PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

De meeste applicaties op computers en draagbare apparaten voegen een soort persoonlijke informatie toe aan documenten en afbeeldingen bij het maken of wijzigen. Dit is wat over het algemeen metadata wordt genoemd. Afbeeldingen en documenten in formaten zoals PDF bevatten meestal informatie die uw naam, e-mailadres, adres en het onderwerp, de aanmaak- en wijzigingsdatum van het betreffende bestand kan bevatten. Wat moet u doen als u de PDF metadata wilt bewerken? Wij introduceren u de beste PDF metadata editor - PDFelement voor u om PDF metadata of eigenschappen te bewerken.

Het gereedschap dat u gebruikt om PDF metadata te bewerken, is afhankelijk van persoonlijke voorkeur. PDFelement is een gratis bewerker en viewer voor pdf metadata waarmee u uw PDF metadata en een heleboel andere dingen kunt beheren. Het is voorzien van een eenvoudig ontwerp, een gebruikersvriendelijke interface en functionele functies die eenvoudig toegankelijk zijn voor niet technische mensen.

bewerk pdf metadata of eigenschappen

PDFelement is een applicatie die hoofdzakelijk gebruikt wordt om PDF documenten te bewerken, net zoals u zou doen met Adobe® Acrobat®. En met de ingebouwde OCR, kunnen zelfs op afbeelding gebaseerde PDF's eenvoudig worden bewerkt. Met PDFelement is conversie tussen documenten eenvoudig en duidelijk. U kunt PDF's converteren van of naar verschillende document- en afbeeldingsformaten, zoals Word, Excel, PPT, JPG, PNG en nog meer. Met PDFelement zijn er vrijwel geen grenzen aan hoeveel u uw bestanden kunt aanpassen.


Hoe PDF Metadata Bewerken

Stap 1. Open PDF met PDFelement

Start het hulpprogramma voor PDF metagegevensbeheer op uw computer. Klik op de knop "Bestand openen" om de PDF die u wilt bewerken te importeren. U kunt ook door uw computer bladeren en het PDF bestand zoeken dat u wilt bewerken. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Bewerken met PDFelement 6 Pro" om het bestand rechtstreeks vanaf uw computer te openen.

bewerk pdf metadata

Stap 2. Bewerk Metadata in PDF

Nadat u uw bestand hebt geselecteerd en geüpload, klikt u op de knop "Bestand" linksboven in de menubalk en selecteert u "Eigenschappen" om het document eigenschappen veld te openen. Hier kunt u de titel, het onderwerp en de trefwoorden bewerken die u wilt identificeren met uw document. U kunt ook PDF metadata en eigenschappen toevoegen of ze uit het document verwijderen onder het gedeelte Verwante Personen in het eigenschappen veld.

wijzig pdf metadata

Stap 3. Bewaar de Bewerkte PDF

Zodra u klaar bent met het bewerken van de metagegevens, slaat u het document op om de wijzigingen in het document vast te leggen door op "Opslaan als" te klikken onder het tabblad "Bestand". Zo eenvoudig is het om de aan uw document gekoppelde metagegevens te bewerken. Nadat de wijzigingen zijn doorgevoerd, maakt u gebruik van de talrijke functies van de applicatie om PDF metadata verder te bewerken.

bewerk metadata pdf
Home > Hoe kan ik > Bewerk Eenvoudig Metadata of Eigenschappen in PDF
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen