Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

3 Stappen om PDF Makkelijk naar Paint te Converteren

author name

2022-06-15 16:22:10 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

Microsoft Paint is een eenvoudige grafische toepassing die op alle Windows apparaten wordt geleverd en waarschijnlijk een van de bekendste toepassingen is voor gebruikers over de hele wereld. In dit artikel leren we je hoe je PDF converteert naar Paint bestandsindelingen, zoals MSP, GIF, JPEG, PNG, TIFF, and BMP. PDFelement is de beste PDF to Paint converter met een enorm scala aan professionele tools waarmee je meerdere taken kunt uitvoeren, zoals het converteren, bewerken, combineren en organiseren van PDF bestanden zonder gedoe.

Hoe PDF naar Paint Converteren

Klik op onderstaande knop voor gratis download PDFelement op je computer.

Start PDFelement en sleep er een PDF document naar toe. Klik op de "Converteren">"naar Beeld" knop, je kunt een output formaat kiezen om PDF te converteren naar .png, .jpg, .bmp of .tiff, etc. Je kunt het geconverteerde beeldbestand bewerken met Paint.

Stap 1. Importeer PDF in PDFelement

De eerste stap is het downloaden en installeren van PDFelement. Start het op je computer en sleep een PDF bestand naar het programmavenster om het te openen. Je kunt ook op de knop "Bestanden Openen" klikken om naar het PDF bestand te bladeren dat je wilt opene.

convert pdf to paint

Stap 2. Converteer PDF naar Paint

Ga naar de "Converteren" tab en selecteer dan "naar Beeld."

pdf to paint converter

Stap 3. CKies een Output Formaat

In het nieuwe dialoogvak kun je kiezen voor JPG, TIFF, BMP, PNG of TIFF als output formaat in het "Opslaan als type" veld. Als je geavanceerde instellengen nodig hebt, kun je op de knop "Instellingen Converteren" klikken om toegang te krijgen tot meer instellingen. Klik vervolgens op de knop "Opslaan" om het proces te starten.

pdf to paint

Afgezien van de bovenstaande functies, heeft PDFelement ook een krachtige OCR functie, die ervoor zorgt dat tekens in gescande PDF-bestanden snel en gemakkelijk kunnen worden herkend, zodat je gescande documenten naadloos kunt bewerken. Het geeft je ook meer flexibiliteit en kracht, vooral als het gaat om het bewerken van PDF bestanden. Je kunt de tekst en afbeeldingen wijzigen, evenals de mogelijkheid om de pagina's van je PDF te wijzigen.


Video over Hoe PDF Converteren naar Paint

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > 3 Stappen om PDF Makkelijk naar Paint te Converteren