PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Wellicht moet u de lezers van een PDF bestand laten weten dat deze strikt bedoeld is om door bepaalde personen te worden gelezen, is er om een of andere reden urgentie voor het artikel of neemt u een handtekening op die niet noodzakelijkerwijs een digitale handtekening is. Wanneer een dergelijke behoefte zich voordoet, kunt u een PDF bewerkingshulpmiddel gebruiken dat bekend staat als Stempel. Een stempel kan alles bevatten wat u maar wilt. Deze kan de vorm hebben van een afbeelding, een tekening of wellicht tekst. Wat het ook is, het is in principe bedoeld om speciale aandacht te schenken aan gebruikers van het betreffende PDF bestand. Nu zal ik u vertellen hoe u een PDF stempel kunt toevoegen in PDFelement.

Het beste hulpmiddel op de markt voor alle problemen bij het bewerken van een PDF is PDFelement. PDF bestanden kunnen makkelijk en efficiënt worden bewerkt wanneer u dit hulpmiddel gebruikt. U kunt knippen en plakken, toevoegen of verwijderen, teksten of afbeeldingen enzovoort bewerken. Als u een gescand PDF bestand hebt, kunt u deze omzetten in een bewerkbare indeling door eenvoudigweg de OCR functie te gebruiken en u kunt het document daarna desgewenst bewerken.

voeg pdf stempel toe

PDFelement kan Word, Excel, PPT, HTML enzovoort omzetten in het PDF formaat. Tegelijkertijd kunt u PDF documenten converteren naar andere formaten. Daarnaast kunt u zowel interactieve als niet-interactieve formulieren invullen, invulbare formulieren maken en uw formulier ondertekenen met elektronische en digitale handtekeningen.


3 Stappen om een Stempel aan een PDF Toe te Voegen

Stap 1. Importeer Uw PDF

Start PDFelement op uw computer. Open het PDF bestand waaraan u een stempel wilt toevoegen door op de knop "Bestand openen" te klikken en door uw bestanden te bladeren om het juiste bestand te openen.

pdf stempels

Stap 2. Voeg een Stempel aan een PDF Toe

Wanneer uw document is geopend, controleer de opties in het bovenste menu. Klik op "Opmerking", wat u een reeks keuzes zal tonen. Selecteer "Stempels". U krijgt nu de bestaande stempels te zien en u hoeft alleen maar degene te kiezen die u wilt gebruiken. Sleep de stempel die u hebt gekozen naar het gebied waar u deze wilt plaatsen. Laat de muisknop los.

stempel maken in pdf

Stap 3. Maak een Aangepaste Stempel

Als u kiest voor "Stempel Maken > Maken Aangepaste Stempel", dan moet u uw eigen stempel maken. Er verschijnt een klein venster waarin u een naam aan de stempel die u aan het maken bent moet toevoegen en een afbeelding. De afbeelding kan eenvoudig worden gevonden tussen de bestanden waar u afbeeldingen hebt opgeslagen, zoals handgeschreven handtekeningen, afbeeldingen, objecten en nog meer. Zodra u de afbeelding die u wilt gebruiken hebt geselecteerd, opent u deze en wordt deze toegevoegd aan uw bestaande bestanden. U kunt nu teruggaan naar Stempels door op de stempel te klikken die u zojuist hebt gemaakt.

stempels in pdf

Tip: u kunt een opmerking aan de stempel toevoegen door op de stempel te dubbelklikken en zodra een veld naast de stempel verschijnt om de gewenste opmerking toe te voegen. PDFelement maakt het makkelijk om stempels toe te voegen aan uw PDF bestanden. U zal er geen spijt van hebben.

Home > Hoe kan ik > Hoe een PDF Stempel Toevoegen in Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen