PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PDF is eeen van de populairste bestandextensies geworden in het moderne bedrijfsleven. Deze bestanden zijn vooral handig omdat ze kunnen worden geopend, bewerkt en bewaard op verschillende hardware en software platforms. PDF compressie is een van de vele acties die kan worden gedaan met een PDF bestand, wat over het algemeen het bestand kleiner en makkelijker maakt om mee te nemen of te verzenden via internet. In dit artikel, nemen we een kijkje naar een van de beste gratis PDF bestand compressors - PDFelement om PDF's te comprimeren.

PDFelement combineert alle aspecten van een goede PDF compressor tool om het de ideale kantoor vriend te maken voor nagenoeg al het kantoorwerk. Het is een PDF programma voor meerdere functies dat gebruikers in staat stelt om grote PDF bestanden te comprimeren voor het gebruik voor verschillende doelen. Een van de belangrijkste functies van PDFelement waardoor het programma opvalt is de beschikbaarheid van diverse voor-instellingen bij het selecteren van de gewenste grootte van het gecomprimeerde document. U kunt ook de voor-instellingen aanpassen voor aangepaste uitvoer van PDF bestanden.

Naast de PDF compressie, biedt PDFelement een wereld aan functies voor gebruikers die op zoek zijn om het meeste uit hun documenten te halen. U kunt eenvoudig de PDF bestanden openen, bewerken, transformeren, combineren en organiseren.


Hoe een PDF Eenvoudig Comprimeren

Stap 1: Start het Programma en Open het Bestand

Klik de "Download" knop om PDFelement te downloaden en te installeren om PDF te kunnen comprimeren. Na de installatie, start deze op uw computer. Nu kunt u op de "Open Bestand" knop klikken om de PDF te importeren in PDFelement. U kunt ook klikken op het "Bestand" menu en “Open” kiezen om de PDF bestanden te openen waarvan u de bestandsgrootte wilt verkleinen.

hoe een pdf comprimeren

Stap 2: Verklein de PDF Bestandsgrootte

Klik de "Optimaliseer" knop in het "Bestand" menu. Van hieruit kunt u de voor-instellingen van beeldkwaliteit in het PDF bestand zien. Kies de juiste voor het doel van het gebruik van de PDF. Of als deze voor-instellingen niet aan uw vereisten voldoen, kunt u ook klikken op "Aangepast" om de instellingen handmatig in te stellen.

Na het selecteren van de afbeeldingskwaliteit optie of na het zelf instellen van de instellingen, moet u klikken op "Optimaliseer" om de PDF te bewaren in een kleinere bestandsgrootte.

comprimeer pdf

Andere PDF Bestand Compressors op het Internet

1. CVISION PdfCompressor

De PDF compressor van Cvision is een toonaangevend PDF programma om een PDF kleiner te maken, wat diverse voordelen biedt ten opzichte van online file compressors voor PDF. PdfCompressor bevat de laatste technologie voor bestandsconversie en compressie, wat het compressie proces snel, eenvoudig en efficiënt maakt. Gebruikers melden compressie verhoudingen tot 10X voor normale zwart wit documenten en tot 100X voor kleurenscans. Cvision's Pdfcompressor ondersteundt tevens meerdere soorten PDF bestand compressie, waardoor u tot 80 PDF's online kunt comprimeren naar een eenvoudig PDF bestand van normale grootte..

De laatste versie van Pdfcompressor echter ondersteunt geen mobiele platforms zoals Android of iOS, dus degene die op zoek zijn naar verplaatsbaarheid zullen nog even moeten wachten.

comprimeer pdf online

2. Reduce PDF Size

Dit is een van de eenvoudigste desktop PDF bestand resizer om de grootte van een PDF te verminderen. De landingspagina van de website is eenvoudig en recht door zee, biedt een prominente download knop aan de bovenkant van de pagina. Het biedt een lijst van 5 compressie voor-instellingen, welke een, alleen op scherm tonen, lage kwaliteit, hoge kwaliteit en standaard instellingen bevat.

De lage kwaliteit en scherm-alleen opties comprimeren bestanden door het verwijderen van alle afbeeldingen in het document. De andere opties produceren heel behoorlijke compressie verhoudingen, met enkele gebruikers die melden tot 70% conversie verhouding als de standaard instelling is gebruikt. Het is tevens een efficiënte batch PDF bestand compressor, wat het prima bruikbaar maakt voor het comprimeren van meerdere bestanden.

pdf compressie software

3. Orpalis PDF Reducer

Orpalis PDF reducer biedt een van de snelste compressie verhoudingen op de markt om een PDF kleiner te maken. Deze PDF verkleiner biedt tevens meerdere compressie opties, inclusief de optie om de uitvoer formaten, afbeelding- en kleurdetectie, en inhoud verwijderen aan te passen. Orpalis PDF reducer maakt het ook mogelijk om gebruik te maken van de prestatie van uw computer door PDF bestanden te comprimeren en u te laten kiezen tussen multithreading en single-threading voor snellere compressie. Met Orpalis PDF reducer, kunnen compressie verhoudingen tot wel 80% worden bereikt.

pdf compressor download
Home > Hoe kan ik > Hoe op een Makkelijke Manier een PDF Bestand Comprimeren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen