Top

Hoe gemakkelijk de tekstkleur veranderen in een PDF voor Windows

author name

2022-06-17 17:42:51 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

Hoe verandert u de kleur van het lettertype in een PDF? Soms kan het moeilijk zijn zonder een handig hulpmiddel. Hier geven we u twee eenvoudige methodes om de tekstkleur in een PDF te veranderen met PDFelement.

ekstkleur in een PDF wijzigen

Na het openen van een PDF-bestand in PDFelement, klikt u op de knop Bewerken en selecteert u de tekst, waarna de eigenschappen opties zullen verschijnen. Kies de gewenste letterkleur.

Stap 1. Open een PDF

Nadat u PDFelement hebt gestart, klikt u op het vakje PDF Openen om te bladeren en het PDF-bestand te selecteren dat u wilt openen.

change text color in pdf

Stap 2. Tekstkleur in een PDF wijzigen

Klik op de optie Bewerken in de bovenste menubalk en dan wordt de bewerkingsmodus ingeschakeld. Klik nu met de rechtermuisknop om de tekst te selecteren die u wilt wijzigen en selecteer vervolgens Eigenschappen in het menu. In het rechterpaneel kunt u de kleur kiezen die u in de PDF wilt wijzigen.

change font color in pdf

Hoe de tekstkleur in een PDF veranderen

Stap 1. Importeer een PDF

U kunt klikken op de knop Bestand openen in het beginvenster. Dit zal het bestandsbrowser-venster openen zodat u het bestand kunt zoeken. U kunt ook met de rechtermuisknop op het PDF-bestand klikken om het keuzemenu te openen - klik dan op de optie Openen Met en kies PDFelement uit de lijst.

how to change text color in pdf

Stap 2. Open het Eigenschappenpaneel

Als de tekst die u wilt wijzigen is toegevoegd door een tekstvak of een typemachine, dan kunt u op de knop Selecteren klikken om de selectiemodus in te schakelen, klik met de rechtermuisknop op het tekstvak om Eigenschappen te kiezen, waarna het rechterpaneel wordt geopend.

how to change font color in pdf

Stap 3. Letterkleur in een PDF wijzigen

Klik op de Kleur-optie in het Lettertype menu om te veranderen. Dit zijn de stappen om de kleur van het lettertype in een PDF te veranderen.

adobe acrobat change text color

Video over hoe de tekstkleur in een PDF te veranderen

PDFelement is een effectieve PDF-bewerkingsoplossing. Gebruikers kunnen prachtige PDF-documenten maken via de gebruiksvriendelijke interface zonder afbreuk te doen aan de vertrouwelijkheid van de documenten. Het ondersteunt het gemakkelijk maken, lezen, bewerken en annoteren van PDF-documenten, en maakt het ook mogelijk PDF-pagina's te kunnen toevoegen, verwijderen, roteren, bijsnijden, splitsen en samenvoegen en het omzetten van een gescande PDF in een bewerkbaar bestand met behulp van de OCR-functie.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Hoe gemakkelijk de tekstkleur veranderen in een PDF voor Windows