Top

PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

Hoe verwijder ik een watermerk uit een PDF

author name

2022-06-15 16:22:19 • Filed to: Hoe kan ik • Proven solutions

Hebt u wel eens een PDF-bestand bekeken met watermerken op elke pagina? Zo ja, dan hebt u zich waarschijnlijk gerealiseerd hoe irritant dat kan zijn. Om dit probleem op te lossen, hebt u een PDF-watermerkverwijderaar nodig. In dit artikel leest u hoe u in één klik watermerken uit PDF's verwijdert in Windows met PDFelement. Het ondersteunt ook het verwijderen van watermerken uit PDF in batches.

Deel 1: Waarom moet u een watermerk uit een PDF verwijderen?

Watermerken zijn een van de meest voorkomende elementen in een document dat beschikbaar is op online platforms. De belangrijkste reden om watermerken in PDF-documenten op te nemen is het voorkomen van schendingen van het auteursrecht. Ongeacht de wettelijke voordelen, worden watermerken niet geprefereerd in officiële documenten. Een van de belangrijkste redenen voor deze voorkeur is het uiterlijk van het document.

Er wordt aangenomen dat watermerken de professionele uitstraling van een document verstoren. Als de watermerken een hogere opaciteit hebben, kunnen ze gebruikers verhinderen om de inhoud van het document correct te lezen. Met zo'n direct effect op het uiterlijk van het document, kiezen veel mensen voor de procedure om watermerken uit PDF-bestanden te verwijderen.


Deel 2: Hoe verwijder ik een watermerk uit een PDF

Stap 1. Importeer uw PDF met watermerk

Start PDFelement en importeer vervolgens uw bestand om een watermerk uit de PDF te verwijderen. Om dit te doen, kunt u klikken op de knop Bestanden openen in de hoofdinterface en vervolgens het doelbestand uit uw lokale map selecteren.

remove watermark from pdf

Stap 2. Watermerk verwijderen uit een PDF

Ga naar het tabblad Bewerken. Klik daar op Watermerk bewerken in de vervolgkeuzelijst Watermerk. Klik vervolgens op het pictogram Verwijderen van het watermerksjabloon, en klik in het pop-up venster op OK om het watermerksjabloon te verwijderen. 

how to remove watermark from pdf

Stap 3. Het PDF-bestand bewerken (optioneel)

Nadat u met succes het watermerk uit het PDF-bestand hebt verwijderd, kunt u naar behoefte andere bewerkingen aan uw PDF uitvoeren. Ontdek een breed scala aan bewerkingstools onder het tabblad Bewerken. Tekst en afbeeldingen invoegen, verwijderen en wijzigen. Om PDF-pagina's te bewerken, kunt u naar het tabblad Pagina gaan voor de opties voor bijsnijden, roteren, pagina's verwijderen en meer.

remove watermark from pdf free


Deel 3: Hoe Watermerken in batch Verwijderen uit PDF Bestanden

PDFelement biedt een zeer samenhangende set van functies aan haar gebruikers met betrekking tot PDF-beheer. Gebruikers kunnen een watermerk verwijderen uit een PDF met behulp van PDFelement's Batch Processing tool. Dit stelt hen in staat om meerdere documenten tegelijk te verwerken. Terwijl het besparen van veel verwerkingstijd, maakt het gebruik van deze tool de werking uiterst eenvoudig. Om gratis in batch watermerken uit PDF's te verwijderen, moet u de stappen zoals hieronder weergegeven volgen:

Stap 1. Upload PDF-bestanden met watermerken

Open PDFelement en klik vervolgens op de knop Batch PDF op de startpagina. Als u het bestand al in PDFelement geopend hebt, kunt u ook naar het tabblad Gereedschap gaan in het bovenste menu. Selecteer de knop Batchproces in het volgende menu. Een nieuw venster opent zich op het scherm. Selecteer Watermerk in de linkerkolom.

delete watermark from pdf

Stap 2. Watermerk in batch uit PDF verwijderen

Terwijl u naar de sectie Watermerk gaat, moet u doorgaan met het toevoegen van de bestanden door te klikken op de knop Bestand kiezen. Na het toevoegen van alle bestanden, moet u Watermerk verwijderen selecteren uit de beschikbare opties. Maak en voeg een sjabloon toe om uw gewenste output te tonen en stel een output map in om uw bewerkte bestanden op te slaan. Tik op Toepassen om het verwijderen van het watermerk af te ronden.

remove draft watermark pdf


Deel 4: Online hulpmiddelen om een watermerk uit een PDF te verwijderen

Hoewel mensen overwegen om PDFelement te gebruiken voor processen zoals het verwijderen van een watermerk uit PDF-bestanden, bieden verschillende online hulpmiddelen gebruikers een vergelijkbare ervaring in een online platform. Hieronder worden twee verschillende online tools besproken die kunnen worden gebruikt om eenvoudig online een watermerk uit een PDF te verwijderen.

Methode 1. Verwijder gratis een watermerk uit een PDF met Google Drive

De eerste online tool, pdfFiller, staat bekend om het bieden van een breed scala aan functies voor het effectief beheren van PDF-bestanden. Echter, gebruikers die op zoek zijn naar het verwijderen van een watermerk uit hun PDF-bestanden moeten de stappen volgen zoals hieronder uitgelegd:

Stap 1: Log in op uw Google Drive account om de PDF met watermerk erin te uploaden.

remove watermark from pdf online

Stap 2: Klik met de rechtermuisknop op het geüploade PDF-bestand en kies Openen met > Google Docs.

remove watermark from pdf online free

Stap 3: Zodra het bestand is geopend, is het watermerk als tekst op de PDF geplaatst. U kunt ervoor kiezen om de watermerktekst te verwijderen.

Opmerking: Deze methode is gemakkelijk te gebruiken, maar heeft ook veel nadelen:

  • Als uw PDF-document groter is dan 2MB, dan is het niet aan te raden.
  • Het heeft de opslagbeperking van uw Google-account.
  • Het kan de originele lay-out verstoren en afbeeldingen uit uw document verwijderen.
  • Het zal na 30 dagen de bestanden verwijderen van de Google server.

Methode 2. pdfFiller - Verwijder gratis Watermerk van PDF Online

De eerste online tool, pdfFiller, staat bekend om het bieden van een breed scala aan functies voor het effectief beheren van PDF-bestanden. Echter, gebruikers die op zoek zijn naar het verwijderen van een watermerk uit hun PDF-bestanden moeten de stappen volgen zoals hieronder uitgelegd:

Stap 1: Ga naar de officiële website van pdfFiller en open de Watermerk verwijderen tool om verder te gaan. Importeer het document door te tikken op Bladeren naar een document op uw computer of door het te uploaden vanuit een cloudbron.

remove watermark from word online free

Stap 2: Eenmaal toegevoegd, leidt het platform naar een nieuw scherm voor het uitvoeren van het proces. Als een watermerk over het document is toegevoegd, kan het gemakkelijk worden verwijderd. Klik op de knop Watermerk bewerken aan de rechterkant van het scherm.

pdf water mark remove online

Stap 3: Als u op de knop klikt, worden in een paneel verschillende opties weergegeven om het watermerk te bewerken. Verwijder het vinkje bij de optie Watermerk om het met succes uit het PDF-document te verwijderen. Het document slaat de aangebrachte wijzigingen automatisch op.

online remove watermark from pdf

Stap 4: Tik op Sluiten gevolgd door Gereed op het volgende scherm om de wijzigingen in het document op te slaan en het succesvol naar het apparaat te downloaden.

water mark remove from pdf online

Methode 3. PDF2Everything - Online watermerk verwijderen uit een PDF

Een andere online methode om een watermerk uit een PDF te verwijderen is PDF2Everything. Het beschikt over een uitgebreide set tools die gemakkelijk kan worden benaderd in het platform. Om de procedure van het verwijderen van een watermerk uit PDF-bestanden te leren, wordt u geadviseerd om de stappen te volgen zoals hieronder uitgelegd.

Stap 1: Open de officiële website van PDF2Everything in uw browser en open het hulpmiddel Watermerk verwijderen in het linkerdeelvenster. Bij het openen van de juiste tool, tikt u op Klik om bestand te selecteren om het document te importeren op het platform.

remove watermark pdf online free

Stap 2: Als het document succesvol is geüpload, tikt u op de optie Start het verwijderen om te beginnen.

pdf file watermark remover online

Stap 3: Het watermerk van het PDF-document wordt automatisch verwijderd. Gebruikers kunnen het bewerkte bestand gemakkelijk weer downloaden naar hun apparaat, met het watermerk verwijderd.

delete watermark pdf online


Deel 5: Vergelijking van online en offline oplossingen

Mensen zijn verdeeld over het selecteren van online of offline watermerk verwijderaars voor hun documenten. Mensen geven de voorkeur aan online oplossingen die gemakkelijk toegankelijk zijn, offline gebruikers gebruiken het als gevolg van de verscheidenheid van functies aangeboden op het platform. Hoewel online oplossingen niet vrij gedetailleerd zijn in het aanbieden van functies aan hun gebruikers, zijn ze ontworpen om gebruiksgemak te bieden.

Offline verwijderaars en bewerkers worden verondersteld hun gebruikers diensten aan te bieden zelfs zonder internetverbinding, wat een van de grootste problemen oplevert bij het gebruik van online diensten. Met een verplichting van een vlotte internetverbinding, kunnen de gebruikers geen enkele functie met dergelijke hulpmiddelen uitvoeren. Zoals dit artikel de voor- en nadelen schetst van het gebruik van zowel online als offline watermerk verwijderaars, hangt het af van de behoefte van de gebruiker, die de beslissing in hun handen laat.


Deel 6: Wat is de beste PDF Watermerk Verwijderaar?

Als we het hebben over hoe gebruikers een online of offline tool moeten kiezen om een watermerk uit PDF-bestanden te verwijderen, is het belangrijk om te kijken naar de beste platforms die de markt biedt. Terwijl u op zoek bent naar de beste online oplossing voor uzelf, kunt u erachter komen dat Google Docs een zeer degelijk systeem biedt om online een watermerk uit een PDF te verwijderen.

Als alternatief voor Microsoft Word, is Google Docs een online oplossing die alle belangrijke dingen bevat die nodig zijn in een tekstverwerkingssoftware. Deze online tool bevat een groot aantal functies die kunnen worden gebruikt om belangrijke bewerkingen in een PDF-bestand uit te voeren. Echter, als gebruikers niet van online oplossingen houden en zoeken naar een offline oplossing die hen kan helpen bij alle soorten problemen qua operabiliteit, kan PDFelement hun perfecte keuze zijn om een watermerk te verwijderen uit een PDF.

Van PDFelement is het bekend dat het een aantal van de beste en meest geavanceerde functies in PDF-editors bevat die gebruikers helpen allerlei belangrijke bewerkingen in hun documenten met gemak uit te voeren. Gebruikers moeten zeker kijken naar het gebruik van PDFelement voor hun basis en geavanceerde behoeften.

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Probeer Het Gratis or Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!

Koop PDFelement Nu!


author name

Carina Lange

Editor

Home > Hoe kan ik > Hoe verwijder ik een watermerk uit een PDF