PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Er zijn diverse manieren om een invulbaar formulier te maken. U kunt Microsoft Word of een geschikte PDF editor gebruiken om een formulier te maken. Voor het maken van een invulbaar formulier in Microsoft Word zijn complexe opties en bewerkingshulpmiddelen vereist. Dit is net zo bij het maken van een PDF invulbaar formulier, dit is geen kinderspel. In dit artikel zal ik u vertellen hoe u een PDF formulier invult met PDFelement.

PDFelement is een ideale toepassing die beschikbaar is voor zowel het Windows besturingssysteem als Mac OS X en werkt probleemloos op deze twee besturingssystemen. Het dekt alle onderdelen van een ideale PDF editor, lezer, annotatie, maker, formuliervuller en zelfs een converter. Ja, u kunt makkelijk PDF bestanden op elke mogelijke manier aanmaken of bewerken. U kunt zelfs gescande PDF-bestanden bewerken.

Als u een formulier maakt, kunt u tekstvelden, selectievakjes, keuzerondjes, keuzelijsten (vervolgkeuzemenu's) en zelfs een handtekening toevoegen. Als u uw formulieren importeert naar PDFelment, detecteert deze automatisch de invulbare velden en deze kunnen worden gevuld met behulp van de tekst of door de juiste optie te selecteren. U kunt de PDF formulieren converteren naar Word, Excel, PowerPoint of zelfs een eenvoudig tekstdocument om naar verschillende gebruikers te verzenden.


3 Stappen om PDF Formulieren Invulbaar te Maken

Het maken van een PDF invulbaar formulier in PDFelement is vrij makkelijk. Hier is de complete stap voor stap handleiding om uw taak uit te voeren.

Stap 1. Open Uw PDF Formulier

De allereerste stap is om uw formulier te openen met PDFelement. Start het programma en klik op de knop "Bestand openen" om het formulier te selecteren dat u wilt invullen. Nadat uw formulier is geüpload, is deze al invulbaar, u kunt deze dan direct invullen met PDFelement. Als alternatief kunt u deze nog steeds naar een invulbare vorm converteren.

hoe een pdf vulbaar formulier maken

Stap 2. Maak een Vulbaar Formulier

Als uw formulier invulbare velden bevat, toont PDFelement automatisch een melding waarin u wordt gevraagd de invulbare velden in het formulier te markeren. Klik op de "Markeer Velden" knop om deze lege plekken te tonen en begin deze met invullen. Als het formulier tekstvelden bevat, klikt u op de juiste lege en begint u met behulp van uw toetsenbord in te vullen.

hoe een pdf formulier vulbaar maken

Stap 3. Converteer PDF Formulier naar Vulbaar Formulier

In aanvulling op bovenstaande methode, kunt u een PDF formulier ook converteren naar een invulbaar Excel-blad. Klik op de knop 'Naar anderen & gt; Converteren naar Excel' in het tabblad 'Startpagina'. Selecteer in het volgende scherm het aantal pagina's dat u naar Excel wilt converteren en verander de plek voor het uitvoerbestand. Klik als laatste op de knop "Opslaan" om het bestand te bewaren als Excel-bestand.

maak pdf formulier vulbaar
Home > Hoe kan ik > Eenvoudige Manier om een PDF Formulier Vulbaar te Maken
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen