PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Vanwege de compatibiliteit van Word/Excel documenten kunt u een woordsjabloon maken met invulbare velden of het Excel platform gebruiken om binnen een korte periode een vulbaar formulier te maken. Kies het beste platform voor het ontwerpen van een effectieve invulbare PDF van Word voor een vlekkeloze activiteit.

PDFelement bestaat uit verbluffend aantrekkelijke functies om verschillende operaties op een optimale manier te verwerken. U hoeft geen speciale vaardigheden te hebben om dit hulpmiddel te gebruiken. U zult de taken eenvoudig kunnen voltooien. Het kan worden gebruikt om PDF bestsnden te bewerken net zoals een Word bestand. U kunt ook heel snel bestandsformaten converteren.

Naast deze functies kunt u dit geweldige hulpmiddel ook gebruiken om invulbare PDF formulieren te maken. Slechts een paar klikken zijn voldoende om interactieve invulbare PDF formulieren te maken. U kunt zonder moeite gegevens uit dit PDF formulier exporteren naar het Excel platform. Met PDFelement heeft u ook de volledige controle over PDF bestanden met ontelbare opties. U kunt aanmaken, bewerken en elke pagina in het bestand aanpassen met de fantastische hulpmiddelen die zijn meegeleverd in de gebruikersvriendelijke omgeving van PDFelement. Maak een zeer aanpasbaar PDF bestand met behulp van dit innovatieve hulpmiddel zonder enige kennis op het gebied van dit hulpmiddel om op een optimale manier te gebruiken.

maak vulbare pdf van word

Stappen om Vulbare PDF van Word/Excel te Maken

Stap 1. Converteer Word/Excel naar Normale PDF

Open het PDFelement hulpprogramma en selecteer in de home pagina het veld "Maak PDF" om te bladeren naar een word/excel bestand om te openen.

maak word sjabloon met vulbare velden

Stap 2. Wijzig Normale PDF naar Vulbare PDF

Het aangemaakte normale PDF bestand wordt direct in PDFelement geopend, u kunt de invulbare velden toevoegen door handmatig te klikken op het menu "Formulier" en klik op "Tekstveld toevoegen", "Toevoegen selectievakje" of andere knoppen naar uw behoeften om deze als een interactief formulier te maken. Sleep de velden naar de juiste plaats, klik er met de rechtermuisknop op om de eigenschappen, indien nodig, te wijzigen.

excel vulbaar formulier

Stap 3. Bewaar de Gemaakte Vulbare PDF

Nadat u de wijzigingen hebt ingesteld zoals u deze wilt, klikt u op de knop 'Formulierbewerking sluiten'. U kunt het formulier rechtstreeks invullen. Vervolgens kunt u naar het menu "Bestand" gaan om het bestand te "Bewaren". Dit zijn alle stappen die u moet nemen om een invulbare PDF te maken vanuit Word/Excel.

maak vulbare pdf van excel
Home > Hoe kan ik > How een Vulbare PDF maken van Word/Excel
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen