PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Het is waar dat het PDF formaat een veilige manier is om data op te slaan omdat het onbevoegde mensen ervan weerhoudt om eenvoudig toegang tot de documenten te krijgen. Dus wat gebeurt er met mensen die willen tekenen in een PDF bestand? Geen zorgen, dit artikel geeft u stap voor stap instructies over PDFelement om eenvoudig in een PDF te tekenen.

PDFelement is de beste PDF tekenaar waar u naar op zoek bent om te tekenen in PDF bestanden. Met vele functies waarmee het mogelijk is om eenvoudig en plezierig een PDF bestand te bewerken, bent u ervan verzekert dat uw document intact blijft ondanks de wijzigingen die u heeft doorgevoerd. Het geeft u vele bewerkingsopties zoals bijsnijden, plakken, kopiëren, toevoegen en verwijderen van tekst, afbeeldingen en pagina's . Met behulp van de OCR functie kunt u zelfs een gescand document omzetten in een PDF formaat dat in een paar stappen kan worden bewerkt.

tekenen in een pdf

Als u een PDF document wilt aanmaken of converteren, zal PDFelement u helpen met het eenvoudig wijzigen van het formaat van PDF naar andere bestandstypen zonder de originele layout of opmaak te verliezen. De formulier functie in deze applicatie maakt het mogelijk om eenvoudig en efficiënt formulieren te maken, bewerken en vullen.


Hoe te Tekenen in een PDF Document

Stap 1. Open de PDF met PDFelement

Open dit tekengereedschap, klik dan op de "Open Bestand" knop in het venster linksonder om het bestand waarin u wilt tekenen te openen.

pdf tekenen

Stap 2. Teken in een PDF

Klik op het "Opmerking" tabblad in het bovenste menu. Als u eenmaal klikt op "Opmerking", ziet u allemaal teken iconen zoals gum, penseel, verbonden lijnen, tekstballon, enz. In de teken inconen, klikt u op degene die u wilt gebruiken om te tekenen. Bijvoorbeeld het "Penseel" en beweeg uw muis naar het gebied waar u wilt tekenen. U kunt de gum gebruiken om fouten weg te gummen. Als u eenmaal tevreden bent over uw werk, kunt u dit bewaren.

hoe te tekenen in een pdf
Home > Hoe kan ik > Hoe te Tekenen in PDF Bestanden in Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen