Top

Hoe PDF Greatis Invoegen in Excel

author name

2022-06-15 16:22:10 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

PDF (Portable Document Format) kan zowel particuliere als zakelijke gebruikers helpen om informatie te delen die hetzelfde kan worden bekeken, ongeacht het soort programma of apparaat waarop het is geopend. Als je op zoek bent naar PDF invoegen in Excel, bieden we hieronder drie oplossingen, waaronder met PDFelement.

Deel 1. Invoegen PDF in Excel

Je moet het PDF document als object in je Excel document invoegen. In sommige gevallen kun je het ingevoegde PDF document openen, bekijken, vergroten of verkleinen en zelfs bewerken. Hier lees je hoe je PDF in Excel kunt invoegen.

Stap 1. Open een Excel Document

Na het openen van een excel document, klik op de "Invoegen" > "Object" knop in de Tekst sectie.

insert pdf into excel

Stap 2. Invoegen PDF in Excel

Ga in het pop-up venster naar het tabblad "Maken vanuit Bestand" en gebruik de knop "Bladeren" om het PDF document te selecteren dat je wilt invoegen.

how to insert pdf into excel

Stap 3. Toon als Icoon

Selecteer de optie "Weergeven als icoon" en wijzig de weergavenaam van het pictogram en klik vervolgens op de knop "OK" om het proces te voltooien.

how to attach pdf in excel

Deel 2. Bijvoegen PDF in Excel als Beeld

Er is een andere manier om PDF in Excel in te voegen, zodat je de PDF naar een afbeelding kunt overbrengen. Daarom PDFelement kan je helpen een PDF document naar een afbeeldingsbestand te converteren, zodat je het rechtstreeks in Excel kunt invoegen.

Stap 1. Laad een PDF

Klik na het starten van PDFelement op de knop "Bestanden openen" in het startvenster om je PDF bestand erin te laden.

how to insert pdf file in excel

Stap 2. Converteer PDF

Klik op de "Converteeren" > "naar Beeld" knop om de PDF naar een afbeeldingsbestand te converteren en op te slaan in je lokale map.

how to insert a pdf into excel

Stap 3. Invoegen PDF in Excel

Open het Excel document, klik op de "Invoegen" > "Beeld" knop om de geconverteerde afbeelding te kiezen die moet worden ingevoegd uit je lokale map.

how to attach pdf file in excel

Deel 3. Invoegen PDF in Excel met Converteren

Bovendien is het converteren van PDF naar een Excel bestand een andere manier om PDF in Excel in te voegen met PDFelement.

Stap 1. Importeer de PDF

Open PDFelement en sleep een PDF bestand erheen of tik op de "Open Bestanden" knop.

attach pdf to excel

Stap 2. PDF naar Excel

Klik op de "Converteren" > "naar Excel" knop om je PDF document naar een Excel-bestand te converteren. Vervolgens kun je het geconverteerde Excel bestand openen om de inhoud te kopiëren en in een ander Excel bestand te plakken.

insert pdf file into excel

Deel 4. PDF Insluiten in Excel

Je kunt PDF insluiten in Excel via de Hyperlinkfunctie. Dit is een van de snelste methoden om de PDF bestanden in een Excel blad in te voegen via Excel zelf.

Microsoft Excel heeft een functie die velen niet kennen. Hiermee kun je een hyperlink naar een afbeelding toevoegen en de link helpt bij het openen van het bestand zodra je erop klikt. Voeg gewoon een afbeelding in Excel in en koppel deze vervolgens aan het PDF bestand dat je wilt importeren. Om het PDF bestand weer te geven, moet je op de foto met hyperlink klikken en de gemaakte keuze bevestigen. Hiermee hoef je geen software te downloaden.

Hier volgen de stappen die je moet volgen,

Stap 1. Open de spreadsheet die je wilt bewerken. In de 'Invoegen' tab moet je op de 'Beelden' optie klikken en een beeld in Excel toevoegen.

Stap 2. Rechterklik op de foto in Excel en kies 'Link'.

Stap 3. Nu moet je het PDF bestand selecteren en het aan de foto koppelen.

Om de link geldig te maken, moet je ervoor zorgen dat de Excel werkmap en het hyperlinkbestand op dezelfde locatie worden geplaatst, dit zorgt ervoor dat je link niet werkt.

how to embed pdf file in excel

Deel 5. PDF Importeren in Excel met Office 365

In Office 365 kun je PDF ook als afbeelding naar Excel importeren. Het is een van de snelste manieren om PDF bestanden in Excel bladen in te voegen.

Stap 1. Open het Excel bestand dat je wilt invoegen in de PDF.

Stap 2. Klik nu op 'Invoegen', 'Foto's en dan op 'Foto van Bestand'.

Stap 3. Zoek en dubbelklik op de PDF die je wilt toevoegen aan Excel.

Wanneer je inhoud uit een PDF bestand invoegt in een Excel blad, wordt het niet eenvoudiger dan dit. Bovendien kun je andere bestandsindelingen, zoals afbeeldingen, selecteren om in de Excel bestanden te plaatsen.

how to insert pdf file in excel

Deel 6. PDF's Bewerken voor/na een PDF Invoegen in Excel<

De bovenstaande stappen zijn de eenvoudigste manier om PDF als object in Excel in te voegen. Als je het PDF document echter wilt lezen of bewerken voordat je het in het Excel document invoegt, moet je een PDF bewerkingsprogramma op je computer hebben geïnstalleerd om de PDF bestanden te lezen en te bewerken voor of na het toevoegen van PDF aan Excel. Dit is de reden waarom PDFelement zo veel wordt gebruikt. Het kan je helpen bij het snel en gemakkelijk bekijken, annoteren, bewerken, maken en converteren van PDF documenten.

  • Het laat je PDF bestanden converteren naar andere formaten, inclusief Excel, Word, PowerPoint, HTML en Tekst, etc.
  • Je kunt niet alleen PDF-tekst bewerken, maar ook PDFafbeeldingen met zijn slimme bewerkingsmodi.
  • Met de gebruiksvriendelijke interface kun je PDFelement gebruiken zonder een steile leercurve.
  • De ingebedde OCR (Optical Character Recognition) functie laat je op afbeeldingen gebaseerde PDF's of gescande PDF's converteren naar doorzoekbare en bewerkbare tekstdocumenten.
  • Je kunt vanaf het begin PDF documenten maken, vanuit andere bestandsindelingen of zelfs vanaf webpagina's.
  • De batchprocesfunctie maakt het gemakkelijk om een ​​groot aantal documenten te verwerken.

Bewerk PDF Documenten met gemak

Als je een PDF document wilt annoteren of bewerken voor of na het invoegen in een Excel blad, moet PDFelement de eerste keuze zijn. Het biedt verschillende hulpmiddelen waarmee je aantekeningen kunt maken of opmerkingen kunt maken in het PDF document. Bovendien stelt het je ook in staat om PDF tekst makkelijk te bewerken .

how to add pdf file in excel

Excel Bijvoegen aan PDF

PDFelement stelt je ook in staat om een Excel document toe te voegen aan een PDF document als je gegevens in je PDF bestand wilt weergeven. Na het openen van een PDF document met PDFelement, kun je op "Opmerking" klikken.

can you insert a pdf into excel

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Hoe PDF Greatis Invoegen in Excel