PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PDF oftewel Portable Document Format is de makkelijkste en veiligste manier om belangrijke documenten te verzenden en ontvangen. Nadat u een PDF bestand hebt aangemaakt, is het niet zo eenvoudig te bewerken als een Word-, PowerPoint- of Excel-bestand. Zelfs als u tekst uit een PDF kopieert, wordt de exacte tekst niet gekopieerd en wordt de opmaak van de gekopieerde tekst verstoord. Maar nu zal ik u PDFelement laten zien die efficiënt dit probleem kan oplossen.

Als het gaat om het beheren van PDF's, kan niets dit beter doen dan PDFelement. Hiermee kunt u nieuwe tekst toevoegen aan uw document, de reeds bestaande tekst verwijderen of de tekst wijzigen in nieuwe tekst. Naast tekst kunt u ook de afbeeldingen in het PDF bestand vervangen, het formaat wijzigen of de richting aanpassen. Een van de mooiste functies is de ingebouwde OCR functie waarmee u de tekst van gescande afbeeldingen in het PDF bestand kunt uitnemen.

Met PDFelement kunt u tevens PDF's maken van verschillende afbeeldingen, lege pagina's, dia's of zelfs werkbladen. Op dezelfde manier kunt u elk PDF bestand converteren naar Word-, Powerpoint-, Excel-bladen of zelfs webpagina's. Nadat u een PDF bestand hebt aangemaakt, kan deze ook worden beveiligd met een sterk wachtwoord om ongeautoriseerde toegang tot een bewerking te voorkomen.


4 Stappen om Tekst te Kopiëren uit een PDF Bestand

Voordat u verder gaat, moet u de nieuwste versie van PDFelement downloaden. Nadat de download is voltooid, bevat de software een zeer eenvoudige handleiding voor het installatieproces. Voer eenvoudigweg het gedownloade programma uit en deze zal binnen enkele seconden worden geïnstalleerd.

Stap 1. Voeg PDF aan PDFelement toe

Start de geïnstalleerde PDFelement en open het PDF document dat u wilt kopiëren. Klik in het startvenster op de knop "Bestand openen". Selecteer dan het PDF bestand waaruit u de tekst wilt kopiëren en klik dan op de knop "Openen".

hoe tekst uit pdf kopiëren

Stap 2. Hoe Tekst uit een PDF Kopiëren

Als het PDF bestand is geopend, gaat u naar de gewenste pagina in het PDF bestand. Klik op het tabblad "Bewerken" in de werkbalk en klik daarna op de knop "Selecteren". Selecteer nu de tekst die u wilt kopiëren en er zijn twee manieren om die tekst te kopiëren:

  • Klik met de rechtermuisknop op de tekst en selecteer "Tekst kopiëren"
  • Druk op "Ctrl + C" terwijl de tekst geselecteerd is

Vervolgens kunt u de tekst in een Word- of een tekstdocument plakken.

hoe tekst uit een pdf halen

Stap 3. Bewerk Uw PDF (Optioneel)

Afgezien van het selecteren en kopiëren van tekst, kunt u de tekst in de PDF ook bewerken met behulp van PDFelement. De optie om de PDF te bewerken is te vinden onder hetzelfde tabblad "Bewerken".

Ga nu terug naar uw PDF bestand en klik op de tekst die u wilt bewerken, een blauw vak wordt rond de tekst getoond waarmee u de tekst probleemloos kunt bewerken.

kopiëren tekst uit pdf

Stap 4. Bewaar PDF Bestand

Na het bewerken of kopiëren van de tekst uit het PDF bestand, moet u deze bewaren voordat u het bestand sluit. Klik op het tabblad "Bestand" in de linkerbovenhoek en selecteer de knop "Opslaan". Geef het PDF bestand een naam en bewaar het op uw computer.

uitnemen tekst uit pdf
Home > Hoe kan ik > Hoe op eeen Makkelijkste Manier Tekst Kopiëren uit een PDF
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen