PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Soms kan het voorkomen dat een bestand gevoelige informatie bevat die een uitgever niet mag zien. Als tekst in een PDF document wordt gemaskeerd, kan de uitgever geen gevoelige informatie delen. In dit artikel zal ik u vertellen hoe u een PDF met een redactie hulpmiddel kunt maskeren met PDFelement.

PDFelement belooft u de benodigde permanente bescherming met de redactie functie. Met de redactie functie kunt u alle inhoud wissen waarvan u wilt voorkomen dat deze wordt gepubliceerd of in verkeerde handen terechtkomt. Bovendien biedt PDFelement u deze mogelijkheid, afgezien van andere functies die samen de controle vergroten die u op uw PDF documenten krijgt.

hoe een pdf maskeren

Extra functies bevatten:

  • Bewerk uw PDF door elk element in uw document in te voegen, te verwijderen en te wijzigen of een PDF te annoteren met opmerkingen en markeringen;
  • U kunt eenvoudig PDF bestanden maken van verschillende document- en afbeeldingsbestanden of PDF's converteren naar Office-document, afbeeldingen, webpagina's, enz.;
  • Deel grotere documenten op in kleinere documenten om ze later eenvoudig terug te vinden en voeg verschillende documenten samen tot één PDF bestand;
  • Beveilig PDF's met een wachtwoord zodat deze niet kunnen worden bekeken, geprint, bewerkt en gekopieerd en PDF's kunnen worden geprint om gevoelige inhoud permanent uit te sluiten.

3 Stappen voor het Maskeren van Tekst in een PDF

Stap 1. Voeg PDF toe aan PDFelement

Start PDFelement na het voltooien van de installatie. Zodra het startscherm opent, bladert u naar de map die u wilt aanpassen met behulp van de knop "Bestand openen".

pdf maskeren

Stap 2. Selecteer Onderdelen om te Maskeren

Navigeer naar het tabblad "Beveiligen" nadat het bestand is geüpload in PDFelement. Klik vanuit de beschikbare opties op de knop "Markeren voor redactie". Gebruik de cursor om de tekst of afbeeldingen die u wilt verwijderen in het document te selecteren. U kunt de bestaande kleur van het redactie gedeelte vervangen en aangepaste tekst en redactie codes in het geredigeerde veld plaatsen.

maskeer pdf

Stap 3. Bevestig de Redactie

Ga terug naar de werkbalk en klik op de knop "Redacties toepassen". PDFelement begint dan met het redactie proces voor het geselecteerde gebied in het document. Het zal de tekst of afbeeldingen permanent verwijderen. U kunt de actie niet ongedaan maken. Het programma zal het geselecteerde gedeelte redigeren en vervangen door een zwart gekleurd kader. U kunt het document opslaan door naar "Bestand > Bewaren" toe te gaan.

hoe een pdf maskeren
Home > Hoe kan ik > Hoe PDF Tekst op Eenvoudige Manier Maskeren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen