PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Wanneer u documenten scant, komen deze meestal uit in de vorm van een op afbeeldingen gebaseerd PDF-bestand. Maar soms kan een gescande PDF lastig zijn om mee te werken, vooral als u tekst wilt bewerken of extraheren. In deze gevallen vraagt u zich misschien af: "Kan ik een gescande PDF converteren naar Word?" Het antwoord is ja, het is gemakkelijk! Als u een gescande PDF wilt converteren naar Word voor verdere bewerking, omdat het veel eenvoudiger is om tekst in een tekstverwerker te bewerken, lees dan verder om te leren hoe u een PDF naar Word kunt converteren met de OCR-functie van Wondershare PDFelement.


Converteer Gescande PDF naar Word met PDFelement

PDFelement is in staat dezelfde afbeeldingen, opmaak en andere niet-tekstuele elementen uit uw originele gescande document te reproduceren nadat gescande PDF's in Word zijn omgezet. De OCR-plug-in helpt u om gescande documenten bewerkbaar te maken en ondersteunt meer dan 25 talen zoals Engels, Duits, Frans en meer. Bovendien kunt u ook tekst, afbeeldingen en pagina's in uw PDF bewerken of inhoud markeren met plaknotities, markeringen en meer. PDFelement werkt ook als een formuliervuller, waarmee u eenvoudig PDF-formulieren kunt maken, bewerken, invullen en ondertekenen.

Stap 1. Open Gescande PDF

De eerste stap is om PDFelement op uw computer te starten. Open uw gescande PDF-bestand rechtstreeks door te klikken op "Bestand openen ...".

gescande pdf naar word

Stap 2. Voer OCR uit

Nadat u een gescand PDF-bestand hebt geopend, verschijnt boven aan het venster een berichtenbalk met de vraag of u "OCR wilt uitvoeren". U moet de OCR-functie gebruiken om het gescande PDF-bestand te converteren naar een bewerkbaar Word-document.

converteer gescande pdf naar word

Nadat u op "OCR uitvoeren" hebt geklikt, moet u de OCR-taal selecteren. Klik in de pop-upvensters op "Taal wijzigen" en selecteer de juiste taal.

Stap 3. Converteer Gescande PDF naar Word

Ga naar het tabblad "Converteren" en klik op de knop "Naar Word". Klik in het pop-upvenster op de knop "Instellingen" om te controleren of u de optie "Alleen gescande PDF" hebt geselecteerd. Start vervolgens de gescande PDF naar Word-conversie door op "OK" te klikken.

hoe gescande pdf naar word converteren

Video over Hoe een Gescande PDF naar Word te Converteren

In vergelijking met het online converteren van een gescande PDF naar Word, krijgt u resultaten van hoge kwaliteit met de desktopconvertor. Het belangrijkste is dat het veiliger is. Hier is de video-zelfstudie voor de beste gescande PDF naar Word-converter.

Home > Hoe kan ik > Hoe gescande PDF naar Word 2019 converteren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen