PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

De belangrijkste reden waarom veel mensen de voorkeur geven aan het gebruik van een PDF bij het delen van documenten, is omdat dit de beste manier is om ervoor te zorgen dat de integriteit van een document tijdens het delen behouden blijft. Maar wat moet u doen als u de tekstkleur in een PDF wilt wijzigen? U bereikt een goed resultaat met PDFelement.

PDFelement is een effectieve PDF bewerking oplossing. Gebruikers kunnen mooie, opgemaakte PDF documenten maken met de eenvoudig te gebruiken interface zonder de vertrouwelijkheid van de documenten in gevaar te brengen. Het ondersteunt eenvoudig het maken, lezen, bewerken en annoteren van PDF bestanden, maakt het ook mogelijk om PDF pagina's toe te voegen, te verwijderen, samen te voegen en te annoteren en op afbeeldingen gebaseerde gescande PDF tot bewerkbare tekst te converteren met behulp van de OCR functie.


Hoe de Kleur Wijzigen van PDF Tekst

Stap 1. Importeer een PDF

Open het besproken PDF document in PDFelement. U kunt klikken op de "Bestand openen" knop in het startscherm. Hierdoor wordt het venster van de bestandsbrowser geopend, zodat u naar het bestand kunt bladeren. U kunt ook met de rechtermuisknop op het PDF bestand klikken en het vervolg keuzemenu openen - klik vervolgens op de optie "Openen met" en kies "PDFelement" uit de lijst.

wijzig tekst kleur in pdf

Stap 2. Wijzig PDF Lettertype Kleur

U kunt de kleur van de tekst wijzigen door het tabblad "Bewerken" te openen. Markeer de tekst waarvan u de kleur wilt wijzigen.

Wijzig lettertype kleur pdf
Home > Hoe kan ik > Hoe Tekstkleur in PDF Wijzigen voor Windows
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen