PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Een documentbestand bestaat uit tekst, tabellen en diverse afbeeldingen. U kunt makkelijk de tekst uit het PDF bestand kopiëren met behulp van het handje in een PDF editor. Als u één afbeelding wilt uitnemen, kunt u de afbeelding makkelijk kopiëren en in een beeldbewerkingsprogramma zoals Paint in Windows plakken. Als u echter grote PDF bestanden hebt, wordt het extra moeilijk om afbeeldingen uit te nemen. U kunt niet naar elk plaatje gaan en alle afbeeldingen één voor één kopiëren. Geen probleem. Hier is PDFelement om het makkelijk te maken.

PDFelement biedt een geweldige optie om alle afbeeldingen uit één PDF bestand uit te nemen in een of twee klikken. U hoeft dus niet de gehele PDF bestanden te bekijken en alle afbeeldingen worden in een aparte map op uw computer bewaard. Daarnaast is een ander voordeel van het gebruik van PDFelement dat de kwaliteit van de afbeeldingen in het PDF bestand niet zal worden aangetast.

PDFelement is niet alleen een applicatie om een afbeelding uit een PDF te halen, het is een complete oplossing om de dagelijkse hoeveelheid PDF bewerkingen mogelijk te maken. De beste functie in PDFelement is de OCR functie die de tekst uit een afbeelding in het PDF bestand omzet waardoor u de tekst kunt bewerken. PDFelement is ook een complete converter om PDF bestanden naar Word, Excel, PowerPoint of andere bestandsfomaten om te zetten.


2 Stappen om een Afbeelding uit een PDF te Kopiëren

Hier is een stappenplan hoe u afbeeldingen uit PDF bestanden kunt nemen met behulp van PDFelement.

Stap 1. Laad Uw PDF in het Programma

Start PDFelement op uw computer en klik op de knop "Bestand openen" in het startscherm. Selecteer daarna het bestand waarvan u de afbeeldingen wilt uitnemen. Zodra het PDF bestand is geopend, kunt u een afbeelding uitnemen of alle afbeeldingen uit het PDF bestand uitnemen.

uitnemen afbeeldingen uit pdf

Stap 2. Neem Afbeelding uit PDF in Windows

Ga naar het tabblad 'Start' en klik op de knop 'Naar anderen' en daarna op 'Converteren naar afbeelding'. Kies in het popup venster het gewenste uitvoerformaat. Klik dan op de knop "instellingen". Klik dan op "Alle afbeeldingen in de PDF uitnemen". Na het selecteren van de juiste optie, klikt u op "OK". Klik als laatste op "Opslaan" om de afbeeldingen uit de PDF te nemen.

uitnemen afbeelding uit pdf
Home > Hoe kan ik > Hoe op Eenvoudige Manier Afbeeldingen Uit een PDF Nemen
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen