PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Draaien van een pagina speciaal met de Microsoft®Word orientatiebalk optie kan lastig zijn, omdat het hele document waarschijnlijk door de selectie wordt beïnvloed. Je kunt de pagina in Word echter op een andere manier draaien. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om in Word van een enkele pagina te roteren via het dialoogvenster voor het instellen van de pagina. Pagina draaien in Word zou geen uitdaging moeten zijn als je de tijd hebt genomen om de stappen te lezen.

Hoe een Pagina Draaien in Word

Zoals al vermeld, kun je een pagina in Word eenvoudig draaien via Pagina-instelling in het programma. Het is een eenvoudig proces en vereist slechts enkele stappen om dit te doen. Hier volgen de stappen:

  1. Open je Microsoft® Word document.
  2. Markeer de pagina die je wilt draaien. Merk op dat als iets niet is gemarkeerd, dit betekent dat er niets wordt weergegeven in het dialoogvenster "Pagina Instelling".
  3. Open het dialoogvenster door te klikken op de kleine pijl rechts onderaan de groep "Pagina Instelling" die beschikbaar is op het tabblad "Pagina Indeling".
  4. ho een pagina draaien in word
  5. Selecteer "Liggend" of "Staand" op het tabblad Marge in het oriëntatiegedeelte om de pagina te laten roteren.
  6. Klik op het vervolgkeuzemenu "Toepassen op" en klik op "Geselecteerde Tekst"..
  7. Klik op "OK" en en de rotatie zal worden toegepast op de pagina waar de tekst is geselecteerd.
draaien pagina in word

Voordelen van het PDF Document

Het gebruik van PDF wordt toegeschreven aan verschillende functies en voordelen. PDF bestanden zijn nu het populairste bestandstype geworden dat wordt gebruikt voor het verzenden, uploaden en downloaden van bestanden via internet en elders. De toename van de populariteit is misschien verrassend voor sommige mensen, maar het is niet voor mensen die PDF het gebruiken omdat ze de voordelen kennen. Ten eerste is PDF onafhankelijk van software, hardware of zelfs besturingssysteem omdat ze door alle systemen kunnen worden gelezen, ze hebben een optimaal formaat en dit betekent dat ze klein kunnen zijn zonder kwaliteit te verliezen en verder zijn ze goed beveiligd omdat ze niet kunnen worden bewerkt door wie dan ook.

Veel particulieren en kleine bedrijven keke uit naar de dag dat een betaalbare PDF bewerkingstool hen een totaaloplossing voor PDF kon bieden. Gezien het feit dat vóór de komst van PDFelement PDF gebruikers heen en weer werden gesleurd tussen het gebruik van de altijd dure beschikbare bewerkingstools en de gratis online tools die echt te verwaarlozen zijn door het gebrek aan serieuze functies en zo hun tijd verspilden.

Het goede nieuws is dat PDFelement er nu is. De nieuwe mogelijkheden omvatten de bewerkingsworkflows en functies voor het maken en verwerken van formulieren. Met PDFelement beschikt je nu over slimmere, snellere tekstbewerkingsmogelijkheden die je niet in eerdere versies aantrof. Het platform is zo eenvoudig dat gebruikers nu elk document kunnen bewerken zoals in Microsoft ® Word en dit geldt voor zowel het Mac- als het Windows-platform.

hoe een word document draaien

Flexibele bewerkingsfuncties: bewerk elk document, paragraaf voor paragraaf, artikel voor artikel. Toevoegen en verwijderen van inhoud, afbeeldingen, koppelingen naar een document, aanpassen van het zichtbare paginagebied, toevoegen van een watermerk en bewerk van de achtergrond zoals je dat wilt. Al deze taken zijn gewoon makkelijk met het PDFelement omdat je geen extra kennis nodig hebt om er perfect gebruik van te maken. Het platform is eenvoudig te navigeren met de knoppen Selecteren, Hand en Bewerken linksboven op het platform.

Andere mogelijkheden van PDFelement zijn:

  • Gemak om Invulbare PDF Formulieren te Maken - Verandert met één klik niet-invulbare formulieren gemaakt in Word, Excel, etc. in een invulbaar PDF document.
  • Exporteren van Data van Gesande PDF's- Converteert een papieren document in Office vriendelijke bestanden met de geavanceerde OCR technologie.
  • Exporteren van Formulier Data naar Excel- Binnen seconden kun je PDF formuliergegevens uitpakken naar Excel blad.

Om het allemaal te bekronen, kun je PDFelement zowel in Windows als Mac uitproberen voordat je je zuurverdiende geld vastlegt. Maar vergis je niet, je zult na de test "Opgewonden" zijn en je zult PDFelement zeker willen hebben. Uiteindelijk levert PDFelement functies op pro-niveau die je veel geld hadden gekost met andere bewerkers. Lees meer over hoe te doen artikelen van PDFelement hier.


Hoe Pagina's Draaien in PDF

Stap 1: Open een PDF

Open een PDF in PDFelement met de "Open Bestand..." knop of sleep een bestand om het te openen.

draaien in word

Stap 2: Draaien van Pagina's in PDF

Ga naar het "Pagina" menu en selecteer de pagina's die je wilt draaien en kies vervolgens de draairichting door te klikken op het pictogram met de naam "Een of meer pagina's naar links draaien" of "Een of meer pagina's naar rechts draaien". Je kunt ook met de rechtermuisknop op de pagina klikken die moet worden gedraaid en "Pagina Draaien" kiezen.

draaien word document

Stap 3: Opslaan Gedraaide Pagina's

Sla de wijzigingen op door te klikken op "Bestand" en vervolgens op "Opslaan" of "Opslaan als".

hoe draaien in word
Home > Hoe kan ik > Hoe Pagina in Word Draaien
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen