Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe een Invulbaar PDF van Word/Excel Aanmaken

author name

2022-06-15 16:22:10 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

Vanwege de compatibele aard van de Word/Excel documenten kun je ofwel invulbare PDF maken van Word of gebruik maken van het Excel platform om binnen een korte tijd een invulbare PDF van Excel te maken. Kies het beste platform om een effectieve invulbare PDF te ontwerpen van Word voor foutloze activiteit.

PDFelement bestaat uit verbluffend aantrekkelijke functies om verschillende bewerkingen op een optimale manier af te handelen. Je hoeft geen speciale vaardigheden te hebben om deze tool te gebruiken. Je kunt eenvoudig een invulbaar PDF formulier maken. Het kan worden gebruikt om PDF bestanden te bewerken die lijken op het Word-bestand. Je kunt de bestandsindelingen ook in een oogwenk converteren.

Stappen om een Invulbaar PDF te Maken van Word/Excel

Stap 1. Aanmaken Word/Excel naar Normaal PDF

Open de PDFelement tool en selecteer op de startpagina het vak "PDF maken" om door een Word/Excel bestand te bladeren dat je wilt openen.

create word template with fillable fields

Stap 2. Verander Normaal PDF naar Invulbaar PDF

Het aangemaakte normale PDF bestand wordt direct in PDFelement geopend en je kunt de invulbare velden handmatig toevoegen door op het menu "Formulier" te klikken en op "Tekstveld Toevoegen", "Aanvinkvakje Toevoegen" of andere knoppen te klikken, afhankelijk van je behoeften als een interactieve vorm. Sleep om de velden naar de juiste plaats te verplaatsen, klik er met de rechtermuisknop op om de eigenschappen indien nodig te wijzigen.

excel fillable form

Stap 3. Invullen en Opslaan van het Aangemaakte Invulbaar PDF

Nadat je de wijzigingen naar wens hebt ingesteld, klik je op de schakelknop "Voorbeeld", je kunt het formulier direct gaan invullen.

create fillable pdf from excel

Vervolgens kun je naar het menu "Bestand" gaan om het bestand te "opslaan". Dit zijn alle stappen die je moet nemen om een ​​invulbare PDF te maken vanuit Word/Excel.

create fillable pdf from excel

Naast deze functies kun je deze geweldige tool ook gebruiken om invulbare PDF formulieren aante maken. Een paar klikken zijn voldoende om interactive PDF invulbare formulieren te maken. Je kunt data ophalen van PDF naar Excel zonder veel moeite. PDFelement stelt je ook in staat om volledige controle te krijgen over de PDF bestanden met ontelbare opties. Je kunt elke pagina in het bestand maken, bewerken en wijzigen met behulp van de fantastische bedieningselementen in de gebruiksvriendelijke omgeving van PDFelement. Bouw een zeer aanpasbaar PDF bestand met behulp van deze innovatieve tool zonder enige voorkennis met betrekking tot dit gebied te verwerven om deze tool op een optimale manier te gebruiken.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Hoe een Invulbaar PDF van Word/Excel Aanmaken