PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Er zijn vele redenen waarom iemand wat tekst of de gehele tekst uit een PDF bestand wil verwijderen. Bijvoorbeeld; als je een overzicht hebt gemaakt en bewaart in PDF formaat, kun je geen wijzigingen aanbrengen met het vertrouwde Microsoft Word of een PDF reader op je computer. Geen probleem, hier is PDFelement voor je om tekst uit een PDF te verwijderen.

PDFelement is niet alleen een eenvoudige PDF editor, maar ook een programma dat PDF's kan maken en converteren. Met deze geweldige PDF tekst verwijderaar kunt u eenvoudig nieuwe tekst toevoegen aan uw PDF bestand, de bestaande tekst verwijderen of de tekst vervangen door nieuwe tekst. U kunt ook de grootte, het lettertype en de uitlijning van de nieuwe tekst aanpassen. Bovendien kunt u alle afbeeldingen uit het PDF bestand in één keer eruit halen of de grootte van de afbeeldingen in het PDF-bestand aanpassen of de afbeeldingen roteren.

Met de krachtige functie voor het maken van formulieren kunt u eenvoudig nieuwe formulieren aanmaken met behulp van het tekstvak, de opsommingstekens, het vervolgkeuzemenu en het keuzerondje. U kunt echter ook de belangrijke en vertrouwelijke documenten ondertekenen en deze beschermen met een wachtwoord in uw PDF bestand. Met de OCR functie kunt u de afbeeldingen in het PDF bestand en de gescande tekst automatisch omzetten in een bewerkbaar document.


De Stappen om Tekst te Verwijderen in een PDF

Download de nieuwste versie van PDFelement en het proces om het programma te installeren is zeer eenvoudig. Er is geen gecompliceerde installatiewizard, het enige wat u hoeft te doen is één keer klikken en het zal automatisch op uw computer worden geïnstalleerd.

Stap 1. Open PDF Bestand

Open het desbetreffende PDF bestand waaruit u de tekst wilt verwijderen. Klik in het startvenster op de "Bestand Openen" knop onderaan en selecteer het PDF bestand dat u wilt bewerken. Als u al eerder een PDF bestand hebt gebruikt, kunt u het bestand selecteren uit de lijst met recente bestanden.

verwijder tekst in pdf

Stap 2. Verwijder Tekst in PDF

Klik op het "Bewerken" tabblad en schakel daarna de wijzig tekst functie in. Klik dan op het tekstblok en begin met verwijderen. U kunt zowel de "Backspace" toets als de "Delete" knop op uw toetsenbord gebruiken.

Als u reeds eerder tekst hebt verwijderd in een PDF bestand, kunt u dit terugkrijgen door het UNDO commando (Ctrl + Z) via uw toetsenbord.

hoe tekst verwijderen in een pdf

Stap 3. Bewaar PDF na Bewerken

Na het maken van alle belangrijke wijzigingen, is een andere belangrijke stap het opslaan van het PDF bestand op uw computer. Klik op het tabblad "Bestand" in het menu aan de bovenkant en klik op de "Opslaan" knop om het PDFbestand te bewaren.

verwijder pdf tekst
Home > Hoe kan ik > Hoe in twee Twee Klikken Tekst Verwijderen in PDF
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen