PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Word-documenten hebben een geweldig bestandsformaat voor het presenteren van een breed scala aan verschillende documenttypen. Er kunnen enkele gevallen zijn waarin u een PDF in uw Word-document wilt invoegen. Het is niet moeilijk om een PDF in Word in te voegen, maar misschien een beetje tijdrovend als u niet het juiste hulpmiddel hebt. Laten we eens kijken hoe we een PDF in Word kunnen importeren.

Hoe een PDF in een Word Document Invoegen

Eigenlijk is het eenvoudig om PDF direct in Microsoft Word in te voegen door te klikken op "Invoegen" > "Object". Maar soms kan het de stijl en opmaak van het originele PDF-document niet behouden. Dus raad ik aan dat u PDFelement gebruikt om een PDF met de hoogste kwaliteit te maken. Hier zijn de stappen die u moet volgen.

Stap 1. Converteer een PDF met meerdere pagina's

Na het openen van PDFelement kunt u uw PDF naar het programma slepen om deze te openen. Ga naar het tabblad "Start" en klik vervolgens op "Naar Word".

embed pdf in word

Stap 2. Voeg PDF aan Word toe

Nadat de conversie is voltooid, kunt u uw doel-Word-document openen en op "Invoegen" > "Object" klikken om de geconverteerde PDF in Word in te voegen.

invoegen meerdere pagina's pdf in word

Video over Hoe een PDF in een Word Document Invoegen


Hoe een PDF aan Word Koppelen

In uw Word-document kunt u een PDF-bestand als een object invoegen. Hoewel u het misschien kunt openen, bekijken en vergroten of verkleinen, kunt u het niet bewerken. U kunt als volgt een PDF in Word insluiten.

Stap 1. Insluiten PDF in Word

Klik tijdens het werken aan uw document op "Invoegen" > "Object". Klik in het objectdialoogvenster op "Maken vanuit bestand" en klik vervolgens op "Bladeren" om het PDF-document te zoeken dat u wilt invoegen. Klik op "Invoegen".

Stap 2. Weergeven als Icoon

Als u het PDF-pictogram wilt weergeven, vinkt u "Weergeven als pictogram" aan. Laat deze optie uitgeschakeld als u de eerste pagina van het document wilt weergeven. Klik vervolgens op "OK" om te voltooien.

invoegen pdf in word

Tips: Bewerk PDF voor/na Invoegen PDF in Word

Volg de bovenstaande stappen om een PDF als een object aan Word toe te voegen. Als u het wilt bewerken nadat u het hebt ingevoegd, moet u een PDF-editor hebben geïnstalleerd om PDF-bestanden te lezen of te bewerken voor of na het toevoegen van uw PDF aan Word. Daarom is het belangrijk om PDFelement te gebruiken, waarmee u PDF-documenten kunt lezen, annoteren en bewerken.

  • Het wordt geleverd met vele hulpmiddelen waarmee u uw PDF-bestanden gemakkelijk kunt combineren, bewerken, transformeren en organiseren.
  • Het is erg handig bij het converteren van PDF-bestanden naar andere formaten zoals Word, Excel, PowerPoint en meer.
  • Het kan ook worden gebruikt om nieuwe pagina's in een PDF of bestaande pagina's van andere PDF's in te voegen, evenals meerdere bestandsformaten zoals Word of Excel en PDF te combineren.
  • Ondanks al zijn indrukwekkende functies is PDFelement zeer gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor een beginner.
  • Het wordt ook geleverd met een OCR-functie (Optical Character Recognition) waarmee gescande PDF's of op afbeeldingen gebaseerde PDF's kunnen worden omgezet in bewerkbare en doorzoekbare tekst. Het is essentieel om OCR op elk PDF-document uit te voeren voordat u het converteert naar bewerkbare formaten zoals Word, Excel of PowerPoint.
  • Het beste van alles is dat de opmaak van uw document op geen enkele manier wordt gewijzigd.

Bewerk PDF's Als een Word Document

Voor of na het invoegen van een PDF in Word moet u mogelijk de inhoud van het PDF-document lezen of zelfs wijzigen. PDFelement helpt u dit gemakkelijk te doen. Het biedt niet alleen verschillende leesmodi waaruit u kunt kiezen, maar stelt u ook in staat om een PDF te bewerken zoals u in een word bestand zou doen.

invoegen pdf in word

Koppel Word aan PDF

Het PDF-formaat is ook een van de beste formaten als het gaat om de opmaak en presentatie van uw document. Als u zowel Word- als PDF-documenten samen wilt weergeven, hebt u ook de mogelijkheid om het Word-bestand aan een PDF-bestand toe te voegen in plaats van de bijlagefunctie van PDFelement. Klik hier om te leren hoe u een bijlage aan een PDF kunt toevoegen. U kunt nu eenvoudig een PDF bij Word bijvoegen, of andersom!

hoe een pdf invoegen in een word document
Home > Hoe kan ik > Hoe PDF gratis in Word-document invoegen
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen