PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

"Hoe kan ik in een PDF formulier typen? Ik heb Adobe Reader geprobeerd. Deze kan niet alle tekst opslaan die ik in het PDF formulier heb ingevoerd. Graag hulp nodig. "Of het nu gaat om het bewerken of invullen van een PDF formulier, het hoeft niet te worden gezegd dat u in een PDF formulier moet typen. Als u echter geen professionele PDF hulpmiddel gebruikt, zult u een aantal problemen tegenkomen. Tegenwoordig kunnen we eenvoudig typen in een PDF als u PDFelement heeft.

Hier wil ik graag een hulpmiddel aanbevelen en met u delen - PDFelement. Met dit krachtige programma kunt u niet alleen aangepaste PDF formulieren maken, maar ook typen in PDF formulieren. Bovendien is dit programma in staat om PDF documenten te bewerken, te converteren en aanmaken. U kunt vrij schakelen tussen PDF en andere populaire bestandsindelingen zonder de oorspronkelijke lay-out en opmaak te verliezen.

PDFelement geeft u tevens de mogelijkheid om tekst, afbeeldingen en pagina's te bewerken zoals u dat in een Word verwerker doet. Als u een gescande PDF wilt bewerken, kunt u dit eenvoudig doen met behulp van de OCR functie. Om uw document veiliger te maken, kunt u een wachtwoord, toestemming, redactie en meer gebruiken om de inhoud te beschermen.


Hoe in een PDF Formulier Schrijven

Download PDFelement en dubbelklik op het .exe bestand om deze te installeren op uw computer. Dit programma is geheel compatibel met Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP en Windows Vista.

Stap 1. Importeer een PDF Formulier

Over het algemeen zijn er twee soorten PDF formulieren. Eén wordt geleverd met interactieve velden waarin u eenvoudig informatie kunt typen, het selectievakje aanvinken of een optie uit een lijst kunt selecteren. Een andere is een eenvoudig PDF formulier dat kan worden gemaakt op basis van een Word document. Er zijn totaal geen interactieve velden. Met PDFelement kunt u in beide soorten formulieren typen. Start het programma en open het PDF formulier door op de knop "Bestand openen" te klikken.

hoe in een pdf formulier typen

Stap 2. Typen in een PDF Formulier met Interactieve Velden

Nadat u het PDF formulier hebt geopend, worden alle interactieve velden om in te typen gemarkeerd. Als u alleen het PDF formulier wilt invullen, typt u informatie in. Dat is alles. Als u tekst naast de interactieve velden gaat typen, gaat u naar het tabblad "Bewerken" om het hulpmiddel "Tekst toevoegen" te selecteren. Verplaats dan de muis naar het PDF formulier, klik op het lege gedeelte om de tekst te typen.

typ pdf formulier

Stap 3. Typen in een PDF met Niet Interactieve Velden

Selecteer het hulpmiddel "Tekst toevoegen" in het tabblad "Bewerken". Ga dan met de muis over het PDF bestand, klik op het lege gedeelte om in het PDF formulier te typen. Als u de originele tekst wilt verwijderen, klikt u op de knop "Bewerken", selecteert u het tekstblok en drukt u op de Delete knop op uw toetsenbord om de tekst te verwijderen.

hoe te typen in een pdf formulier
Home > Hoe kan ik > Hoe Eenvoudig en Snel in een PDF Formulier Typen
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen