Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe een Bladwijzer Toevoegen aan PDF Bestanden in Windows in 2 Stappen

author name

2022-06-15 16:22:06 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

Het is erg handig om bladwijzers toe te voegen aan PDF bestanden, met name technische documenten, instructiehandleidingen en eBooks. Nadat je bladwijzers aan een PDF bestand hebt toegevoegd, kun je eenvoudig en efficiënt toegang krijgen tot een specifiek deel van een PDF bestand. Hieronder gaan we het hebben over hoe je bladwijzers kunt toevoegen aan PDF bestanden in Windows met PDFelement.

2 Stappen om een Bladwijzer Toe te Voegen in PDF Bestanden op Windows

Stap 1. Bladwijzer Toevoegen aan PDF

Open een PDF bestand in PDFelement en ga naar de linker menubalk in het scherm en klik op de "Bladwijzer" knop om de PDF pagina te verplaatsen naar de pagina die je wilt markeren. Klik vervolgens op de knop "Toevoegen" om een ​​bladwijzer aan de PDF toe te voegen. Je zult zien dat er een nieuwe bladwijzer wordt weergegeven in het linkerbladwijzervenster. Hernoem het zoals je wilt.

add bookmark pdf

Stap 2. Bewerken PDF Bladwijzer

Om bladwijzers te bewerken, bladwijzers te hernoemen of bladwijzers te verwijderen, moet je naar het deelvenster "Bladwijzer" gaan en vervolgens met de rechtermuisknop op de bladwijzer klikken die je wilt bewerken, en je zult dan alle opties zien. Je kunt ook naar het tabblad "Bekijken" gaan en op het pictogram "Bladwijzer" klikken om het paneel uit te vouwen.

adding bookmarks to pdf

Om bladwijzers aan PDF bestanden toe te voegen, is een PDF bladwijzerbewerker nodig. Er zijn veel PDF tools op internet. Houd echter rekening met alle elementen van het lezen van een PDF bestand: leesmodi, annotatietools en zoeken, je moet een professionele kiezen. Hier krijg je mijn aanbeveling: PDFelement. Het is niet alleen een tool voor het bewerken van PDF's, maar ook een krachtige PDF lezer waarmee je bladwijzers kunt maken.

Zet het eerste op de eerste plaats. Download de PDF tool waarmee je bladwijzers aan PDF bestanden kunt toevoegen. Download deze beste PDF bewerker voor je Windowscomputer. Installeer het vervolgens op je computer.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Hoe een Bladwijzer Toevoegen aan PDF Bestanden in Windows in 2 Stappen