PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Normaal gesproken hebben PDF bestanden een witte achtergrond om het beste contrast te hebben tegenover de kleur van een tekst in een PDF bestand. Echter, gebruikers kunnen de PDF achtergrond kleur wijzigen of een afbeelding aan de achtergrond toevoegen met als doel de tekst of afbeelding confidentieel te maken. Hoe de PDF Achtergrond Kleur te Wijzigen? Hier wordt geïntroduceert hoe deze taak te volbrengen met PDFelement.

Een van de eenvoudigste manieren om de achtergrondkleur van een PDF te wijzigen is met behulp van PDFelement. U kunt vanaf nul een PDF bestand maken of zelfs de kleur van het PDF bestand wijzigen voordat u start. Het wijzigen van de achtergrondkleur van het PDF bestand is niet de enige functie, het is uw alles-in-één oplossing voor PDF bestanden. Gebruikers kunnen de reeds bestaande PDF bestanden ook in PDFelement bewerken. Nadat u de PDF bestanden hebt bewerkt, kunnen ze worden geconverteerd naar andere formaten, zoals documenten, presentaties of Excel sheets.


3 Stappen om de Achtergrondkleur te Wijzigen

Stap 1. Open PDF Bestand

Start PDFelement en klik op "Open Bestand" in het Home venster. Vervolgens, selecteer het PDF bestand dat u in het programma wilt openen.

wijzig achtergrond pdf

Stap 2. Wijzig PDF Achtergrond Kleur

Na het openen van het PDF bestand klikt u op het tabblad "Bewerken" zoals in onderstaande schermafbeelding wordt getoond. Hier vindt u een knop "Achtergrond". U zult drie opties voor achtergrond zien. U kunt een nieuwe achtergrond toevoegen, de bestaande achtergrond bijwerken of de reeds aanwezige achtergrond van uw PDF bestand verwijderen. Nadat u klaar bent met het bewerken van de achtergrond, klikt u op "OK" om de achtergrond van uw PDF bestand toe te voegen.

voeg pdf achtegrond toe

Stap 3. Bewaar PDF Bestand

Klik op "Bewaar Als" in het tabblad "Bestand" om de wijziging te bewaren.

wijzig pdf kleur

Professionele Tips:

  • Selecteer nauwkeurig de achtegrondkleur om problemen te voorkomen in het uiteindelijke PDF bestand.
  • Voeg geen zwaar bestand toe aan de achtergrond om het contrast van de kleuren te verbeteren.

Home > Hoe kan ik > Snelle Manier om de PDF Achtergrondkleur te Wijzigen
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen