PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Er zijn talloze manieren om PDF gratis te splitsen met behulp van gratis software of online programma's. Maar u moet ook op de hoogte zijn van deze veiligheidsproblemen als u om vertrouwelijkheid geeft. Aangezien verschillende PDF-splitters worden gebruikt als een normale manier om documenten te splitsen, laat dit artikel u de prestaties van verschillende gratis PDF-splitters zien, inclusief de beste PDF-splitter - PDFelement .

PDFelement is in deze zin een programma dat is toegesneden op het samenstellen van alle noodzakelijke en standaardhulpmiddelen die te maken hebben met PDF. Met behulp van dit programma kan de gebruiker PDF-pagina's in enkele seconden splitsen en samenvoegen, en bestaande bestanden bewerken, nieuw maken van andere bestanden, documenten bekijken en deze converteren naar verschillende andere indelingen. Bovendien kunt u het gebruiken als een tool om documenten te ondertekenen en te valideren.

splitsen pdf

Belangrijkste kenmerken

 • Leuke interface, gebruiksvriendelijk.
 • Bewerk PDF-formulieren, afbeeldingen en pagina's naar behoefte.
 • Inclusief annotatie- en bewerkingstools om uw werk met PDF-documenten te vergemakkelijken
 • Combineer twee of meer PDF-bestanden of split een groot bestand

Hoe splitsen PDF beste splitter

PDFelement is de beste tool voor het splitsen van een PDF in meerdere pagina's, het maakt splitsen erg gemakkelijk en betrouwbaar. U kunt dit eenvoudig doen door de onderstaande stappen te volgen.

Stap 1. Open het specifieke PDF-bestand in PDFelement

Start PDFelement. U kunt PDF-bestanden openen om te splitsen door op de knop "Bestand openen" te klikken en deze te bladeren vanuit de lokale mappen. De eenvoudige manier om de bestanden te openen is door deze naar het programma te slepen en neer te zetten.

desktop pdf splitter

Stap 2. Ga naar het Pagina-menu

In het menu "Pagina" ziet u een groep knoppen die alle doelen voor het bewerken van PDF-pagina's bevatten, inclusief PDF-extract, PDF-pagina's verwijderen, de paginaweergave roteren en PDF-documenten vervangen. Klik op de knop "Splitsen".

gratis pdf splitsen

Stap 3. Splits een PDF

Een nieuw venster verschijnt; hier kunt u de paginanummers of het paginabereik selecteren om te splitsen. Nadat je selectie klaar is, klik je op "OK" om de bewerkingen te voltooien. U zult zien dat de nieuwe PDF-bestanden worden opgeslagen in de uitvoermap.

best pdf splitter

Andere gratis PDF Splitter om PDF te splitsen

1. Estelar PDF Splitter

Estelar PDF Splitter is een sterk ontwikkeld hulpprogramma dat speciaal is ontworpen om PDF gratis te splitsen. Er zijn drie manieren om een PDF-bestand te splitsen, ten eerste kunt u een PDF-document in meerdere delen splitsen, ten tweede kunt u PDF-paginanummers splitsen en ten derde kunt u een paginabereik van een groot PDF-bestand extraheren. U kunt ook de optie slepen en neerzetten gebruiken om PDF-bestanden te splitsen met behulp van deze freeware tool.

Voordelen:

 • Bekijk PDF-bestanden in de weergavemodus
 • Bewerk PDF-tekst, afbeeldingen en pagina's zoals u wilt
 • Tools zoals opmaak van PDF-bestanden, markeren, doorhalen of onderstrepen van tekst
 • Combineer twee of meer PDF-bestanden of split een groot bestand

Nadelen:

 • Vereist extra OCR-plug-in voor eenvoudig scannen van PDF-bestanden
 Gratis pdf splitter

2. 4Videosoft PDF Splitter

4Videosoft PDF Splitter is een gesplitste PDF-freeware die u kan helpen om het zeer eenvoudig te maken een PDF-bestand in meerdere afzonderlijke pagina's te splitsen. Er zijn veel verschillende methoden om PDF-bestanden te splitsen. Het omvat split door het aantal pagina's, opsplitsing per bladwijzer en het splitsen van een specifiek paginabereik. Ze beweren dat het een ultra-initiële interface heeft om ervoor te zorgen dat het splitsen in slechts enkele stappen kan worden gedaan.

Voordelen:

 • Makkelijk te gebruiken
 • De nieuwste versie heeft veel nieuwe functies

Nadelen:

 • Kleine afmetingen voor gebruikersinterface
 • Alleen compatibel met Windows-systeem
Split PDF Freeware

3. 7-PDF Split and Merge

7-PDF Splitsen en samenvoegen is een gesplitste PDF-freeware die kan worden gebruikt om PDF samen te voegen en te splitsen in meerdere bestanden. Het splitst PDF-documenten in een gemakkelijk en snel proces. Met wachtwoord beveiligde bestanden kunnen eenvoudig in PDF-bestanden worden gesplitst. De ontwikkelaars beweren dat het 3 keer sneller is dan andere vergelijkbare software. U kunt een draagbare versie van deze software gebruiken die overal mee naartoe te nemen is om een PDF-bestand te splitsen.

Voordelen:

 • Deze gesplitste PDF-vrije software kan 30 dagen worden gebruikt.
 • Goed ontworpen gebruikersinterface.

Nadelen:

 • Geen gratis proefversie.
 • Sommige van de opties zorgen voor verwarring voor de gebruikers om het PDF-bestand in meerdere bestanden te splitsen.
 • Alleen compatibel met Windows-systeem
 Freeware voor gesplitste PDF

4. Kvisoft PDF Splitter

Dit online programma helpt om PDF-bestanden gratis te splitsen. Het is eenvoudig en kan overal worden gebruikt als u een internetverbinding hebt. U kunt PDF-bestanden splitsen zoals u wilt met minimale extra functies om uw PDF-uitvoerbestanden aan te passen. Het compressieniveau van de uitvoer kan worden aangepast en heeft ook de functie voor batchverwerking. U kunt ook PDF-bestanden samenvoegen met deze online tool en de PDF-pagina's na de conversie nemen niet af.

Voordelen:

 • De kwaliteit van de uitvoer neemt niet af
 • Gratis programma
 • De gebruikersinterface is gemakkelijk te begrijpen

Nadelen:

 • Er is geen extra functie behalve splitsen en samenvoegen
 • Crash gebeurt vaak bij het splitsen van meerdere PDF-bestanden
 split pdf freeware

5. PDFSplit

Het online programma PDFSplit is een ander online hulpmiddel om PDF gratis te splitsen. Het heeft slepen en neerzetten waar de gebruikers het PDF-bestand kunnen verslepen om het in pagina's te splitsen. Als u PDF-documenten hebt geüpload in Google Drive en Dropbox, kunt u deze eenvoudig splitsen door de link van de bestanden te plakken. Het stelt gebruikers ook in staat om PDF-bestanden te extraheren na het uploaden en u kunt namen opgeven voor de pagina's die moeten worden gesplitst. Het biedt ook veel andere diensten, zoals het converteren, samenvoegen en comprimeren van PDF-bestanden.

Voordelen:

 • Bestanden die zijn geüpload in Google Drive en Dropbox, kunnen hier rechtstreeks worden geconverteerd
 • Het online programma is gratis te gebruiken
 • Het heeft een gebruikersvriendelijke interface om PDF-bestanden te splitsen

Nadelen:

 • No desktop version for this online tool
 • Crash happens often when splitting multiple PDF files
pdf splitter free

6. Small PDF

De Small PDF is een online tool om PDF-bestanden te splitsen zonder software te gebruiken. U kunt het PDF-bestand dat u wilt splitsen slepen en neerzetten. Druk nu op de knop Splitsen nadat u de specifieke pagina's hebt ingesteld die nodig zijn voor het splitsen. Het biedt een functie om bestanden rechtstreeks van Google Drive en Dropbox te uploaden. Er zijn veel bewerkingen die kunnen worden uitgevoerd met behulp van deze online tool om PDF-bestanden te converteren en samen te voegen.

Voordelen:

 • Directe splitsing van PDF van Google Drive en Dropbox
 • Het is een combinatie van een splitter en een converter

Nadelen:

 • Ook dit kan soms bepaalde PDF-bestanden niet splitsen
 • Het heeft ook problemen bij het converteren van met een wachtwoord beveiligde PDF-bestanden
pdf splitter freeware

7. iLovePDF

iLovePDF online tool is ontworpen om veel functies uit te voeren. Het splitsen van een PDF-bestand kan betrouwbaar zijn met behulp van deze online applicatie omdat het veel extra opties voor aanpassing heeft. Nadat u de bestanden hebt neergezet, hoeft u alleen maar de pagina's te selecteren die u wilt extraheren. Nadat u op PDF splitsen hebt gedrukt, wordt een PDF in meerdere bestanden gescheiden en is deze beschikbaar voor het volgende uur. Er wordt een link gegenereerd nadat de bestanden zijn gesplitst, u kunt ze direct delen door de koppeling te kopiëren.

Voordelen:

 • Deze online tool is gratis te gebruiken
 • Softwareversie van deze online tool is ook beschikbaar

Nadelen:

 • De beschikbare functies zijn niet erg geavanceerd.
splitter freeware online

8. FoxyUtils SplitPDF

FoxyUtils SplitPDF is een online tool waarmee u PDF-bestanden kunt splitsen door alleen naar de website te bladeren. Gewoon slepen en neerzetten van het PDF-bestand, selecteer de pagina's en druk op split PDF. Het kan consequent veel PDF-bestanden in één keer splitsen. Het vereist geen software en registratie om PDF te splitsen met behulp van deze online tool. Het stelt gebruikers ook in staat om PDF-bestanden direct te uploaden van Google Drive en Dropbox.

Voordelen:

 • Ondersteunt Google Drive en Dropbox
 • Het presteert ook als een converter

Nadelen:

 • Deze online tool is niet beschikbaar als software
 • Aanmelden vereist voor het splitsen van grote bestanden
splitter freeware online

Meer vrije manieren om PDF te splitsen

1. Maak gebruik van Google Chrome om PDF-documenten te splitsen

Google Chrome kan u meer van dienst zijn dan een verkenner. U kunt Google Chrome ook gebruiken om het PDF-document te splitsen dat is gevonden via de webbron. Klinkt ingewikkeld? Helemaal niet! Het is heel gemakkelijk en ook eenvoudig. De volgende stapsgewijze handleiding laat zien hoe u een PDF-document splitst met behulp van Google Chrome.

Split PDF Chrome

Stap 1: Installeer Google Chrome als je dit nog niet hebt. Je kunt het downloaden op de Google-website.

Stap 2: Open het PDF-bestand dat u wilt splitsen in Google Chrome. Een van de beste manieren om dit te doen, is door het PDF-bestand naar een open chroomvenster te slepen.

Stap 3: Klik op de knop "Afdrukken". Merk op dat de knop "Afdrukken" zich in de rij knoppen bevindt die normaal wordt weergegeven wanneer de muis wordt verplaatst naar de rechter benedenhoek van het Chrome-venster.

Stap 4: Klik op de knop "Wijzigen" onder de printer. Selecteer op dit moment de optie "Opslaan als PDF" in het gedeelte "Lokale bestemming".

Stap 5: Stel het aantal pagina's in dat vereist is voor het nieuwe document. Klik op de knop "Opslaan" en geef het bestand een naam.


2. Hoe een PDF te splitsen met Voorvertoning

Voor een mac-gebruiker kan een gesplitst PDF-bestand vrij eenvoudig zijn met de ingebouwde Preview van de applicatie. Het wordt geleverd met alle Mac-computers en vereist geen extra software om te werken. Voorvertoning splitst de PDF-bestanden door een enkele pagina van dat bestand uit te pakken en het vervolgens op te slaan als zijn eigen pdf-bestand. Laten we de volgende instructies bekijken voor het splitsen van een PDF in Voorvertoning.

Split pdf

Step 1: Open het PDF-bestand in Voorvertoning. Merk op dat als uw PDF-bestanden niet zijn ingesteld om te openen in Voorvertoning, een andere manier is om met de rechtermuisknop op het bestand te klikken dat u wilt splitsen en klik op "Openen met" Voorbeeld.

Step 2: Klik op het menu "Beeld" en selecteer "Thumbnails". Het toont alle pagina's van de PDF.

Step 3: Versleep elke pagina die u wilt splitsen van het miniaturenvenster naar het bureaublad.


3. Hoe een PDF te splitsen door Adobe® Acrobat®

De Adobe® Acrobat® is een goede tool waarmee u PDF-documenten op verschillende manieren kunt splitsen. Merk op dat zowel de betaalde als de gratis versie kunnen worden gebruikt. Om een PDF te splitsen, kunnen acrobatgebruikers de stapsgewijze handleiding hieronder volgen.

Split PDF with Acrobat

Stap 1: Open het PDF-document dat u wilt splitsen in Adobe Acrobat. Klik op de knop 'Extra' aan de linkerkant van het venster.

Stap 2: U moet het gedeelte "Pagina's" van het deelvenster Gereedschappen uitbreiden. Klik op "Documentknop splitsen".

Stap 3: Stel de pagina's in voor het nieuwe bestand.

Stap 4: Klik op "Uitvoeropties" om de opgeslagen locatie van het nieuwe bestand te selecteren.

Stap 5: Klik vervolgens op "OK" om het bestand te splitsen.

De hierboven genoemde tools vormen enkele van de gemakkelijkste methoden om PDF-bestanden te splitsen. echter, de PDFelement heeft meer voordelen vanwege de eenvoud, het gebruiksgemak en de kwaliteit die het oplevert. Andere functie van het PDF-element is onder meer PDF-conversies en samenvoegen. U kunt profiteren van het hoog gewaardeerde PDF-element om uw PDF te splitsen zoals u dat wilt.


Beperkingen van splitsen van PDF Gratis

U kunt split PDF freeware gebruiken om PDF-bestanden gratis te splitsen. Er zijn echter veel beperkingen en veiligheidsproblemen met betrekking tot het gebruik van deze software.

 • De freeware-software heeft meestal niet alle functies in zich. Je moet ze aanschaffen om alle functies van deze software in handen te krijgen.
 • Het gebruik van online gratis PDF-splitter kan soms een beveiligingsrisico vormen voor uw waardevolle documenten, omdat deze software de bestanden op hun servers opslaat. Ze beweren dat ze het verwijderen, maar in het geval dat het niet wordt verwijderd, kan het in verkeerde handen gaan.
 • Het gebeurt veel dat gratis software malware, adware en vele andere schadelijke programma's bevat. De online programma's die u gaat gebruiken, kunnen u vragen om u te registreren of een link naar uw e-mailadres te sturen.
Home > Hoe kan ik > Hoe splitsen PDF-bestanden
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen