PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Microsoft Paint of kortweg Paint, is een eenvoudige grafische applicatie die is opgenomen in alle versies van Microsoft Windows en is waarschijnlijk een van de bekendste applicaties voor gebruikers over de hele wereld. In dit artikel ziet u de stappen voor het converteren van PDF naar de Paint bestandsindeling, zoals MSP, GIF, JPEG, PNG, TIFF en BMP.

Efficiënte PDF naar Paint Converter

Als u op zoek bent naar geweldige software om PDF bestanden om te zetten naar een formaat dat compatibel is met Paint, overweeg dan PDFelement. Het is software die vol zit met een enorm scala aan professionele hulpmiddelen waarmee u meerdere taken kunt uitvoeren, zoals het converteren, bewerken, combineren en organiseren van PDF bestanden zonder gedoe.

Afgezien van bovenstaande functies, heeft PDFelement een krachtige OCR functie, die ervoor zorgt dat tekens in gescande PDF bestanden snel en effectief kunnen worden herkend, zodat u de documenten vrij kunt bewerken. Het geeft u ook meer flexibiliteit en kracht, vooral als het gaat om het bewerken van de PDF bestanden. U kunt de tekst en afbeeldingen wijzigen, evenals de mogelijkheid om de pagina's van uw PDF aan te passen.

pdf naar paint

Hoe PDF naar Paint Converteren

PDFelement is een van de gemakkelijkste PDF converters. Het heeft een lage leercurve en iedereen kan het gebruiken zonder naar de kennisbank of handleiding te hoeven verwijzen.

Stap 1. Importeer PDF's in PDFelement

De eerste stap is het downloaden en installeren van PDFelement. Voer daarna het programma op uw computer uit. Vervolgens kunt u een PDF bestand slepen en laten vallen op het programmavenster om deze te openen. Of u kunt op de knop "Bestand openen" klikken om naar uw PDF bestand te bladeren om te openen.

converteer pdf naar paint

Stap 2. Kies Uitvoer Formaat

Ga naar het tabblad "Home" en kies "Converteren naar afbeelding" in de knop van "Naar anderen".

pdf naar paint converter

Stap 3. Converteer PDF Bestand naar Paint

In het nieuwe dialoogvenster kunt u JPG, TIFF, BMP, PNG of TIFF kiezen als uitvoerformaat in de optie "Opslaan als type". Als u geavanceerde instellingen nodig heeft, kunt u op de knop "Instellingen" klikken om meer instellingen te openen. Klik vervolgens op de knop "Start" om het proces uit te voeren.

pdf naar paint
Home > Hoe kan ik > Hoe PDF naar Paint Converteren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen