PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Notities maken tijdens het lezen van een pdf kan op verschillende papieren vermoeiend zijn. In dit artikel laten we u zien hoe u PDF notities kunt maken op uw Windows en Mac computer. Het maken van notities op uw computer is eenvoudig en vereist geen schrijfmateriaal met PDFelement.

Om notities op uw computer te kunnen maken, moet u PDF software installeren die bekend is onder de naam PDFelement. Dit hulpmiddel is compatibel met het Mac en Windows besturingssysteem. Hiermee kunt u eenvoudig PDF's annoteren, watermerken toevoegen en bewerken. Dit hulpmiddel kan ook de pagina van uw PDF bestand beheren, naast het maken van PDF's. PDFelement is ook een PDF converter, PDF formulier vuller, compressor en nog meer.

voeg pdf notities toe

Voor een goed begrip van de software zijn hier de functies.

  • Hiermee kunt u notities maken in een PDF door opmerkingen, plaknotities, tekstvakken, markeringen, doorhalingstekens en zelfs tekeningvormen toe te voegen.
  • Het is een PDF converter die PDF's omzet naar formaten zoals Word, Excel, PPT, EPUB, HTML, Rich Tekst, platte tekst en afbeeldingen.
  • Het is een PDF maker die PDF bestanden maakt van bestaande PDF bestanden, HTML, afbeeldingen, Rich Tekst, Keynote, lege documenten, klembord schermafbeeldingen.
  • Het kan ook PDF hulpprogramma's maken en bestaande PDF formulieren invullen.
  • Het is een veelzijdige PDF bewerker waarmee u teksten kunt toevoegen, teksten kunt verwijderen, lettertypegroottes kunt veranderen, kleuren kunt wijzigen, afbeeldingen kunt wijzigen en pagina's kunt beheren.
  • Gescande PDF bestanden kunt u bewerkbaar maken of ze doorzoeken met behulp van de meertalige OCR plug-in.

2 Stappen om Notities te Maken in een PDF

Om te beginnen moet u deze software op uw Windows of Mac installeren en daarna starten. Deze handleiding beschrijft goed hoe zowel de Windows- als Mac gebruikers worden helpen.

Stap 1. Open PDF

Klik op "Bestand openen" in het Home venster.

voeg notitie toe aan pdf

Stap 2: Maak Notities in een PDF

U kunt ook PDF notities over vensters maken met behulp van PDFelement voor Windows. Klik in de werkbalk op "Opmerking" om Plaknotities, Tekstvakken en Typewriter opmerkingen te maken.

Ter illustratie van uw notities kunt u plaknotities gebruiken. Klik op "Opmerking" en selecteer "Notities". Navigeer daarna naar waar u plaknotities wilt hebben, klik erop en begin met het maken van notities.

Klik voor het tekstvak op "Opmerking" en kies vervolgens "Tekstvak". Ga nu naar waar u notities wilt toevoegen en dubbelklik erop. Wanneer u begint te typen, ziet u dat het wordt uitgebreid.

U kunt ook typewriter gebruiken. Ga naar "Opmerking" en klik op "Typewriter". Ga dan naar het tekstveld en dubbelklik erop om opmerkingen toe te voegen. U kunt dezelfde procedure volgen voor de optie "Gebied Markeren".

voeg pdf notitie toe
Home > Hoe kan ik > Eenvoudige Tips om PDF Notities te Maken in Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen