PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Google Drive is een van de beste platforms voor het delen en bewaren van bestanden, wat geweldig is voor mensen die altijd onderweg zijn. Een van de belangrijkste voordelen van Google Drive is de mogelijkheid om verschillende typen bestanden te uploaden, te bewerken en op te slaan zonder deze te hoeven downloaden. Dit artikel zal u uitleggen hoe u een PDF kunt converteren naar Google Docs.

PDF naar Google Docs Converter

PDFelement is ontworpen om een groot aantal PDF taken uit te voeren. Het is een uitstekend hulpmiddel voor het converteren van PDF documenten naar Word-, Excel- en PowerPoint bestanden, die vervolgens kunnen worden geüpload naar Google Docs voor toekomstige bewerking door een of meer mensen.

Naast conversie kan PDFelement worden gebruikt om veel redactionele elementen in PDF documenten toe te voegen, te bewerken of te verwijderen. En met OCR heeft u over het algemeen de mogelijkheid om met gescande PDF bestanden te werken, net als elk ander normaal PDF bestand. Annotaties zoals markeringen, doorhalingen en onderstrepingen kunnen met dit hulpmiddel worden ingevoegd of verwijderd. U kunt meerdere PDF bestanden samenvoegen om één bestand te maken, één PDF-bestand splitsen om verschillende bestanden te maken, pagina's invoegen of vervangen om de manier waarop het PDF bestand is georganiseerd wijzigen.

converteer pdf naar google doc

Hoe PDF naar Google Docs Conversie Uitvoeren

Aangezien Google Docs slechts een beperkt aantal bestandstypen ondersteunt, moet u uw PDF bestand eerst converteren naar een indeling die wordt ondersteund door Google Docs. Dit is afhankelijk van het type inhoud van het PDF bestand. Als u het bestand bijvoorbeeld wilt delen als presentatiebestand, moet u de PDF naar PowerPoint converteren voordat u deze uploadt naar Google Documenten.

Stap 1. Importeer de PDF Die U Wilt Converteren

Na het starten van PDFelement, kunt u een enkel PDF bestand erin slepen en laten vallen om te openen. Of upload uw PDF bestanden door op het veld "Batchverwerking" te klikken als u meerdere PDF bestanden wilt converteren. In het pop-up venster kunt u klikken op "Bestanden toevoegen" om meer PDF's te importeren voor conversie.

converteer pdf naar google docs

Stap 2. PDF naar Google Docs Formaat

Ga naar de rechterbovenhoek in het pop-up venster, kies het uitvoerformaat dat u wilt. Dit is afhankelijk van de inhoud van het PDF bestand en het bedoelde gebruik. U kunt OCR activeren door op de knop "Instellingen" te klikken, gescande documenten herkennen en de doelmap voor geconverteerde bestanden wijzigen.

Als u tevreden bent met de instellingen in dit venster, klikt u op "Start" om te converteren. Dit zal niet meer dan een paar seconden moeten zijn, maar zal afhangen van de grootte van het PDF bestand.

converteer pdf naar google doc

Stap 3. Upload Bestanden naar Google Docs

Zodra het conversieproces is voltooid, navigeert u naar de uitvoermap voor toegang tot de geconverteerde bestanden. Open uw browser en blader naar Google Drive voor uw Google Docs geschikte bestand. Meld u aan bij uw account en upload het geconverteerde bestand naar uw account. Wijzig de instellingen voor delen en bewerken naar wens en upload het document. Iedereen met de benodigde machtigingen kan het bestand nu online bewerken zonder deze te hoeven downloaden, bewerken en opnieuw uploaden naar de cloud.

converteer pdf naar google doc

Welk Bestandsformaten Kunnen Worden Geüpload naar Google Docs

Voordat u uw PDF bestanden uploadt naar Google Drive, moet u ervoor zorgen dat de documenten kunnen worden bewerkt met Google Docs. Sommige van de ondersteunde bestandstypes bevatten bestanden zoals doc, docx, dotx, txt, odt en rtf; spreadsheet bestanden zoals xls, xlsx, xlt, xltm, csv en ods; presentatiebestanden zoals ppt, pptx, pps, ppsm, potx en odp; tekenbestanden inclusief emf; en gescande objecten die zijn opgeslagen als pdf, gif, jpg of png. Als u uw documenten converteert naar formaten die compatibel zijn met Google Drive, kunt u of anderen de documenten eenvoudig bewerken en delen.


Home > Hoe kan ik > Hoe PDF naar Google Docs Converteren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen