converteren en PDF's op de computer kunnen lezen.


Voordelen van het Toevoegen van een PDF Printer

PDF printers zijn een noodzakelijk onderdeel van de normale bedrijfsvoering en kunnen ook door particulieren worden gebruikt. Computers waarop deze functies zijn geïnstalleerd, kunnen documenten van hogere kwaliteit en beveiligde documenten maken met verschillende functies, zoals wachtwoordbeveiliging, ondertekeningsmogelijkheden, integratie van e-formulieren, gemarkeerde tekst voor makkelijke navigatie, aanmaken van boekjes die in PDF lezers worden weergegeven als documenten die net zoals een fysiek boek kunnen worden gelezen en grote batchafdrukken waarmee mensen grote hoeveelheden documenten op hogere snelheid naar PDF kunnen converteren dan wanneer de bewerking afzonderlijk op de computer wordt uitgevoerd, bijvoorbeeld waar de conversie software niet hoeft te worden gedownload.

De voordelen van het toevoegen van een PDF printer zorgen ervoor dat mensen sneller kunnen werken en toegang hebben tot voorzieningen van standaard PDF software die niet beschikbaar zijn bij online conversie hulpmiddelen die geen download aanbieden. Hoewel er algemene beperkingen zijn bij PDF printers, afhankelijk van het merk, de versie en de prijs, zijn de normen voor vloeiende bewerkingen en functies gestabiliseerd door goedkopere en professionele opties. Hoewel computers niet beschikken over PDF print mogelijkheden, is het een handig en bijna intuïtief onderdeel van computergebruik dat mensen de nodige voorsprong geeft om documenten van hoge kwaliteit te produceren die op meerdere platforms kunnen worden gedeeld en beveiligd.

Home > Hoe kan ik > Hoe een PDF Printer Toevoegen in Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen