PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Het kopiëren van een PDF bestand naar Word is niet zo eenvoudig als het kopiëren van een Word naar een Word bestand. Soms gaat de opmaak van het document verloren en kunnen de afbeeldingen niet op dezelfde manier worden gekopieerd. Om deze kwesties op te lossen, kunt u PDF naar Word extraheren om alle vereiste veranderingen te doen. Kopiëren of extraheren van PDF naar Word is niet mogelijk in de huidige ingebouwde PDF lezers in Microsoft Windows of Apple Mac OS X. Dus, zult u om deze taak uit te voeren met PDFelement en deze moeten gebruiken.

PDFelement is de beste applicatie om PDF naar Word te kopiëren, en is verkrijgbaar voor zowel Windows als Mac OS X. Het laat u elke tekst of afbeelding selecteren die u van PDF naar Word wilt kopiëren om de wijzigingen makkelijker te maken. Om PDF naar Word te kopiëren kunt u de aanpas optie kiezen welke u toelaat toe te voegen, vervangen of verwijderen welke tekst of afbeelding dan ook in het PDF bestand. Zodra de aanpas optie is ingeschakeld, zal uw PDF bestand zich gedragen als een Word document en het kopieerproces wordt dan exact hetzelfde als in een Word document.


Manier 1: Kopieer Inhoud van PDF naar Word

Stap 1. Importeer PDF Bestand om te Kopiëren

De eerste stap is om het PDF bestand in PDFelement te importeren, u kunt ofwel de "Open Bestand" knop op de beginpagina gebruiken of simpelweg de PDF slepen op PDFelement om het benodigde PDF bestand te openen. Beide manieren zijn efficiënt en vervullen dezelfde functie.

kopieer van pdf naar word

Stap 2. Selecteer Teksten of Afbeeldingen om PDF naar Word te Kopiëren

Zodra de PDF geopend is, klik op "Selecteer" onder de menubalk om tekst in de PDF die u naar Word wilt kopiëren te selecteren. Als u nu de cursor op een tekst houdt zal het automatisch een kader om de tekst tonen.

U kunt ook op de Afbeelding klikken om de afbeelding die u naar Word wilt kopiëren in de PDF te selecteren.

kopieer van pdf naar word

Stap 3. Kopieer de inhoud van de PDF en Plak in Word:

Klik met de rechter muisknop op de teksten of afbeedingen die u geselecteerd hebt en klik op de optie "Kopieer tekst" of "Kopieer naar Klembord". Na het kopiëren van de inhoud uit een PDF bestand opent u Word en plakt u deze inhoud in Word. U kunt zowel tekst als afbeelingen uit de PDF bestanden kopiëren en plakken in Word.

Kopieer pdf naar word

Manier 2: Extraheren van PDF naar Word

Als het pdf bestand nogal groot is en u wilt de hele pagina van het bestand kopiëren, kunt u de extraheer pagina optie gebruiken. Deze optie in PDFelement zal de PDF naar Word extraheren en het is niet nodig om te kopiëren vanuit het PDF bestand. Bovendien met het prijskaartje van een eenvoudige applicatie, biedt het professionele kenmerken als OCR, metatag verwijdering en digitale ondertekeningen.

Dus, als het PDF bestand uit gescande beelden bestaat kunt u de OCR optie inschakelen die de tekst in het document herkent en het hele beeld omzet naar een bewerkbaar Word bestand. Dit document kan vervolgens in Microsoft Word ,Google Documenten of Apple Pages app op de Mac worden bewerkt. Hier vindt u een stap voor stap handleiding over hoe u PDFelement kunt gebruiken om inhoud te kopieëren van PDF naar Word of om PDF pagigna's te extraheren naar Word.

Stap 1. Open PDF om naar Word te extraheren

Ga naar de beginpagina van PDFelement en klik op "Bestand" en vervolgens op "Openen". Klik nu op "Bladeren" en selecteer het vereiste PDF bestand.

extraheer pdf naar word

Stap 2. Extraheer PDF Pagina

Zodra de PDF in PDFelement is geladen, klik op het "Pagina" tabblad die zich direct naast de Bewerken tabblad bevindt. Klik op de "Extraheer" knop in dit tabblad die een nieuw venster in PDFelement zal openen.

Selecteer de Pagina's die u wilt extraheren, u kunt zowel een paginareeks kiezen als een even of oneven reeks om de pagina's te extraheren. Tenslotte, klik op "OK". U zult zien dat de ge-extraheerde pdf geopend zal worden in het nieuwe tabblad in PDFelement.

extraheer pdf naar word

Stap 3. Converteer de Ge-extraheerde Pagina naar Word:

Om de ge-extraheerde pagina naar Word te converteren gaat u terug naar "Home" en selecteer "Naar Word". Een nieuw dialoogvenster zal in het programma openen. Klik op de "Instellingen" knop en u kunt de opties instellen voor het PDF bestand. Nadat alles ingesteld is, klikt u op de "Opslaan" knop.

Dat is alles! De geselecteerd Pagina's van de PDF zullen naar het Word document worden geconverteerd.

extraheer pdf naar word
Home > Hoe kan ik > Beste 2 Manieren om PDF naar Word te Kopiëren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen