Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe Tekst Kopiëren van PDF

author name

2022-06-15 16:22:08 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

PDF is de makkelijkste en veiligste manier om belangrijke inhoud te verzenden en te ontvangen. Dus kunnen we tekst kopiëren van tekst kopiëren van PDF? Met PDFelement kunnen we dit effectief doen. Als het PDF document een normaal selecteerbaar bestand is, kun je het openen in PDFelement, de tekst selecteren om direct te kopiëren en te plakken. Als het een gescande PDF is, klik je op de knop Converteren>OCR en selecteer je de modus Bewerkbare Tekst om OCR uit te voeren. Vervolgens kan het nieuw gemaakte bestand worden bewerkt, je kunt ook eerst de inhoud bewerken en vervolgens de tekst selecteren die je wilt kopiëren en plakken.

4 Stappen om Tekst te Kopiëren van PDF

Voordat je doorgaat, moet je ervoor zorgen dat je de nieuwste versie van PDFelement hebt gedownload. Nadat de download is voltooid, volg je het eenvoudige installatieproces, dat slechts enkele seconden duurt. Dan ben je klaar om te leren hoe je tekst van PDF kopieert.

Stap 1. Laad PDF

Start het recent geïnstalleerde PDFelement en open het PDF document dat je wilt kopiëren. Klik ïn de Home tab op de knop "Bestand Openen". Selecteer nu het PDF bestand waaruit je tekst wilt kopiëren en klik nogmaals op de knop "Openen".

copy text from pdf

Stap 2. Kopiëer Tekst van PDF

Als je PDF bestand selecteerbaar is, kun je op de knop "Selecteren" klikken en je muis gebruiken om de gewenste tekst te selecteren, vervolgens de tekst uit de PDF kopiëren met de volgende tips en in je doeldocument plakken. ement/7-guide/copy-text.jpg" alt="how to copy text from pdf" />

Stap 3. Bewerk Je PDF (Optioneel)

Gebruik de bewerkingsmodus die je ook kan helpen bij het kopiëren van tekst uit PDF. Klik op de knop "Bewerken" om de bewerkingsmodus in te schakelen en je kunt selecteren om te bewerken in "Lijn Modus" of "Paragraaf Modus". Selecteer de tekst die je wilt kopiëren van PDF.

copy text from pdf to word

Stap 4. Opslaan PDF Bestand

Nadat je de tekst uit het PDF bestand hebt gekopieerd, sla je het bestand op voordat je het sluit. Klik op het tabblad "Bestand" in de linkerbovenhoek en selecteer de knop "Opslaan" of "Opslaan als". Geef het PDF bestand nu een naam en sla het op je computer op.

how to copy text from pdf to word

Methode 2: Kopiëer Tekst van PDF

Er is een andere manier om tekst uit PDF te kopiëren met PDFelement, namelijk het rechtstreeks converteren van PDF naar een ander formaat document.

Stap 1. Open PDF

Klik na openen van PDFelement op de "Open Bestand..." knop om je PDF document te selecteren voor opening.

how to copy text from pdf file

Stap 2. Kopiëer Tekst van PDF naar Word

Klik op de "Converteren" > "Naar Word" knop om de conversie te starten. Zo werkt kopiëren van tekst van PDF naar Word. Als je tekst wilt kopiëren van PDF naar Excel, klik je op de "Naar Excel" knop.

convert pdf to word to copy text from pdf

Tips: Waarom Kan Men Geen Tekst van PDF Kopiëren

Als je PDF bestand niet selecteerbaar is, zoals een beveiligde PDF of een gescande PDF, dan kun je eigenlijk geen tekst uit PDF kopiëren. In dit geval kan PDFelement je nog steeds helpen bij het kopiëren van tekst uit PDF met enkele extra stappen. Dus als je PDF bestand een met een wachtwoord beveiligd bestand is, raadpleeg dan hier over hoe tekst te kopiëren van een beveiligde PDF. Als je PDF bestand gescand is of een of op afbeeldingen gebaseerd PDF bestand, raadpleeg dan hier hoe tekst van beeld te kopiëren.

Met PDFelement kun je nieuwe tekst toevoegen, tekst verwijderen of tekst wijzigen in je document. Je kunt de afbeeldingen in het PDF bestand ook vervangen, het formaat ervan wijzigen of hun richting aanpassen. Een van de beste functies is de ingebouwde OCR tool, waarmee je tekst uit gescande PDF bestanden kunt ophalen.

Bovendien kun je met PDFelement PDF maken van verschillende afbeeldingen, blanco pagina's, dia's of formulieren. Op dezelfde manier kun je elk PDF bestand converteren naar Word, PPT, Excel bladen of zelfs webpagina's. Nadat je een PDF bestand hebt gemaakt, kan het ook worden beveiligd met een wachtwoord om onbevoegde toegang en bewerking te voorkomen.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Hoe Tekst Kopiëren van PDF