PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

"Weet iemand hoe u de oriëntatie van een PDF pagina kunt wijzigen van Liggend naar Staand? Ik heb geprobeerd de oriëntatie naar Staand te wijzigen, om erachter te komen dat ik het hele PDF bestand heb veranderd. Enig idee?" Zoals we weten, kan Adobe Reader X alleen de PDF oriëntatie voor lezen wijzigen. Als u Adobe Reader afsluit, zult u zien dat de veranderingen niet bewaard zijn. Geen zorgen, de volgende informatie gaat over hoe PDFelement te gebruiken om PDF oriëntatie gemakkelijk te wijzigen van liggend naar staand.

PDFelement is het beste gereedschap in de markt om PDF oriëntatie wijzigen van liggend naar staand. Met de meest voordelige prijs, kunt u dezelfde vollegdige functie krijgen als Adobe Acrobat DC. Anders dan andere PDF Bewerkers, heeft PDFelement een eenvoudige interface zodat u binnen een paar minuten leert hoe u het moet gebruiken.

verander pdf orientatie

U kunt PDF bestanden makkelijk maken, converteren, bewerken, OCR, annoteren. Daarnaast zijn PDFelement voor Windows en PDFelement voor Mac beiden beschikbaar. Voor Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP, en Windows Vista PC gebruikers, download alstublieft de Windows versie. Voor Mac gebruikers, kies alstublieft de Mac versie. Installeer de app op uw computer.


Hoe PDF oriëntatie van Liggend naar Staand wijzigen

Stap 1. Open een PDF om Oriëntatie te Veranderen

Start PDFelement en open het PDF bestand waarvan u de oriëntatie wilt wijzigen. U kunt gewoon op de "Open Bestand..." knop in de algemene interface klikken.

U kunt ook naar het "Bestand" tabblad gaan en daar op de "Open" optie klikken. Of u kunt op het open snelkoppeling icoon klikken.

Wijzig PDF Oriëntatie

Stap 2. Selecteer "Pagina" Menu om te "Roteren"

Klik "Pagina's" en klik met rechts op de pagina('s) die uw wilt roteren. Kies "Roteer Pagina", daarna ziet u het Roteer Pagina instellingen venster.

Wijzig PDF Oriëntatie

Stap 3. Exporteer PDF van Liggend naar Staand

In het instellingen venster, kunt u de richting selecteren, welke pagina('s) en paginabereik(en). Klik daarna op "OK" om de instellingen te bewaren. Op het moment dat u bewaart om een PDF bestand te roteren, heeft u de PDF oriëntatie gewijzigd. Bewaar het PDF bestand. U heeft nu de PDF oriëntatie van liggend naar staand succesvol gewijzigd.

Wijzig PDF Oriëntatie

Tips: Waarom de Meeste PDF's Nog Steeds in Staande oriëntatie zijn?

In het dagelijks leven en werk, zijn PDF eBooks, handleidingen voor software en hardware, projecten of al het andere dat duidelijk bedoeld is om alleen maar via het scherm te bekijken, meestal in verticale oriëntatie. Alleen op deze manier zijn gebruikers in staat de hele inhoud op het scherm te bekijken zonder de PDF te hoeven vergroten.

En PDF documenten zijn over het algemeen gegenereerd vanuit Word documenten of bestanden uit InDesign, die de staande oriëntatie hebben. Als laatste, is het de gewoonte van mensen geworden om bestanden in staande oriëntatie te lezen in plaats van in liggende oriëntatie. Ik durf te wedden dat u geen stukjes van kranten in liggende oriëntatie wilt lezen, omdat deze oriëntatie u visuele druk zou kunnen geven.

Home > Hoe kan ik > Hoe PDF Oriëntatie van Liggend naar Portret Wijzigen
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen