PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Het is zeer handig om bladwijzers toe te voegen aan PDF bestanden, met name technische documenten, handleidingen en eBooks. Nadat u bladwijzers aan een PDF bestand hebt toegevoegd, hebt u eenvoudig en efficiënt toegang tot een specifiek gedeelte van het PDF bestand. Hieronder gaan we het hebben over het toevoegen van een bladwijzer aan PDF bestanden in Windows met PDFelement.

Voor het toevoegen van bladwijzers aan PDF bestanden is een PDF bladwijzer editor nodig. Er zijn veel PDF hulpmiddelen op internet. Echter, overweeg alle elementen bij het lezen van een PDF bestand: leesmodi, annotatie hulpmiddelen en zoeken, u moet een professionele kiezen. Hier heeft u mijn aanbeveling: PDFelement. Dit is meer dan een hulpmiddel voor PDF bewerking, tevens een krachtige PDF lezer waarmee u bladwijzers kunt maken.

voeg bladwijzer toe aan pdf bestanden

Belangrijke dingen eerst. Download het PDF hulpmiddel waarmee u bladwijzers wilt toevoegen aan PDF bestanden. Download deze beste PDF editor voor uw Windows computer. En installeer deze vervolgens op uw computer.


2 Stappen om Bladwijzers aan PDF Bestanden Toe te Voegen in Windows

Stap 1. Maak Bladwijzer in PDF

In Windows, ga naar het tabblad "Home" en klik op de knop "Selecteren". Selecteer daarna de tekst waaraan u een bladwijzer wilt toevoegen en klik met de rechtermuisknop op "Bladwijzer toevoegen". U ziet dat een nieuwe bladwijzer wordt weergegeven in het linker Bladwijzer venster. Hernoem deze als u dit wilt.

voeg bladwijzer aan pdf toe

Stap 2. Bewerk PDF Bladwijzer

Als u bladwijzers wilt bewerken, "kind of tante" toevoegen aan bladwijzers, bladwijzers hernoemen, bladwijzers verwijderen, ga dan gewoonweg naar het bladwijzerpaneel en klik met de rechtermuisknop op de bladwijzer die u wilt bewerken en u zult alle opties zien. U kunt ook naar het tabblad "Bekijken" gaan en op het pictogram "Bladwijzer" klikken om het venster uit te vouwen.

toevoegen bladwijzers aan pdf
Home > Hoe kan ik > Hoe een Bladwijzer aan PDF Bestanden Toevoegen in Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen