PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Als u een document meer officieel wilt laten lijken, kunt u een achtergrondafbeelding van het bedrijfslogo toevoegen. Om dit in Microsoft Word te doen kan echter lastig zijn als u eraan denkt om de functie Microsoft Save to PDF te gebruiken. Om die reden moet u een andere manier vinden om een achtergrondafbeelding in te voegen. Voor degenen wiens ogen niet de sterke witte achtergrond in elk PDF document aankunnen, is het mogelijk de standaard achtergrondkleur te wijzigen in iets dat minder opvallend is. Dit artikel zal u vertellen hoe u de achtergrond van PDF bestanden kunt toevoegen met PDFelement.

PDFelement is een PDF bewerkingsprogramma dat dynamisch is, gemakkelijk te navigeren en effectief. U kunt achtergrondafbeeldingen invoegen en de achtergrondkleur van uw PDF document wijzigen. U kunt deze wijziging universeel of selectief toepassen op specifieke pagina's binnen uw document.

Daarnaast heeft PDFelement andere functies die gelijkwaardig bruikbaar zijn voor elke gebruiker:

  • Produceer, reviseer, print en markeer PDF documenten.
  • Voeg toe, verwijder, pas tekst, afbeeldingen en pagina's aan binnen PDF documenten.
  • Maak PDF documenten veilig door middel van wachtwoorden en redactie.
  • Wijzig het formaat van PDF documenten in andere formaten zoals Microsoft Office, HTML, RTF bestanden, afbeeldingen enz.
  • Maak invulbare PDF formulieren en rond niet invulbare formulieren af.
  • Voeg pagineringen, batesnummering en andere pagina elementen toe.
  • Stempel en onderteken digitaal of geef elektronisch uw goedkeuring in PDF's.
  • Converteer gescande PDF in doorzoekbare en bewerkbare teksten door middel van OCR.

3 Stappen om PDF Achtergrond Kleur en Afbeelding Toe te Voegen

Bent u bijna klaar met een rapport en het enige dat voorkomt dat het rapport er prima uitziet, is de afwezigheid van een achtergrondafbeelding of een kleur? Om dit probleem op te lossen, is het voldoende om PDFelement te downloaden en op uw computer te installeren. Nadat u de installatiewizard hebt gevolgd, start u PDFelement om de PDF achtergrondafbeelding en -kleur toe te voegen.

Stap 1. Open PDF Bestand

Om uw PDF in PDFelement te importeren, kunt u naar uw bestand bladeren door op de knop "Bestand openen" in de linkerbenedenhoek van het scherm te klikken. Het venster om naar het bestand te bladeren verschijnt daarna. U kunt ook met de rechtermuisknop op het PDF bestand klikken. Dit geeft u toegang tot een vervolgkeuzemenu. Klik op "Openen met" en kies PDFelement.

pdf achtergrond kleur

Stap 2. Voeg Achtergrond aan PDF toe

U moet het menu "Bewerken" openen en op "Achtergrond" klikken. Klik vervolgens op "Nieuwe achtergrond". Het dialoogvenster Achtergrond toevoegen wordt geopend. Om de gewenste afbeelding als watermerk achtergrond toe te voegen, klikt u op "Bestand" en vervolgens op "Bladeren" om een afbeelding vanaf uw computer te kiezen. U kunt ook een kleur kiezen voor een egale achtergrond.

achtergrond pdf

Stap 3. Bewaar het Document

U kunt het uiterlijk van de afbeelding aanpassen door de rotatie en het dekkingsniveau aan te passen. U kunt ook het selectievakje inschakelen als u de afbeelding wilt schalen naar het formaat van de pagina (dit kan de afbeelding minder scherp maken). Kies als laatste of u de afbeelding universeel of op specifieke pagina's wilt toepassen.

voeg achtergrond aan pdf toe
Home > Hoe kan ik > Snelle Manier Om Achtergrond aan PDF Bestanden Toe te Voegen
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen