PDFelement - Bewerken, Annoteren, Vullen en Ondertekene van PDF Documenten

appstore
Download in de App Store

PDFelement - Lezen, Annoteren en Ondertekenen van PDF

appstore
Download het in Google Play

PDF is het meest gebruikte platform voor het delen en overdragen van bestanden in de wereld vanwege zoveel voordelen ten opzichte van andere opmaakopties. Het kan heel lastig zijn in het proces en een van deze problemen is het markeren van teksten in PDF. Over het algemeen kan de tekstmarkeringstool alleen "echte" tekst markeren. Als de PDF een gescand stukje papier is, kan deze niet worden gemarkeerd. Maar wat als PDF niet naar wens kan markeren? Geen zorgen, laten we leren hoe te markeren in PDF met PDFelement.

PDFelement is een van de beste PDF-markeerstiftsoftware waarmee u heel eenvoudig en veel dingen kunt doen met PDF-documenten. Het is een complete bewerkingshulpprogramma waarmee u tekst en afbeeldingen kunt wijzigen en waarmee u de pagina's van de PDF kunt wijzigen. Het kan ook PDF maken en converteren van verschillende bestandsindelingen met ongelooflijke snelheden.

highlight pdf

PDFelement beschikt over een handige formuliervuller en maker die wordt gebruikt om invulbare velden te markeren, waardoor het gemakkelijker wordt om PDF-formulieren in te vullen. Afgezien van al deze, is het uitgerust met een toonaangevende OCR-tool die verantwoordelijk is voor het omzetten van afbeeldingen gebaseerde PDF's in doorzoekbare, bewerkbare en selecteerbare documenten.


Stappen om te volgen wanneer tekst niet in PDF kan worden gemarkeerd

Stap 1. Open PDF

Klik op de knop "Openen" om deze PDF-markeerstift vanuit het startvenster te openen. Vervolgens kunt u het vereiste PDF-bestand selecteren door nogmaals op de knop "Bestand openen" te klikken. Dan opent het bestand in het PDF-element.

kan tekst in pdf niet markeren

Stap 2. Markeer PDF-tekst

Klik op "Opmerking" en selecteer "Markeren" om tekst in PDF te markeren. Verplaats vervolgens de cursors, houd de linkermuisknop ingedrukt en dan de vereiste tekst wordt gemarkeerd. Als u bijvoorbeeld een groot gebied per keer wilt markeren, kunt u de knop "Gebiedmarkering" gebruiken.

hoe te markeren in pdf

Stap 3. Bewaar PDF

Als u de tekst hebt gemarkeerd en de gewenste wijzigingen hebt aangebracht, kunt u de wijzigingen opslaan. Sluit het en klik op "Ja" voor het dialoogvenster waarin u wordt gevraagd uw wijzigingen op te slaan. Het is belangrijk op te merken dat zonder te klikken op "Ja", de bewerking die u hebt uitgevoerd niet zal worden toegepast op de PDF.

pdf markeerstift

Het kan lastig zijn om PDF te markeren als je conventionele middelen gebruikt, maar merk op dat het heel gemakkelijk is om dit op PDFelement te doen. Afgezien van het markeren van teksten op PDF, biedt het u de mogelijkheid om uw PDF-document aan te passen via de "Bewerk" -functies. Daarom, als u bedenkt hoe PDF gemakkelijk te markeren, PDFelement is de oplossing.


Home > Hoe kan ik > Top manier om PDF op Windows te markeren
Wondershare Editor

Posted by to Hoe kan ik
Updated:

Digitaliseer papierwerk en versnel de manier waarop jij documenten maakt, voorbereidt en ondertekent.

Beschikbaar voor Windows, Mac & iOS.

Gratis Proberen Nu Kopen